Widok

Młode Pary (część 7)

Wesele Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

14 kwietnia - Madziarrra =>(Magda i Kamil) Sala pod Aniołek w Gdańsku
21 kwietnia - halmonika => hotel Kahlberg w Krynicy Morskiej, fotograf fotoinlove, kamerzysta Pan Kisiel z Elbląga, dekoracja Azalia z Elbląga
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, wodzirej Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek
28 kwietnia - Madzik050642 => kościół ul. Mickiewicza we Wrzeszczu
28 kwietnia - mannaznieba1 => (Ania) kościół Św. Michała w Sopocie, sala Godding w Sopocie, dj Arek Socha, fotograf- Magda Kuśmirek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
12 maja - Sunniva=>(Aga i James) sala: Godding, Kosciol: Matki Boskiej Czestochoweskiej w Gdansku, dj: Edi Frenkler, fotograf: B&W, kwiaty(bukiety i sala): aleksandra ciecholewska, makijaz: elena wizaz
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012 => Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku, makijaż Ania Olejnik, foto Kacper Olejnik
26 maja - drosera =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie
26 maja - talus25 => Sala - Kłosowo(mała), Fotograf - Tbc.com.pl, orkiestra - Blue night
26 maja - Emili => (Emilia i Karol) fotograf Piotr Mielewczyk, Dj Limhal, Dworek Barwik, kościół Św. Bernarda

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao =>(Ania i Michał) Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A => restauracja Orchidea w Chwaszczynie
2 czerwca - Emilia => zajazd Czardasz, zespół Voice, Kościół w Gniewinie
2 czerwca - Ania i Karol
8 czerwca - Jazzowa Panienka
8 czerwca - Emka357 =>(Emilka i Michał) Dom Bankietowy Grinholc, Kościól Św.Jana z Ket w Rumi, foto Artur Lastowski, kamerzysta Photoyoung
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, Fotograf fotoinlove, kamera http://www.hp.video-foto-studio.pl , zespół Hevelius z Bytowa
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
16 czerwca - Marta => (Marta i Karol) sala - Dzikie Wino w Redzie, Kościół Garnizonowy w Gdyni, Dj Lech Radziun, fotograf: Michał Młynarczyk
16 czerwca - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
23 czerwca - olimpia20111 =>(Karolina i Jarek) kościół NMP w Wejherowie, Dzikie Wino, Fotograf - Szwagier, zaproszenia - Siostra, makijaż http://www.lafoka.com/, zespół Blue Heaven
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
23 czerwca - magduś
29 czerwca - Olesia1986 =>(Ola i Bartek) restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 =>(Patrycja i Wiesio) zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek => sala Chwila Spokoju Wierzchucino
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec -ania =>(Ania i Grzesiek) hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie, zespół PICKUP, fotograf FOTOGRUPA
14 lipca - roza26 & M.
14 lipca - Ola =>(Ola i Dawid) Złota Róża,
21 lipca - karolina89 => Zielona Sala
21 lipca - mojra => (Magda i Radek) Stara Cegielnia Rzucewo
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - tigress24 => sala Dzikie Wino w Redzie, http://www.hp.video-foto-studio.pl, Kościół św. Mikołaja w Gdyni, makijaż Pani Elena,
4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
4 sierpnia - anula89 => (Ania i Robert) sala Maciejka w Koleczkowie, video-Studio Art-Video, foto- Marcin Rożak
11 sierpnia - Lutanda => Hotel Cztery Pory Roku w Straszynie
11 sierpinia - anusiak =>(Ania i Marek)
17 sierpnia - optymistka121 =>(Monika i Tomek) sala Pod Lipami w Łęgowie
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek => sala Roma Łapino, Wodzirej: Robert Jakubek, Foto: Fotogrupa, Video: Videogroszek, Katedra Oliwska,
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
18 sierpnia - magkam => kościół na Oruni, sala bankietowa Brylowsk w Tokarachi, Dj Karol Switajski
18 sierpnia - jarzyna
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa => parafii p.w. św. Andrzeja Boboli na Obłużu, Dom Bankietowy Grinholc w Rumi, video pan B. Lemke, Dj Daja
25 sierpnia - Marzena i Paweł => videogroszek,sala Agrotka Osłonino, zespół Party
25 sierpnia - Gosik _Koteczek => Kościół WNMP w Redzie, sala OSP w Redzie, zespół 1 plus 2, fotograf Agnieszka Potrykus, kamerzysta "FLESZ"
25 sierpnia - Szczęściara =>sala weselna pod Wejherowem
25 sierpnia - Martosza =>(Marta i Marcin) restauracja Filharmonia
25 sierpnia - feelgood => restauracja Godding, dj Lech Radziun

WRZESIEŃ

01 wrześnie - Kasia i Sebastian => Kościół w Straszynie, "Pod Lipami" w Łęgowie
22 września - Monika Goldszmidt =>(Monika i Maciej)

Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Madzik - gratuluję, wyboru fotografa ;)

Dziewuszki mam do Was kolejne pytanko, czy Wy tak standardowo alkohol będziecie mieć? tzn. wódka i wino a poprawiny piwko? Czy coś jeszcze planujecie? Pytam, gdyż zastanawiam się dodatkowo nad whisky, czy to już przesada będzie, jak sądzicie? :)
u nas na pewno łycha będzie, mamy kilku zapalonych wielbicieli ;)
a tak to będzie czysta i wino, tylko nie wiemy czy biale i czerwone czy tylko czerwone
a jak z tą whiskey robicie - po prostu bedzie stała na stołach? bo ja nie wiem jak to rozegrać. Wogóle najlepiej chyba to by było miec bar i barmanow ktorzy by robili drinki :/ tylko ta przyjemnosc sporo chyba kosztuje
u nas będzie stala na stole w okolicach panów którzy ją lubią nic poza tym, ludzie są dorośli i na pewno sobe poradzą, no my baru na pewno nie będziemy mieć, ale zastanawiam się nad wiejskim stołem, wiecie coś w tym temacie?
no ja tez sie nad tym stolem zastanawiam i sama nie wiem - jedni mi opowiadają, że to byl hit na jakimś tam weselu a inni ze nie bylo zainteresowania tym stołem :/ i ciezko sie zdecydowac teraz
tez nad stołem wiejskim myślałam ale doszłam do wniosku że będzie sporo jedzenia na stołach więc po co ten wiejski stół nadmiar jedzenia to moim zdaniem lekka przesada bo ile człowiek może zjeśc przez noc .
wybaczcie, ze zadam to głupie pytanie... ale jak to zrobic by pokazywal sie baner ile zostalo do slubu? dzieki za odpowiedz :)
po pierwsze zrób jakiś suwaczek w necie
a potem sklopiuj jego adres:

image

tak wygląda mój :)
i wejdz w dane osobowe tu w profilu, wklej w STOPKE i gotowe, powinien być podgląd stopki zebys wiedziala czy dziala czy nie ;)
Proszę, najlepiej wejdź na tą stronkę :

http://slub-wesele.pl/suwaczki/slubne/kod.html

wybierz sobie ślubny suwaczek, potem ustaw datę swojego ślubu i generuj suwaczek - pojawią Ci się różne kody, ale Ty musisz wziąć kod z tego Forum z obsługą UBBCode/BBCode ;) mam nadzieję, że w miarę zrozumiale napisałam, jak nie to pisz - spróbuję Ci inaczej napisać, co i jak ;)

Dziewuszki, co do whisky My planujemy max 10 - 15 but. zakupić, bo nie chcę za bardzo mieszać alkoholu ;) wiem, że u mnie jest parę osób co tylko whisky piją, więc tez chcę wziąć to pod uwagę ;D

Natomiast jeżeli chodzi o stół wiejski, My również tą opcję rozważaliśmy, ale stwierdziliśmy podobnie jak tigress24, co za dużo to nie zdrowo, człowiek tego wszystkiego nie zje w ciągu jednej nocy, My i tak domawiamy świniaka plus indyka więc nie widzę sensu by dodatkowo dokładać jeszcze stół wiejski - przynajmniej u Nas na weselu ;D
ja też się dopisuję
Ilona i Mariusz 19 maj 2012 Sala bankietowa Lublewo
witamy kolejną przyszłą PM :)
a ładną suknie mam czy nie?
Bardzo ładna delikatna:)
potrzebowałam tego hehehe
bardzo ładną i uczesanie też mi się podoba.

ciekawa jestem jak to u mnie będzie, podobno z tymi sukniami to jest tak, że jak się marzy i przegląda to wybiera się to co rzeczywiście nie pasuje nam najbardziej :) ja planuję jechać w listopadzie coś mierzyć, liczę na wyprzedaże kolekcji z br.
Pozdrawiam i życzę miłego tygodnia.
suknia bardzo ladna, taka delikatna :) ja tez ide w listopadzie juz sie rozgladac za sukniami i mam nadzieje ze beda wyprzedaze, gorset juz wiem jaki bym chciala mniej wiecej cos mi swita a dol to nie mam pojecia...
cześć jakie salony polecasz? bo ja w weekend chciałam zacząć szukać sukienki, bo jak narazie tylko na stronkach oglądam.
Mi się bardzo podoba :) sama chciałam ją kupić, póki nie zaczęłam chodzić po salonach i przymierzać, wtedy stwierdziłam że to niestety nie mój fason bo jestem za chuda do prostej sukienki :(. Ale sukienka śliczna i nadal mi się podoba :)
Dziewczyny a wam się odpala ten link do sukienki i fryzury bo mi tylko google grafika wyskakuje :(
DO PRZYSZŁYCH PANIEN MŁODYCH, KTÓRE SĄ LUB BĘDĄ KLIENTAMI SALONU FIRST LADY.
Jestem czerwcową Panną młodą-szkoda, że to wszystko już za mną, bo chętnie bym wszystko powtórzyła:). Też zamawiałam swoją suknie w salonie Pani Patrycji i też byłam na wstępie zadowolona z obsługi. Pani Patrycja faktycznie do samego końca była bardzo sympatyczną osobą. Jednak nie warto poddawać się jej urokowi. Suknie odebrałam z miesięcznym opóźnieniem mimo tego żę zamówienie składałam pod koniec stycznia i ustalenia były inne. Ostatnie poprawki robione były jeszcze dnia kiedy suknie miałam odbierać. Była krzywo skrócona i źle odprasowana. Wg pierwoyncyh ustaleń po dokonanych poprawkach miała być wyczyszczona a w konsekwencji okazało się że sukni nie czyszczą. Miałam mieć podszyty biustonosz żeby nie wychodził,okazało się, że Pani na to już nie znalazła czasu. Poza tym przyjętych zamówień nie wyrabia sie w czasie. Koleżakna też kupowała w tym salonie biżuteria, która miała być srebrna a w konsekwencji pociemniała po jednym wieczorze. Poza tym sukienka, którą ona zamawiała była zbyt wąska na pierwszej przymiarce mimo wcześniejszegi zdjęcia miary i Pani Partycja wmawiała jej że przytyła i że to normalne, a zaznacze, że koleżanka należy do bardzooo szczupłuch żeby nie powiedzieć chudych osób. Przykładów mogłabym wymienić jeszcze więcej ale nie chodzi mi o oczernianie. Chce tylko poradzić żeby każda z Was "wierciła przysłowiową dziurę w brzuchu" w swojej sprawie i nie dawała się zbywać informacją, że jest jeszcze dużo czasi i wszystko będzie jak trzeba bo szkoda waszych nerwów. Nie należe do tzw. panikar ale okres oczekiwania na suknie był dla mnie najbardziej stresującu. Poza tym cieszcie się przygotowaniami i tym jednym piekęknym dniem niezależnie od wszystkiego bo ten dzień bardzooo szybko ucieka i potem pozostaje tylko oglądanie zdjęć miliony razy:)Powodzenia
do góry