Widok

Młode pary 2017 cz. 1

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy są juz jakieś pary, które biorą ślub w 2017r?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny co macie już załatwione ? ja mam ślub na wrzesień ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jaką macie salę dziewczyny ?
Polecam Shark Foto Studio miałam ich na swoim ślubie w Sierpniu 2013 profeska pod każdym względem ogólnie Bartek idzie na jakość i na nowoczesność film i zdjęcia to pamiątka na całe życie i cenowo też jest ok :) Pozdrawiam i życzę szczęścia Młodym Parom 2017 :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
SHARK FOTO STUDIO ale wzieliśmy ich dlatego, aby mieć w jednym miejscu i fotografa i kamerzyste. Za tydzień podpisujemy umowę , ale polecam również video wspomnienia dlugo się naszukałam fotografa i kamerzysty w dobrej cenie i dobrej jakości ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej :) jakiego macie kamerzystę?
My mamy salę , dj , kamerzystę i fotografa ; ) ślub 5 sierpnia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też myślałam, żeby najpierw zrobić cywilny ale w moim przypadku to strata kasy, bo umowa na salę już podpisana :)
My się zastanawiamy nad DJ, chcemy do końca roku podpisać umowę z DJ i kamerzystą :D No i zbieram inspiracje :) nie wiem jak się zdecyduje na kolory :( tyle tego i wszystko mi się podoba...
Witam! My z planach mamy ślub kościelny na wrzesien/pazdziernik 2017 mamy wstępnie sale wybrana i fotografa.

Ale myślimy o ślubie cywilnym (tylko z kawa i Ew. Alkoholem) moze w te święta albo na wiosnę 2016.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mamy sale i orkiestrę :)
Hej :) my ślubujemy w 2017 :D Mamy tylko termin i sale, dużo przed nami :P a u was już jakieś konkrety?
do góry