Widok

Młode Pary 2013 (część 4)

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
KWIECIEŃ
13.04 ~ann - Ania i Sebastian, ślub odbędzie się poza Gdańskiem ;), kościół: Klasztor oo. Franciszkanów Brodnica, wesele: Zajazd Cykada w Jajkowie, orkiestra: Music Express, Kamerzysta, Fotograf: Foto - Video Florkiewicz Brodnica
13.04 ~Evelcia - Ewelina i Daniel, ślub: Kościół Świętego Michała Archanioła w Kiełpinie, sala: Gospodarstwo Rychertów w Kiełpinie, fotograf: Andrzej Sip, makijaż i fryzura: siostra (fryzjerka)
27.04 ~Marcelinka - Marta & Rafał, ślub: Kościół NMP we Władysławowie, wesele: sala Jantar w Pucku, orkiestra: Octawa, fotograf: jeszcze sie zastanawiamy, kamerzysta: nie chcemy, makijaż: jeszcze nie wiem :)

MAJ
04.05. ~Olla1 Kościół ? ,wesele: Hotel Faltom, Dj Lech Radziun, Foto: blekitne.com, makijaż: Agnieszka Jarzębek http://www.maxwizaz.pl/, fryzura: Aleksandra Czerwińska http://www.alexevents.pl,
17.05 ~Pola - ... i ...Restauracja jest {?} Dj jest {?}, foto {?}
18.05. ~ zmyslnamietny - Dorota & Grzegorz, ślub: USC, wesele: Stara Wędzarnia Sobieszewo, DJ - przyjaciel, Make up sama, Fryzura - przyjaciółka

CZERWIEC
01.06 ~aniawwo1987 - Ania i Kamil,kościół w Bolszewie, sala bankietowa "Amelia" w Zelewie, orkiestra: "Odeon", kamerzysta: multimedia360,
08.06 ~monisia_18_86 - Monika i Krzysiek, Ośrodek Alga Sztutowo, Fotograf: Katarzyna Formela, Makijaż: ja osobiście, Paznokcie:ja osobiście, Fryzura: Moja siostra(jest fryzjerka),Ubiór Panny Mlodej (suknia,ponczochy,bielizna,podwiazka zakupione w Irlandii Północnej)
29.06. ~h&m - Hania i Mateusz, Kościół w Baninie, sala Orfeusz w Kłosowie, Kamerzysta i fotograf: Kościerzyna "LOKO", orkiestra: "MARINEZ" z Gościcina

LIPIEC
06.07 ~P&Ł - Sala jantar puck, fotograf. Grzegorz Laskowski, makijaz. Karolina Laskowska (Reda),zespól Koszalin Efect
13.07 ~11 - Karolina i Paweł Kościół Sw. Stanisława
13.07. ~nea86 - Agnieszka i Łukasz, Parafia Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu, sala Filip w Osłoninie, Dj Limahl, foto Fotogrupa
13.07. ~Madziaaa

SIERPIEŃ
03.08 ~Klaudia_Michal - Klaudia i Michał, sala Japońska Łęgowo, kamerzysta: Groszek, zespół:Avinion (Tczew), makijaż: Ela Skoczeń.
03.08 ~Nartu22 - Natalia & Bartłomiej, Ślub: Kościół Matarnia, Wesele: Dzikie Wino Sala Regionala, Kamerzysta & foto: LancFilm, zespół: Ragtime
10.08. ~Jun87 - Agata i Mateusz, parafia Niepokalanego Serca Maryi w Gdynia, sala Filip w Osłoninie, zespół Jak's Band, foto + video Grupa Obiektywni, zespół w kościele Mathetai
10.08. ~Darulcia - Daria i Marek kościół Św.Brata Alberta , Wesele Orchidea, Orkiestra: Hevelius
16.08. ~Rudi, Kościół Św. Ignacego ul.Brzegi w Gdańsku, Sala bankietowa w Lublewie, DJ M. Józefowicz,
31.08 ~aniaa88 - Ania i Paweł :),ślub: Kościół Garnizonowy w Gdyni

WRZESIEŃ
07.09. ~Iwcia - Iwona i Jakub , ślub: kościół parafialny św. Piotra i Pawła w Chmielnie . wesele: sala Wichrowe Wzgórza w Chmielnie, ,
07.09 ~Mika2409 - Dominika i Michał, ślub: Kościół NMP we Władysławowie, wesele: sala Casilla w Kębłowie, orkiestra: Odeon, fotograf i kamerzysta: Video-Film z Kębłowa
28.09 ~Asienka2422 - Joanna & Tomasz, ślub: Kościół Bolszewo, wesele: Filip Osłonino, orkiestra: Everest - Bolszewo, Kamerzysta , Fotograf : Jacek z Mechowa, Fryzura : szwagierka (Fryzjerka), Suknia ślubna : Salon sukien ślubnych Joanna Wejherowo

Wrzesień - Indygo - , ślub: Kościół Św. Jana w Gdańsku, wesele: Tłusta Kaczka Gdynia, Fotograf Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl
Wrzesień - little_me - Starogard Gdański,

PAŹDZIERNIK
12.10 ~shanti - Iwonka i Marcin, ślub: Katedra Oliwska, wesele: "Pod Lipami" Łęgowo Sala zielona, orkiestra: Pstrong, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video, makijaż: Dorota Lipińska, fotograf Fotoinlove.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szkoda tylko że kiecki J.A. są taaakie drogie :/, ale baaardzo ładne. Gdybym w ogóle miała którąś z nich kupować to i tak kupiłabym nieśmiertelny model 8465.

Znalazłam taką stronkę na której maja fotki sukien różnych marek. można sobie poszperać.

http://twojasuknia.pl/
Przybywa nas przybywa, ale fajnie :)

drobne uaktualnienia: DJ: dj GUCIO, foto,kamera: sharkfotostudio.
Zapowiedź kolekcji 2013- prosto z Nowego Jorku - Kolekcja Justin Aleksander

W salonie Celebrity Bridal w Gdyni kolekcja dostępna pod koniec 2012

http://www.celebritybridal.pl/news-43

Z tego co poczytałam na stronach salonów sukien ślubnych to ruszyły letnie wyprzedaże :-)
Można, można :)
Zawsze chciałam wesele, ale los tak chciał, że wyszło inaczej... tak więc biorę co mogę ;)
Po ślubie chcemy zaprosić najbliższą rodzinę i świadków na uroczysty obiadek do restauracji ( przystawki, obiad i deser) Po wszystkim planujemy wyruszyć w podróż poślubną, nie wiemy tylko czy tego samego dnia czy może następnego - pewnie wyjdzie to dopiero jak będzie już oferta na przyszły rok... Patrząc jednak na to co się dzieje z tymi biurami podróży to zastanawiamy się nad samochodowym tripem po Europie :)
Z wesela zrezygnowaliśmy, ale biała suknia będzie obowiązkowo :) tak samo jak fotograf do kościoła + sesja.
Myślimy jeszcze, ale po powrocie z podróży zorganizować imprezę dla znajomych... może w jakimś lokalu.

Tak to sobie wyobrażam :) Duża część rodziny wie o planowanym ślubie, ale nie mają pojęcia o braku wesela... ciekawe jak bardzo będą Nas piekły uszy jak się dowiedzą.... :]
Wow Nartu22 nieźle :-) zaczeliście od ciuchów a my nawet nie wiemy jeszcze dokładnie jak Pan Młody będzie ubrany :-) muchy nie chce a muszniki chyba już wychodzą z mody ale w samym krawacie nie będzie się wyróżniał :-) na pewno będzie szył u Dziekońskiego to mam nadzieje, że coś nam doradzi.

Susanna na pewno będziemy miały wiele wspólnych tematów :-)

Ślub jeste najważniejszy a wesele wiadomo to tylko dodatek :-)
Czyli jednak można nie robić wesela.. :)
A planujecie cokolwiek po ślubie? Jakiś obiad, deser czy zupełnie nic?
Bo tak przywitać się z gośćmi i zaraz pożegnać to jakoś dziwnie.. dla mnie.
I nie wiem co z rodziną.. bo zapraszając na SAM ślub, obawiam się, że po prostu nie przyjedzie. A ma trochę daleko. :\
Susanna, podziel się swoją wizję, bo bardzo jestem ciekawa jak to urządzacie :)
Witam Dziewczyny :)

dołączamy do Waszego grona :) niestety wesela nie robimy, ale myśle, że w wielu kwestiach radość z przygotowań jest taka sama :) Tak więc:
18.05.2013 - A. & J. - Kościół: Matemblewo - Fotograf, makijażystka i fryzjerka w trakcie poszukiwań :)

Pozdrawiam
aaa.. Chciałam się pochwalić naszym małym sukcesem :).

Mój Pan Młody ma już mały zestaw dla siebie kupiony (mucha, pas, butonierka i wyjątkowa koszula). A ja mam sukienkę na poprawiny :).

Niestety zdjęć nie wstawię, bo za dużo tu szpiegów podglądywaczy ;))
Właśnie większość butów teraz robią na mega wysokich obcasach ... ja zmierzyłam swoje wyjsciowe i obcas ma 10 cm ale są na 1cm platformie więc w sumie obcas wychodzi 9 cm ale tak pomyślałam o weselu i całonocnych tańcach to chyba i tak za wysoki.

Dzisiaj rozmawiałam z koleżanką, która ma ślub we wrześniu i dzisiaj zamówiła buty w First Lady w Pruszczu i mówiła, że ok. Poczekam do września aż je przetestuje w praktyce i jeżeli nadal będzie chwalić to chyba się tam wybiorę na oględziny :-) jeżeli do tego czasu nie znajdę :-)

Jeżeli chodzi o buty z allegro to sama nie wiem. Przeglądam też strony internetowe i zastanawiałam się nad zamówieniem z neta ale jednak bez mierzenia to jest ryzyko. Tym bardziej, że moje stopy są wymagające i ciężko jest je zadowolić :-) Zaryzykowałabym tylko w przypadku niskiej ceny.

My jesteśmy na etapie wyszukiwania utworów a później też chciałabym się zabrac za zaproszenia.

WITAM NOWE PARY :-)

Ale się cieszę, że w końcu pojawiła się para, która ma ślub w tym samym kościele co my i do tego później niż my :-) nareszcie nie będziemy zamykać listy :-)

Za jakiś czas zrobię aktualizację i oczywiście dopiszę Was do listy więc jak będziecie miały coś nowego to piszcie :-)

Mi ciężko sobie wyobrazić ślubu bez wesela ..... już nie mogę się doczekać tych emocji i w końcu nie będę musiała tańcować w kółeczku z pannami ha ha :-)
Witamy witamy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć dziewczyny!
Dołączam się do forum.. i do wątku przyszłych panien młodych z wielką radością :)
Tak na prawdę dopiero zaczynam planowanie wszystkiego i poza datą ślubu- czyli 27 kwietnia- nic nie jest ustalone.
Początkowo chcieliśmy nie robić wesela, a jedynie małe przyjęcie, ale chyba jednak wesele będzie :)
Mam już oczywiście jakąś wizję wszystkiego.. chyba jak każda panna młoda :>
Nie wiem ile z tego uda mi się zrealizować, ale postaram się dzielić z Wami nowinami.. :)
pozdrowionka!
Oj czeka nas czeka... tyle tego wszystkiego :)

Dziewczyny ja buty chciałam zamowić z allegro . Czy to dobry pomysł ?
shanti - stronka bogata w obuwie, ale prawie wszystkie buty na obcasie są też na koturnie- dla mnie 11 cm to już za wiele... No i wysokie koturny nie podobają mi się do końca. Popatrzę jeszcze po balerinach :)

U nas na razie też staneło. Mój chłop tylko pracuje nad zaproszeniami i wszelką papeterią. Ale bez pośpiechu.
Cześć wszystkim forumowiczom :) dołączam do was.
23.11 - Agnieszka i Marek, ślub: Katedra Oliwska, wesele: Orchidea, fot,kamerzysta,dj - w trakcie negocjacji :)
Ja właśnie nie wiem jaki obcas a spodobały mi sie takie zwykłe ale chociaz sa w fiolecie i maja obcas 11 cm i nie wiem czy nie za wysokie na całą noc i muszę w ogóle zmierzyc obcas w swoich wyjsciowych , zeby mieć porównanie :-)

Ja do białych raczej się nie przkonam .... jeżeli nie znajdę ładnych kolorowych to na pewno wybiorę jakieś w srebrze.

oooo nareszcie się odzywacie ale widzę, że u Was tak samo jak u Nartu22 .... czeka Was przeprowadzka .... super :-) to w nowym roku czeka Was urządzanie mieszkanka i przygotowania do ślubu :-)
o jaa dziewczyny mnie to już tu nie byłooo :) do mnie można dopisać fotograf : Maziarz :)
No i kupiliśmy mieszkanko :) znaczy odbiór w grudniu .

Po wakacjach biorę się za sprawy ślubne :) bo jakoś odpusciłam na razie ...
Ładne są te buty ale jak dla mnie za wysokie :( Moje wymarzone buty muszą mieć maksymalnie 6 cm obcas. Wcześniej szukałam amarantowych teraz rozglądam się za białymi. Sama już nie wiem czego chce.
Indygo - może tutaj coś wybierzesz ? mi się jedne zwykłe fioletowe spodobały :-) poleciła mi ten sklep koleżanka bo robi dla nich zdjęcia i płacą jej czasami butami :-)

http://bucikowo.pl/p/pl/5983/q+dazzling15+blue.html
Sukienka taka słodziutka...
Jeśli cena za wysoka, myślę, że może lepiej ją uszyć? Chyba, że zależy Ci na marce.
Ooo jak miło :).
Zgoda, będę się odzywać :).

Do Rumii się wynoszę ;), bliżej na salę weselną ;)).
do góry