Widok

Młode Pary 2013 (część 7)

Wesele Temat dostępny też na forum:
MARZEC
31.03. ~olusia3472, Agata, Ślub: ? , Wesele: ? , Orkiestra: Krzysztof Krawczyk Band, Fotograf i Kamerzysta: Avmedia, Fryzura: Ola Czerwińska, Makijaż: Ela Skoczeń, Bukiety i dekoracje kwiatowe: Centrum Ślubu i Dekoracji, Suknia Farage

KWIECIEŃ
06.04. ~ Tinker Bell, Kościół Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywie,
13.04 ~ann - Ania i Sebastian, ślub odbędzie się poza Gdańskiem ;), kościół: Klasztor oo. Franciszkanów Brodnica, wesele: Zajazd Cykada w Jajkowie, orkiestra: Music Express, Kamerzysta, Fotograf: Foto - Video Florkiewicz Brodnica
13.04 ~Evelcia - Ewelina i Daniel, ślub: Kościół Świętego Michała Archanioła w Kiełpinie, sala: Gospodarstwo Rychertów w Kiełpinie, zespół: Avinion, fotograf: Andrzej Sip, makijaż i fryzura: siostra (fryzjerka)
13.04. ~RheaS - Rhea i DonIgi,
27.04 ~Marcelinka - Marta & Rafał, ślub: Kościół WNMP we Władysławowie, wesele: sala Jantar w Pucku, orkiestra: Octawa, fotograf: Paweł Dmochewicz
27.04. ~karmin, Karola i Mario, ślub: Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku, Wesele:

MAJ
02.05. ~lulka157 - L&S Kościół - Matemblewo, sala - Wyczechowo, zespół BEST, foto-video Studio BEST
04.05. ~Olla1 Kościół Św. Mikołaj ,wesele: Hotel Faltom, Dj Lech Radziun, Foto: blekitne.com, makijaż: Agnieszka Jarzębek http://www.maxwizaz.pl/, fryzura: Aleksandra Czerwińska http://www.alexevents.pl,
17.05 ~Pola - ... i ...Restauracja jest {?} Dj jest {?}, foto {?}
18.05. ~ zmyslnamietny - Dorota & Grzegorz, ślub: USC, wesele: Stara Wędzarnia Sobieszewo, DJ - przyjaciel, Make up sama, Fryzura przyjaciółka
18.05. ~ Susanna - A. & J. - Kościół: Matemblewo

CZERWIEC
01.06 ~Cheryl- A&K, Ślub: Kościół w Bolszewie, Wesele: sala "Amelia" w Zelewie, zespół "Odeon", fotograf: Radomir, kamerzysta: multimedia360
01.06. ~Dorota1985 Dorota + Michał, Ślub: Parafia Podwyższenia Krzyża Świętego w Gdańsku Chełmie, wesele: Lukullus
08.06. ~ patunia1990 - Kamil i Patrycja, Kościół: w Redzie Św. Antoniego, Wesele: Czardasz Luzino, Zespół: Kapela Muzycznego Niepokoju, Fotograf: Fotogrupa, fryzura, paznokcie, makijaż: koleżanka
08.06 ~monisia_18_86 - Monika i Krzysiek, Ślub: parafia p.w. Św. Franciszka z Asyżu, Wesele: Ośrodek Alga Sztutowo, Fotograf: Marcin Siemiątkowski, Makijaż: ja osobiście, Paznokcie:ja osobiście, Fryzura: Moja siostra(jest fryzjerka),Ubiór Panny Mlodej (suknia,ponczochy,bielizna,podwiazka zakupione w Irlandii Północnej)
14.06. ~etusia, Aneta i Krzysztof Ślub: Kościółw Św. Rodziny na Stogach, Wesele: Gospoda Gdańska,
15.06. Kasia i Adaś, Ślub: Kościół Św. Brata Alberta w Gdańsku. Wesele: sala Orchidea, Zespół Party
15.06. ~olaaa - Ola i Adam, ślub: Kościół parafialny Świętego Andrzeja Apostoła w Garczynie, sala: dwór Bajbuza w Garczynie, orkiestra: RHO, Fotograf: Piotr Połoczański, suknia: Agora 12-28 z Langorii
15.06. ~MonisxD - Monika i Arek,Ślub: Kościół pw Najświętszego Serca Jezusowego w Gdańsku Wrzeszczu, Wesele: Restauracja Hacjenda, Dj Fred, Fotograf P. Kamil Helmin z Koronowa, Suknia: salon "Beauty" w Gdańsku Wrzeszczu, Fryzura: ciocia
29.06. ~h&m - Hania i Mateusz, Kościół w Baninie, sala Orfeusz w Kłosowie, Kamerzysta i fotograf: Kościerzyna "LOKO", orkiestra: "MARINEZ" z Gościcina

LIPIEC
06.07 ~P&Ł - Sala jantar puck, fotograf. Grzegorz Laskowski, makijaz. Karolina Laskowska (Reda),zespól Koszalin Efect
06.07. ~nela10 Nela i Mati, Ślub: ? , Wesele: Hotel Drywa w miejscowości Dworek, Zespół Tequila Band z Kwidzyna, Fotograf Fotogrupa, kamerzysta z Grupy Obiektywni
06.07. ~PatusiQ Patrycja i Mateusz, Ślub: Parafia św.Kazimierza Gdańsk, Wesele: Sala "Pod Łabędziem"w Gdańsku Kiełpinie
12.07. ~klaudia-cha Klaudia i Jan, Ślub: ?, Wesele: ?, Fotograf: ?, Dj: ?
13.07 ~11 - Karolina i Paweł Kościół Sw. Stanisława
13.07. ~nea86 - Agnieszka i Łukasz, Parafia Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu, sala Filip w Osłoninie, Dj Limahl, foto Fotogrupa
13.07. ~Madziaaa
20.07. ~Siulowa7 Joanna i Adam, Ślub: Parafia św. Rodziny Gdańsk-Stogi, Wesele: Pod Lipami, sala zielona, Zespół megaphone, Kamerzysta: Mirosław Szyca, Fotografia: Meronk Studio Fotografia, oprawa muzyczna: Inspirum
27.07. ~ takaona, Kościół w Sianowie, Wesele: sala Wichrowe Wzgórze Chmielno, Fotograf: Fotolinea,
27.07. ~Marta, Marta i Jacek, Ślub: Kościół św Doroty z Mątów, Wesele: Sala w Wyczechowie, zespół Agat (p. Krzysztof Chyła), makijaż prawdopodobnie Dagmara Ś.
27.07. ~Alicja_Damian, Ślub: Kościół Chrystusa Króla w Wejherowie, Wesele: Oycowa Zagroda w Gowinie, Zespół "Damnio"

SIERPIEŃ
03.08 ~Klaudia_Michal - Klaudia i Michał, Ślub: Parafia św. Rodziny Gdańsk-Stogi , sala Japońska Łęgowo, fotograf: Maziarz, kamerzysta: Groszek, zespół:Avinion (Tczew), makijaż: Ela Skoczeń.
03.08 ~Nartu22 - Natalia & Bartłomiej, Wesele: Dzikie Wino Sala Regionala, Kamerzysta & foto: LancFilm, zespół: Ragtime
03.08. ~agadam Agata i Adam, Ślub w plenerze przy Sali weselnej Trzy Dęby , fotograf- fotoinlove, wodzirej Merlin
10.08. ~Jun87 - Agata i Mateusz, parafia Niepokalanego Serca Maryi w Gdynia, sala Filip w Osłoninie, zespół Jak's Band, foto + video Grupa Obiektywni, zespół w kościele Mathetai
10.08. ~Darulcia - Daria i Marek kościół Św.Brata Alberta , Wesele Orchidea, Orkiestra: Hevelius
10.08. ~maptus - M & J, kościół Cystersów Oliwa, Hotel Otomin, zespół REMANENT, hp.video-foto-studio.pl,
15.08. ~salabama - Ola i Paweł, ślub w WNMP w Żukowie, wesele w dworze Magnat w Bojanie, kapela: Jurek Band, fotograf i kamerzysta: studiogregor
16.08. ~Rudi, Kościół Św. Ignacego ul.Brzegi w Gdańsku, Sala bankietowa w Lublewie, DJ M. Józefowicz,
17.08. ~CzekoladowaPralinka, Ewelina i Bolek Kościół: Parafia Matki Bożej Saletyńskiej w Sobieszewie, Wesele: Hotel Gniecki w Przejazdowie
17.08. ~ gabi1, Ślub w parafii Św. Jadwigi w Bojanie, wesele w Dworze Magnat w Bojanie, zespół Best, foto-video StudioBest, makijaz Anna Kardzis, fryzjerka Aleksandra Czerwińska, dekoracje Glorioza, suknia ElizabethPassion.
24.08. ~kruszynka24, Ślub: Kościól św. Maksymiliana na Wzgórzu, Wesele: Restauracja Rewa, Zespół: 5 przesympatycznych panów;) Foto i kamera: naszestudio.pl
31.08 ~aniaa88 - Ania i Paweł :),ślub: Kościół Garnizonowy w Gdyni

WRZESIEŃ
07.09. ~Iwcia - Iwona i Jakub , ślub: kościół parafialny św. Piotra i Pawła w Chmielnie . wesele: sala Wichrowe Wzgórza w Chmielnie,
07.09. ~madziafi - Magda i Maciek, ślub: Kościół Bożego Ciała, wesele: Złoty Staw, zespół: Concord
13.09. ~kamira, Ślub: Kościół w Cedrach Wielkich, Wesele: Cedrowy Dworek, fotograf: Fotogrupa, Fryzjer, kwiaty: świadkowa
13.09. ~Oli_AG, Ola i Michał, Ślub: Św. Pawła Apostoła Gdynia Pogórze Górne, Wesele: BIANCAS foto: Marta Moosiatko Streng Photography, Kamera: VideoLaser , Kosemtyka: YourHeven , Dj Pan Jacek, Tort i ciasta: Pani Kasia Klimczak
14.09. ~Nikusia86 - Weronika i Adam, Ślub: Kościół Ducha Świętego na Obłużu, wesele: Kas Catering, DJ i Wodzirej Fabryka uśmiechu, fotograf: FotoGrupa, makijaż Anna Kardzis, Sukienka: salon"Agnes"
14.09. ~kika_ja, Wesele: Dworek Gościnny, Dj Eros
14.09. ~Sylwia - Sylwia i Tomek, ślub: kościół parafialny NMP Królowej Polski (Kolegiata Gdyńska), sala weselna: Grinholc w Rumi, zespół Coemi
21.09. ~Mika008 Monika i Mariusz, Ślub: Kościół Św. Ap. Piotra i Pawła w Pucku, wesele: VIS Jastrzębia Góra
28.09 ~Asienka2422 - Joanna & Tomasz, ślub: Kościół Bolszewo, wesele: Filip Osłonino, orkiestra: Everest - Bolszewo, Kamerzysta , Fotograf : Jacek z Mechowa, Fryzura : szwagierka (Fryzjerka), Suknia ślubna : Salon sukien ślubnych Joanna Wejherowo
28.09. ~Liliput - Lidka i Robert, Ślub: Kościół Św. Antoniego w Karwii, Wesele: "Marmas" Jastrzębia Góra, zespół: ?, kamera/fotograf: NaszeStudio, makijaż:?, Fryzura: Ciocia(Fryzjerka)
Wrzesień - Indygo - , ślub: Kościół Św. Jana w Gdańsku, wesele: Tłusta Kaczka Gdynia, Fotograf Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl
Wrzesień - little_me - Starogard Gdański,

PAŹDZIERNIK
12.10 ~shanti - Iwonka i Marcin, ślub: Katedra Oliwska, wesele: "Pod Lipami" Łęgowo Sala zielona, orkiestra: Pstrong, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video, makijaż: Dorota Lipińska, fotograf Fotoinlove.pl

LISTOPAD
23.11 - ~Aga_Kr - Agnieszka i Marek, ślub: Katedra Oliwska, wesele: Orchidea, DJ: dj GUCIO, foto,kamera: sharkfotostudio.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na targi w styczniu na pewno się wybierzemy ale ta gala ślubna w faltomie też może być ciekawa :-) jak będzie wolna niedziela to może pojadę może z mamą :-) suknie się poogląda :-)

gabi1 - kurcze ciężko z tymi prezentami doradzić jak się nie zna tych osób :-) dla mam biżuterie a dla ojców może coś ze skóry np. portfel, etui na karty czy klucze - takie rzeczy też można zrobić z grawerem. Poszukaj czegoś na tej stronie może coś Ci się spodoba http://www.galante.pl/portfele-z-grawerem?gclid=CJKTlJurvLMCFUhZ3godAQcAeg

Bobikowa
agulaaa
madlen83

Wszystkich dopisałam i pojawicie się na liście w nowym wątku, który już niedługo :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
maniek-ma a ten obiad to planujecie w domu czy w restauracji?
czy wasi rodzice sie juz znają?

moze powiedz rodzicom, ze zapraszasz ich ze swoim chlopakiem na kawe i ciastko do jakiejs kawiarni/inne wydarzenie kulturalne (koncert koled), po drodze do kawiarni zajedziecie po twojgo partnera ktory oczywiscie bedzie niegotowy i zaprosicie rodzicow do jego domu bo przeciez zimno tak czekac w samochodzie.
Ja na pewno :)
Ja również proszę o dopisanie:)
28.09 - Magda i Michał: Folwark Dajak
na tę chwilę tylko to zarezerwowane ;-)
Ja też chciałabym się dopisać ;)

08.06. Bobikowa - Olka i Grzegorz, Kościół : Parafia Matki Bożej Saletyńskiej w Sobieszewie, Wesele: Hotel Drywa Dworek, DJ: DJ Cozy, Foto: koleżanka,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej Martinka2013 takie buty dostaniesz w deezee. sama mam takie i długo ich szukałam ;)
Sklep mieści się w Gdańsku nie pamiętam ulicy ale jeżeli jesteś zainteresowana to poszukam ;)
OO ja się może wybiorę :)
Czy wybiera się ktoś na Galę Ślubną w Faltomie ???
u nas taki filmik sie nie sparwdzi, nie mamy mozliwosci go jak zrobic... dlatego chcemy rodzicom dac cos co sprawi im przyjemnosc z mamami nie mamy problemu ale z ojcami juz tak a im dluzej nad tym myslimy to problem sie tylko poglebia :(
heh, no właśnie, nie ma najważniejszego! to z tych emocji..;)
nasza data to 15.06.2013 :)

pozdrawiam
A ja tak trochę z innej beczki, nasi rodzice jeszcze nic nie wiedzą że bierzemy ślub i chcemy i to oznajmić w tegoroczne święta Bożego Narodzenia tylko nie wiemy jak to zrobić chcemy żeby była to niespodzianka dla nich i jak zaprosić teściów na kolację tak żeby się nie zorientowali o co chodzi.
targi ślubne w Gdańsku odbędą się 26 i 27 stycznia w hali AWFiS
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam ślub 13 października tego roku, za ciepło nie było ok. 14 st. C, miałam takie cieplejsze, grubsze bolerko, żebym nie zmarzła ale do przysięgi musiałam je zdjąć, bo było mi za gorąco i ogólnie bardzo ciepło mi było, aż za ciepło :) dodam, że jestem strasznym zmarźlakiem. Także ja polecam coś dłuższego ale nie za grubego i ciepłego :)
Ja też będę miała sweterek, ale nie pod kolor butów. Chce więcej kolorów a nie jeden przewodni, więc buty czerwone a sweterek bedzie granatowy.
W Mango mają ładne sweterki na guziki. Oglądałam na stronie, niestety w 3mieście słabe są sklepy Mango.
Czachulka - zaczynamy tak wcześnie bo chcemy mieć już to z głowy .... poza tym jesienne wieczory i tak przesiadujemy w domu więc możemy poświęcić kilka na nauki ..... zimą w śniegu nie będzie mi się chciało jeździć a wiosną i latem szkoda mi pięknych wieczorów :-)) później będzie wiecej przygotowań przymiarki itd. a teraz mamy więcej wolnego :-)

właśnie jesteśmy po pierwszym spotkaniu i nadal jestem w szoku co tam się działo więc na spokojnie opisze Wam to jutro jak to przetrawię :-)

Dziewczyny ja też na październik ale nie planuje jakiegoś futerka ani bolerka bo nie lubie ... najchętniej poszłabym bez ale na wszelki wypadek coś przygotuje a myślałam nawet o jakimiś miłym fajnym ciekawym sweterku a może w kolorze do butów :-) wszystko zalezy jaką suknie wybiorę :-)

gabi1 - ja podtrzymuje swój pomysł na prezent .... uważam, że rodzicom na ślubie dziękuję się za wychowanie opiekę miłość itp. więc upominek powinien być sentymentalny a nie materialny. My nagrywamy podziękowania w formie filmiku i do tego przygotujemy albumy z naszymi zdjeciami od malego aż do sesji narzeczeńskiej, dodatkowo kosze kwiatów i myślę że będzie ok. Pamiątka na całe życie do której można w kazdej chwili zajrzeć, nie zajmuje miejsca na pólce nie zbiera kurzu :-)

Jeżeli chodzi o prezent dla partnera to nie planuję nic specjalnego ..... myśle że naszym wspólnym prezentem i pamiątką na całe życie będą obrączki z grawerem a później wspólna podróż. Ale może macie jakieś ciekawe pomysły to może na coś się skusze ??

maniek-ma - targi ślubne w Gdańsku powinny być w styczniu ale czy będą nie wiem

agulaaa - witamy na forum :-) oczywiście dopisuje Was do listy i pojawicie się w najbliższej aktualizacji w wątku nr 8 ale brakuje daty :-) na kiedy planujecie ślub ???
interaktywny magazyn ślubny Bridelle - http://www.brimag.pl
no to ja też nas dopisuję:)
Aga i Marcin, ślub: parafia św.Józefa w Tczewie, wesele: restauracja "Piaskowa" Tczew, zespół: LEPSI, fotograf: fotogrupa, kamera: hp video studio, makijaż i fryzura: ?
u nas fotoksiązki odpadają. Dla rodziców i rodziców chrzestnych chce zrobić albumy dla rodzicow w wersji rozszerzonej a dla chrzestnych tylko te najwazniejsze zdjecia max 20 zdjec. Przeslanie album ma być tylko pamiatką ze ślubu dziecka/chrześniaka a nie podziękowaniem. Po prostu uważam ze tym osobom nie wypada nie dać zdjęć, reszta gości może sobie sama szukać zdjec po rodzinie :)

z prezentem dla mam nie mamy problemu chcemy coś z bizuterii ale z ojcami ..nie mamy nawet pomyslu ;/
Zgadzam się, że podziękowanie wygrawerowane na szkle to będzie raczej taka "durnostojka" :)) i lepiej zrobić jakąś fotoksiążkę, albo album.

Ja obrączki najprawdopodobniej będę miała z Apartu, bo tam są takie klasyczne itd i moim zdaniem, takie proste wzory wcale nie mają wygórowanych cen:)) ale nad tym Goldexem też się zastanowię....

a tak z innej beczki, to wybiera się ktoś na tą Galę Ślubną w Faltomie? był tam ktoś w zeszłym roku???
ja poki co ogladałam tylko katalogi z obraczkami ;) po jubilerach jeszcze niechodziłam.
Jesli chodzi o podziekowania dla rodziców to my wymyslimy cos po sesji narzeczeńskiej. Moze fotoksiążki albo obrazy na płotnie...zarówno moi rodzice jak i tesciowie sa tradycjonalistami i nie lubia bibelotów wiec zadne rzeczy tego typu jak wazony,medale,puchare nie wchodza w gre.

Myslalam o fotoksiazce na pierwszych stronach bym dała zdjecia z ich slubu na kolejnych nasze z dzieciństwa i potem z sesji narzeczeńskiej.
takie dwa w jednym.

w weekend w parku spotkałam pare mloda ktora miała robione wlasnie zdjecia w lisciach...az sie rozmarzylam hihi za rok my bedziemy tak szaleli z Oliwierem

Czachulka wlasnie jakies bolerko albo szal na pewno nie futro !
wiadomo bedzie cieplo z nerwów ale potem sie odbije po kilku dniach wiec nie ryzykowac ale cos cieplego miec.
do góry