Widok

Młode Pary 2014 (część 9)

Wesele Temat dostępny też na forum:
No to zaczynamy nowy wątek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny, pomocy:) zupelnie nie znam sie na menu weselnym i nie wiem co wybrać na przekaski, co polecacie a czego nie? Ile salatek itd.
To fakt ten jeden dzień/noc bardzo szybko zleciała..
My ok 2tyg będziemy mieć wszystko:)
fotek już mam z 50 :) bo Maciek mi podeslał, bo już od dawna ma gotowe tylko czeka aż film będzie gotowy :)
Nie mogę sie doczekać:):)
My po cywilu (marzec) przed kościelnym (27.12) poza kiecką i gajerem, zaklepanym terminem, nie mamy nic :D
Dziewczyny, jestem już PO! Żałuję, że to tylko raz w życiu, tak szybko nam zleciało, że nie zdążyliśmy się nacieszyć.

Relację dodam, jak już się trochę ogarnę i przebiorę zdjęcia.

Sobota od rana przeraziła nas fatalną, deszczową pogodą, na szczęście o 17:00 nie było już po niej śladu. Wszystko odbyło się dzięki temu na dworzu, ceremonia była piękna, goście dopisali, jedzenie było smaczne a atmosfery wesela pod gołym niebem nie mogę do niczego przyrównać. Było fantastycznie :)
my mieliśmy na plaży w Orłowie ,teraz czekamy na zdjecia i album i Itp:))
U nas plany się pozmieniały :)
Byliśmy na kładce na stoczni Gd, potem na DIABELSKIM MŁYNIE- cudownie i zdjęcia też :)
Twierdza Wisłoujście, obok las i na koniec Górki Zachodnie, mieliśmy dosłownie różowe słońce :)
Trochę deszczyk nas złapał ale krótko. :)
I 2 razy spotkaliśmy się z FotoGrupą :)

Bardzo fajnie było, jak to Maciek- Fotograf ujął- szalenie :D

No na szczęście nie leje tylko pokropuje od czasu do czasu i ciepło, nie zapomnę 12 lipca gdzie lało i lało i za ciepło nie było ..
Biedne dziewczyny, które to właśnie dziś mają swój wymarzony dzień. Miejmy nadzieję, że do popołudnia trochę się rozpogodzi. Z resztą co by nie było, byleby wszystko się udało tak jak tego chciały !! :)))
Paulina, ja też miałam na GZ sesję
popieram! ja też mogłabym jeszcze raz. Szczególnie że czas w tym dniu mknie jak szalony
My mamy slub we wrzesniu takze mysle ze juz troszke bedzie luzniej na Starowce,teren stoczni tez fajna sprawa:).Wsumie to
jeszcze mamy czas wiec moze sie cos pozmienia:)Oby pogoda dopisala
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My odpuszczamy starówkę, bo teraz jest za dużo ludzi,
Nasi byli w zeszła niedziele robili zdjęcia i słabo mówili.
My mamy 4 miejsca.. Zaczynamy od siano, coś podobnego do terenu stoczni, w lesie i na koniec plaża- Górki zachodnie.
Tyle wymysliłam. :)
Paaulinaa my bedziemy miec w 3 miejscach
Starowka oraz nad morzem oczywiscie ale to chyba w Orlowie
Co do 3 zastanawiamy sie jeszcze
My jutro mamy plener, bo mieliśmy mieć w niedziela, ale pogoda ma nie dopisać i przed chwilą dogadałam się na jutro. ::)
A czekać do kolejnej niedzieli.. Już bym chciała mieć zdjęcia :(

A gdzie chcecie mieć /mieliście plener? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A co tu tak cicho???:) u mnie produkcja miodów na podziekowania dla gości .... i takie to pracochłonne że musiałam sie na chwilę oderwać:)
Mój mąż wymieniał prawko RAZEM z dowodem (on zmieniał nazwisko)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
25.10.2014 ~ d.: Dominika& Marcin, Parafia Rzymskokatolicka pw Chrustusa Króla w Szczytnie, sala weselna Krystyna Szczytno, dj Fabryka Uśmiechu z Torunia :) Witam!!!! Wesele w woj warmińsko - mazurskim, ale mieszkam w Gdańsku
prawko wymienisz jak juz bedziesz miała dowód. jesli zmienisz wazny paszport przed upływek 60 dni to bedziesz miala znizke za ilosc lat ile jets jeszcze wazny.

jak dowd to wtedy banki, urzad skarbowy i zus.
Dzięki :)
Paulina z tego co pamietam z rozmowy z Panią z USC to na wymianę dokumentów jest 3 m-ce
23.08.2014 ~ Chudi: Agnieszka& Michał, Parafia Rzymskokatolicka św. Mikołaja Gdynia Chylonia, sala weselna Biancas Kosakowo, zespół Nevada z Redy, makijaż Marta Miazga, salon fryzjerski Koseda P. Emilka,
do góry