Widok

Młode Pary (część 7)

Wesele Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

14 kwietnia - Madziarrra =>(Magda i Kamil) Sala pod Aniołek w Gdańsku
21 kwietnia - halmonika => hotel Kahlberg w Krynicy Morskiej, fotograf fotoinlove, kamerzysta Pan Kisiel z Elbląga, dekoracja Azalia z Elbląga
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, wodzirej Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek
28 kwietnia - Madzik050642 => kościół ul. Mickiewicza we Wrzeszczu
28 kwietnia - mannaznieba1 => (Ania) kościół Św. Michała w Sopocie, sala Godding w Sopocie, dj Arek Socha, fotograf- Magda Kuśmirek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
12 maja - Sunniva=>(Aga i James) sala: Godding, Kosciol: Matki Boskiej Czestochoweskiej w Gdansku, dj: Edi Frenkler, fotograf: B&W, kwiaty(bukiety i sala): aleksandra ciecholewska, makijaz: elena wizaz
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012 => Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku, makijaż Ania Olejnik, foto Kacper Olejnik
26 maja - drosera =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie
26 maja - talus25 => Sala - Kłosowo(mała), Fotograf - Tbc.com.pl, orkiestra - Blue night
26 maja - Emili => (Emilia i Karol) fotograf Piotr Mielewczyk, Dj Limhal, Dworek Barwik, kościół Św. Bernarda

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao =>(Ania i Michał) Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A => restauracja Orchidea w Chwaszczynie
2 czerwca - Emilia => zajazd Czardasz, zespół Voice, Kościół w Gniewinie
2 czerwca - Ania i Karol
8 czerwca - Jazzowa Panienka
8 czerwca - Emka357 =>(Emilka i Michał) Dom Bankietowy Grinholc, Kościól Św.Jana z Ket w Rumi, foto Artur Lastowski, kamerzysta Photoyoung
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, Fotograf fotoinlove, kamera http://www.hp.video-foto-studio.pl , zespół Hevelius z Bytowa
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
16 czerwca - Marta => (Marta i Karol) sala - Dzikie Wino w Redzie, Kościół Garnizonowy w Gdyni, Dj Lech Radziun, fotograf: Michał Młynarczyk
16 czerwca - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
23 czerwca - olimpia20111 =>(Karolina i Jarek) kościół NMP w Wejherowie, Dzikie Wino, Fotograf - Szwagier, zaproszenia - Siostra, makijaż http://www.lafoka.com/, zespół Blue Heaven
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
23 czerwca - magduś
29 czerwca - Olesia1986 =>(Ola i Bartek) restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 =>(Patrycja i Wiesio) zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek => sala Chwila Spokoju Wierzchucino
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec -ania =>(Ania i Grzesiek) hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie, zespół PICKUP, fotograf FOTOGRUPA
14 lipca - roza26 & M.
14 lipca - Ola =>(Ola i Dawid) Złota Róża,
21 lipca - karolina89 => Zielona Sala
21 lipca - mojra => (Magda i Radek) Stara Cegielnia Rzucewo
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - tigress24 => sala Dzikie Wino w Redzie, http://www.hp.video-foto-studio.pl, Kościół św. Mikołaja w Gdyni, makijaż Pani Elena,
4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
4 sierpnia - anula89 => (Ania i Robert) sala Maciejka w Koleczkowie, video-Studio Art-Video, foto- Marcin Rożak
11 sierpnia - Lutanda => Hotel Cztery Pory Roku w Straszynie
11 sierpinia - anusiak =>(Ania i Marek)
17 sierpnia - optymistka121 =>(Monika i Tomek) sala Pod Lipami w Łęgowie
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek => sala Roma Łapino, Wodzirej: Robert Jakubek, Foto: Fotogrupa, Video: Videogroszek, Katedra Oliwska,
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
18 sierpnia - magkam => kościół na Oruni, sala bankietowa Brylowsk w Tokarachi, Dj Karol Switajski
18 sierpnia - jarzyna
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa => parafii p.w. św. Andrzeja Boboli na Obłużu, Dom Bankietowy Grinholc w Rumi, video pan B. Lemke, Dj Daja
25 sierpnia - Marzena i Paweł => videogroszek,sala Agrotka Osłonino, zespół Party
25 sierpnia - Gosik _Koteczek => Kościół WNMP w Redzie, sala OSP w Redzie, zespół 1 plus 2, fotograf Agnieszka Potrykus, kamerzysta "FLESZ"
25 sierpnia - Szczęściara =>sala weselna pod Wejherowem
25 sierpnia - Martosza =>(Marta i Marcin) restauracja Filharmonia
25 sierpnia - feelgood => restauracja Godding, dj Lech Radziun

WRZESIEŃ

01 wrześnie - Kasia i Sebastian => Kościół w Straszynie, "Pod Lipami" w Łęgowie
22 września - Monika Goldszmidt =>(Monika i Maciej)

Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć dziewczyny :) ja też się dopisuję:
04.08.2012 Ania i Krzysiek, kościół NMP WW Rumia, sala Filip Osłonino, zespół Party, kamerzysta i fotograf: pan Tomek Safian :)
Dodaję mój post jeszcze raz, bo się zarejestrowałam:D

Cześć dziewczyny :) ja też się dopisuję:
04.08.2012 Ania i Krzysiek, kościół NMP WW Rumia, sala Filip Osłonino, zespół Party, kamerzysta i fotograf: pan Tomek Safian :)
witam :) i gratuluje suwaczka ;) pozdrawiam
Witam Was serdecznie moje drogie Panny Młode 2012 ;)

nowe pary, witam w Naszym skromnym gronie - będziecie dopisani do listy w następnym wątku ;)

i jak tam u Was moje Drogie z przygotowaniami? My teraz jesteśmy na etapie poszukiwania piosenki do pierwszego tańca, nie sądziłam, że takie trudne będzie... :( a wręcz przeciwnie, byłam pewna, że to tak naprawdę chwila i już jest wybrane a tu taki zonk...

Dziewczyny, czy Wy będziecie mieć welon? U mnie już w szafie wisi, ale jakoś mi się odwidziało, coraz mniej mi się te welony podobają, a jak to u Was wygląda? :)
No my juz piosenke mamy było jednogłośnie Symply red , a co do welonu to niemam pojęcia gdyz jeszcze sukienek nieprzymieżałam i niewiem czy welon będzie mi pasował:)
Ehh dziewczyny... wyjechałam zaledwie na tydzień na urlop w Tatry, a już lista kopiowana ;)
Olesia spokojnie nie kopiuj listy bo potem bałagan się robi i i tak koniec końców muszę poprawiać ;) ;)
zaczniemy 8 wątek z wpisana datą żeby każda NOWA Panna Młoda widziała gdzie zaglądać ;)
a gdy będzie odpowiednia liczba postów to stworzymy nowy z nową listą ;)
Dopisuje sie do Was dziewczynki:):):)

4 sierpnia (Asiulka i Adasko) Dwor kaszubski Magnat, Kosciolek w Czapielsku:)

Reszta przede mna:D
i co z tego, że skopiowana? bez przesady nie musisz nikogo za to karcić... :)

Nikomu nic się nie stało, a że poprzedni wątek był już długi postanowiłam założyć nowy, przecież nie tylko Ty musisz zakładać wątki, nikt Cię do tego nie zobligował... i bez sensu dla mnie było zakładanie 8 części wątku jak jeszcze poprzednia część dobrze się nie rozwinęła ;)
Matko dziewczyny, jak dzieci:))

Od zawsze była zasada, że skoro jedna się tym zajmuje, to niech tak pozostanie.Skoro nadiaa zaczęła to niech tym się zajmie :))bo faktycznie robi się bałagan

Założyłaś wątek czerwcowe 2012 i tam pielęgnuj listę.

Nadiaa proszę dopisz mi sala Filip Osłonino
Nie zauważyłam żadnego bałaganu, ale nich Ci będzie ;)

mnie tam nie zależy na tych listach, jak nadiaaa tak bardzo się upiera niech se je pilnuję, mnie to na rękę, jedyne o co mi chodziło, po długiej nieobecności odrazu pretensję, że ktoś inny założył wątek, a co miałyśmy w tak długim pisać? Jedynie o to mi chodzi :) jak z jakiś niezależnych przez nadię przyczyn któraś z Nas założy wątek to coś takiego wielkiego się stanie? :)

Pozdrawiam.
Olesia ale przecież nikt nie robi Ci niczego złośliwie, jeśli tak się czujesz to przykro mi...
Ech, dobra, zakończmy już tą dyskusję ;)

Przejdźmy do 8 części wątku i kontynuujmy tematy bardziej związane z tym forum ;D
Dolaczam do Was:D

Asiulka i Adas--> 4 sierpnia 2012 Dwor kaszubski Magnat, Kosciolek w Czapielsku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do mr:
Dziękuje Ci za opinie , bo chcę niedługo odwiedzić ten salon;-)przynajmniej teraz będę wiedziała na co mam szczególną uwagę zwrócić, jeżeli chodzi o ten salon. Ogólnie śliczne są sukienki z tego salon prawda mr?mi póki co najbardziej się tam podobają.
Do ilona22
Podzielam zdanie każdej Panny młodej, że w salonie FIRST LADY są bardzo ładne sukienki choć nie wszystkie w moim skromnym guście ale znalazłam taką, króra mi odpowiadała a po poprawkach, które były możlie była wręcz idealna, taka jak sobie wymarzyłam:) Szukałam swojej sukienki nawet w Starogardzie ale to raczej z ciekawości i skuszona niższymi cenami ale to właśnie we wspomnianym salonie się udało. Warto być zdecydowanym i szukać do chwili kiedy spojrzy się na siebie w lustrze i powie się "wyglądam jak księżniczka, a nie jak kopciuszek"oczywiście wg swojej definicji księżnicznki:)
każda z nas chciałaby wyglądać jak księżniczka;-) mam już za sobą pierwszy salon memolia w gdańsku, teraz wybieram się do first lady, mam nadzieję , że tam się nie rozczaruję i znajdę swoją sukienkę;)
do mr
A jak cenowo w First Lady? Chciałam kupić coś z wyprzedaży, bo podobno teraz są duże zniżki, także mam nadzieję, że coś dla siebie znajdę;-)
a gdzie się znajduje ta First Lady bo skaczę z części 7 na 8 iii się zamotałam
Kasia2012 - będę czekać na opinie odnośnie "Filipa", bo jak dobrze patrzę, masz wesele w maju? :) Chociaż to jest akurat jedna z rzeczy, której jestem w miarę pewna...

A propos pierwszego tańca, my będziemy mieli, krótki mix 4 piosenek ważnych dla nas (każda się z czymś wiąże z całego naszego okresu bycia razem), ale taką "główną" piosenką będzie "Zawsze tam gdzie ty" Perfectu. Wszystko razem będzie trwało ok. 5 minut - nawet już wstępnie to połączyłam :)

W październiku (o ile nic się nie zmieni) będziemy kupować upominki dla gości.. Chcemy rozłożyć koszty, żeby ich nie odczuć tak bardzo :)
http://www.salonfirstlady.pl/lokalizacja.html
Salon first Lady:)
do góry