Widok
Młodszy szuka starszej :)
A czemu by tutaj nie napisać- Jestem 23 letnim osobnikiem który poszukuje przyjaciółki- nie tylko to spraw nocnych, ale także do rozmowy. Jakoś od dłuższego czasu mnie interesują starsze kobiety, więc postanowiłem że poszukam tutaj kogoś chętnego na takie spotkania.
Proszę o PW/ maila na ionlyyou hotmail.com
I do panów którzy będę narzekać na ten temat- wcale nie musicie go czytać :)
Proszę o PW/ maila na ionlyyou hotmail.com
I do panów którzy będę narzekać na ten temat- wcale nie musicie go czytać :)
Mrauuczek... Niedługo będę miała 30-tkę... Nie wątpię, że w łóżku mógłbyś się sprawdzić, ale jakoś nie wyobrażam sobie rozmów... Prawdopodobnie już teraz dzieli Cię przepaść od 30-tek, a jeśli celujesz w jeszcze starsze panie... Ciężko będzie. Parafrazując spokojną: jak kurcze pech, to pech. Do łóżka jesteś chłopaku może i ok, ale do rozmowy za młody:P
"Prawdopodobnie już teraz dzieli Cię przepaść od 30-tek, a jeśli celujesz w jeszcze starsze panie... Ciężko będzie. "
No chyba że pani będzie zainteresowana tylko łóżkiem (bez zbędnych komplikacji typu nawiązywanie jakichkolwiek relacji poza łóżkowych czy choćby prowadzenia rozmów)
A nie wątpię że i tego rodzaju kobiety chodzą po tym świecie.
:)
No chyba że pani będzie zainteresowana tylko łóżkiem (bez zbędnych komplikacji typu nawiązywanie jakichkolwiek relacji poza łóżkowych czy choćby prowadzenia rozmów)
A nie wątpię że i tego rodzaju kobiety chodzą po tym świecie.
:)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Z góry zakładasz, że do rozmowy jestem za młody. Z tych kobiet i dziewczyn które spotykam na swojej drodze może spotkałem z 10-15 (w ciągu ostatnich 5 lat) z którymi rozmowa mogła potoczyć się na interesujące mnie tematy.
Może to wina otoczenia, może mam zbyt mało zainteresowań jeszcze, ale większość ciekawych rozmów przeprowadziłem z osobami powyżej 28 roku życia.
I co do przepaści pomiędzy wiekiem... Dla niektórych nawet 1 rok to jest ogromna przepaść (patrząc na młodsze pokolenia- bez obrazy- to sam to widzę- inne spojrzenie na świat, podejście do życia.)
Może to wina otoczenia, może mam zbyt mało zainteresowań jeszcze, ale większość ciekawych rozmów przeprowadziłem z osobami powyżej 28 roku życia.
I co do przepaści pomiędzy wiekiem... Dla niektórych nawet 1 rok to jest ogromna przepaść (patrząc na młodsze pokolenia- bez obrazy- to sam to widzę- inne spojrzenie na świat, podejście do życia.)
Czemu twierdzicie ,ze chlopak ,jest za mlody ??
Ja poznalam swojego obecnego meza majac 25 lat ,on mial 19 i byl o wiele bardziej rozgarniety ,od moje poprzedniego parnera ktory byl starszy ode mnie o 7 lat .Dzis mija 11 lat ,jak jestesmy razem.Okazal sie bardzo dojrzały na swoj wiek ,ze nawet na poczatku niepowiedzialabym ze ma tak malo lat...
Wiec kolego zycze powodzenia w znalezieniu tej starszej :)
Ja poznalam swojego obecnego meza majac 25 lat ,on mial 19 i byl o wiele bardziej rozgarniety ,od moje poprzedniego parnera ktory byl starszy ode mnie o 7 lat .Dzis mija 11 lat ,jak jestesmy razem.Okazal sie bardzo dojrzały na swoj wiek ,ze nawet na poczatku niepowiedzialabym ze ma tak malo lat...
Wiec kolego zycze powodzenia w znalezieniu tej starszej :)
Rozróżniajmy inteligencję oraz wiedzę- czasami bywa tak że ktoś zaczyna jakiś temat, ponieważ czuje się w nim dobrze, ale nie potrafi tego ubrać w słowa i "rozmowa" zamienia się w monolog jednej osoby uzupełniany potakiwaniem drugiej. Tak się często to w moim przypadku kończyło niestety...
Znaleźć wspólny temat nie jest trudno, gorzej utrzymać rozmowę z udziałem obu rozmówców
Znaleźć wspólny temat nie jest trudno, gorzej utrzymać rozmowę z udziałem obu rozmówców