Widok

Młode mężatki łączmy się ! Na każdy temat :)

Witam!
Postanowiłam założyć wątek, w którym będziemy mogły dzielić się swoimi troskami i radościami codziennego dnia zwykłej (a może jednak nie) mężatki.
Rodzinne spotkania z teściami...
Kłótnie z mężem?
Problemy z dziećmi ? / z zajściem w ciążę?
Powroty do pracy / bezrobocie ?

W grupie raźniej !
Wstęp tylko dla mężatek! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No wlaśnie, widac łapki..
A ja będę chyba się za bardzo na to denerwować..

właśnie dostaliśmy telefon z banku, że musimy zapłacić ubezpieczenie kredytu.. 1200 zł :(
I takim sposobem na koncie zostaną grosze, do końca miesiąca..
:(
to był okrągły wpis nr 400 :) idziemy jak burza :)

Te kredyty to masakra, jak wyskakują dodatkowe koszty:( A nie mogą tego jakos w kredyt wpisać - tzn ,że weźmiecie ciut więcej?? I czemu tyle?? od czego to ubezpieczenie?? I w jakim banku braliście kredyt ??
To jest zabezpieczenie stanowiące o tym, że co jakiś tam okres będzie spłacane 20% kredytu. Jak nie będzie, to oni to będą w jakiś tam sposób sobie naliczać.. nie wiem, nie znam się.
Nie można tego w kredyt wpisać, bo już jest po umowie, kredyt jest już przyznany, ta kasa - 1200 jest warunkiem uruchomienia pierwszej transzy. w Milenium braliśmy.

co do ilości postów, do ilu nabijamy i 'kończymy'? :> :>
to jakiś inny ten wasz kredyt, a co do milenium to jakoś tak nie przemawia do mni eten bank:? A wcześniej o tym nie mówili???

Kurcze nie wiem- ja się właśnie wpisałam na tym drugim forum :)
My też chcieliśmy najpierw w aliorze brać.
Ale ponoć Milenium lepsze warunki..

Eh.. szkoda gadać :(
my braliśmy przez open finanse w getinie i ogólnie jestesmy zadowoleni, bo mamy mega dobre warunki kredytu:) i zawsze doradca pomoże :)
To ten facio co kupiiśmy mieszkanie od niego, brał dokładnie taki sam jak Wy. I tak zamotali, że teraz musiał sprzedać mieszkanie, żeby rat się pozbyć, bo nie było go stać.
Doradce to my też mieliśmy..
czy taki sam jak my to mało prawdopodobne, ale pewnie też w tym banku;)
muszę się pochwalić moją plantacja:P

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
poziomki czy truskawki?
pysznie wyglądają :)
Truskaweczki :) dojrzewają jak szalone:D
dobrą rękę masz..

a ja szukam innej stronki dla nas..
tam mnie irytują te wszędobylskie reklamy..
one tak same z siebie;D Lubie takie niewymagające roślinki;P

Oj coś czuję,że jednak zostaniemy tutaj sasassa :)
To się mylisz :P
:D
zobaczymy:D ;)
Jakby któraś z pań nie otrzymała mojej wiadomosci, to pisać na PW. :>
czesc, wlasnei wstalam ;) prysznic i praca. spalam dzis nie urywam dos długo bo caly dien, ale zawsze tak po pierwszej nocy :D

widze ze temat mieszkania i ogrodka sie pojawil ;) no wiec ja tez przegapilam sadzenie pomidor i salaty, i jestem zla, teraz juz za pozno, caly czas lało i ja nie miałam kiedy.jutro i tak sie uparłam i chce posadzic salate :D i w koncu kwiaty na werandzie, bo juz kupilam uchwyty na odniczki jeszcze tyko doniczki i kwiaty i ziemia :D hahahah

Co do mieszkania co my nei mamy swojego, planujemy co prawca kupic dom w Polsce, razem z moimi rodzicami, znaczy taki a'la blizniak, w sensie ze dwa mieszkania zrobione, bo nie oplaca nam sie osobno mieszkania bo kto by pilnowal jak nas nie ma non stop...a tak rodzice beda mieli ogródek i wogole i zawsze ktos mimo woli jest kolo domu ;)

tutaj mamy mieszkanko raczej nie duze, nei wiem ile metrow ale moje sprytne oko mowi ze gdzies 55?? salon, kuchnia bez drzwi, sypialnia no i ganek, i taki pokoik w sumie nad kuchnia, bo mam baaardzo wysokie skosy, znaczy w najnizszym miescu jest 250, w najwyzszym 4metry, wiec jest takie hmmm, mini poddasze otwarte nad kuchnia-antresola o to mo chodzilo:):) słuzy do przechowywania walizek :D

tutaj takie cos nazywa sie mieszkanie jednopokojowe, bo liczy sie tylko ilosc sypialni.

no to tle co o mnie :D
Madness is the gift, that has been given to me!!
Em my się przenosimy- dostałaś wiadomość od bombelkowej:)??

Fajowe to mieszkanko musi być :)
Pomysł z domem faktycznie trafny w waszym przypadku:)
~loca jakie truskawy!!! też chcę :D ja to mam tylko miętę i bazylię :P taka ze mnie ogrodniczka, ze już 2 bonsai uśmierciłam :(

~bomb my z Małą na kurs chodzimy na ten basen :) już 2 etap wtajemniczenia :)) ale nie chcę się Jej nurkować, więc nie wiem czy kupimy kolejny karnet :/

co do lodówki to my mamy zabudowaną electroluxa jakąś.. z 3 szufladami w zamrażalniku ;) za to kuchnię mamy czerwony lakier i na każdej szafce paluchy widać :P ale jst piękna :D a co! hihi
a co do lredytu to my mamy w mille fajne warunki, w pln-ach :P
i też płacilliśmy takie ubezp jak ~bomb..
a jeśli chodzi o dodatdkowe koszty przy kupnie mieszkania, to mnie zeźliła opłata u notariusza.. wiedziałam, że sobie liczą, ale kurde... wrrr..