Widok
Brzydula ale kokietujesz tego małolata! ha ha... dobre dobre...
a małolat... znaczy się Jak Wino... gadasz zbyt logicznie jak na całkowitego małolata ale... cuda się zdarzają... więc ile masz lat? kulturalny chłopiec odpowiada jak starsza pani pyta...
:o))
a małolat... znaczy się Jak Wino... gadasz zbyt logicznie jak na całkowitego małolata ale... cuda się zdarzają... więc ile masz lat? kulturalny chłopiec odpowiada jak starsza pani pyta...
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
bo widzisz Zielony... mnie na przykład chodzi o kogoś mniej więcej w moim wieku... do pogadania, do pobycia razem... a tu... w sumie fajnie, młody, wydaje się inteligentny ale... co ja mam sobie trzeciego syna do domu przyprowadzić? nie no... tak to ja niekoniecznie... chociaż.... może na przysłowiową kawę. się skuszę... bo młody wydaje się być godny zainteresowania...
Widzisz Młody :) jak trochę podrapać Dojrzałe Wino, leżakujące leniwie i bezpiecznie w piwniczce to się okaże, że Dom Pérignon się znajdzie. Widzisz ile masz chętnych?
(Do stu par kartaczy, na co mi przyszło na stare lata, wpycham dojrzałe kobiety w objęcia Cherubinów - albo na odwrót :P )
- Młody człowieku - odrzekł zielony gładząc się po swojej siwej brodzie - nie musisz dziękować, chociaż dobrych manier nigdy za wiele, zwłaszcza z osobami z dobrych roczników. O czym to ja, Mocium Panie? Ach! - i pogłaskał się po łysinie - wisisz mi piwo ziomuś, niepasteryzowane.
I poszedł opierając się na swojej zakrzywionej lasce.
(Do stu par kartaczy, na co mi przyszło na stare lata, wpycham dojrzałe kobiety w objęcia Cherubinów - albo na odwrót :P )
- Młody człowieku - odrzekł zielony gładząc się po swojej siwej brodzie - nie musisz dziękować, chociaż dobrych manier nigdy za wiele, zwłaszcza z osobami z dobrych roczników. O czym to ja, Mocium Panie? Ach! - i pogłaskał się po łysinie - wisisz mi piwo ziomuś, niepasteryzowane.
I poszedł opierając się na swojej zakrzywionej lasce.
- Eh, Młody to ja mam zaćmę, jaskrę i pomroczność jasną. Czytaj między gwiazdami!
I odszedł powłócząc nogami do swoich dziadkowych spraw, musiał przecież nakarmić gołębie i posiedzieć na ławce, żeby napatrzeć się na spódnice młodych dziewczyn.
1. Kurcze zaczynasz mi sie *podobac* chyba Cie odoptuje
2. nie no... tak to ja niekoniecznie... chociaż.... może na przysłowiową kawę. *się skuszę*... bo młody wydaje się być *godny zainteresowania*...
I odszedł powłócząc nogami do swoich dziadkowych spraw, musiał przecież nakarmić gołębie i posiedzieć na ławce, żeby napatrzeć się na spódnice młodych dziewczyn.
1. Kurcze zaczynasz mi sie *podobac* chyba Cie odoptuje
2. nie no... tak to ja niekoniecznie... chociaż.... może na przysłowiową kawę. *się skuszę*... bo młody wydaje się być *godny zainteresowania*...
Dojrzała kobieta w moim mniemaniu to taka która, potrafi żyć u boku jednego mężczyzny, mówiąc krótko jest wierna, kocha, szanuje i nie potrzebuję dodatkowych wrażeń, kobieta która poznała smak życia, jego zalety i wady, mimo cięzkich chwil potrafiła się podnieść stanąć na nogach i dalej iść przed siebie więżąc, że jutro będzie lepiej, kobieta, która zna odpowiedzi na wiele pytań, i dąży do tego by poznać odpowiedz na wszystkie, kobieta która wie jak oczarować faceta, jak wykorzystać swój wdzięk, kobiecość, wiedząc, że nie jest aż tak atrakcyjna, kobieta przy której mężczyzna czuje się bezpieczny, wie, że osoba u jego boku jest konkretna, stanowcza....Kobieta która wyciągneła wnioski ze swoich błędów i dalej ich nie popełnia,kobieta która się nie zastanawia nad tym czy lepiej spróbować i żałować....CZY ŻAŁOWAĆ, ŻE SIĘ NIE SPRÓBOWAŁO.
uuuahahaha... Aha... pojechałaś pop bandzie!
uwielbiam Cię...
Młody... zaloguj się wreszcie to będziesz mógł pogadać z nami na privie... rozumiem że nie do końca chcesz odkrywać wszystkie karty na forum...
szanuje to...
pozdrawiam i czekam na wiadomość
dojrzała kobieta
uwielbiam Cię...
Młody... zaloguj się wreszcie to będziesz mógł pogadać z nami na privie... rozumiem że nie do końca chcesz odkrywać wszystkie karty na forum...
szanuje to...
pozdrawiam i czekam na wiadomość
dojrzała kobieta
Młody
Nie lubisz sprawdzania Cię, a ja nie lubię szantażu...
Dlaczego to zrobiłam? Dlaczego napisałam, ze mam 59 lat? No widzisz, bo to jest forum maleńki, to jest wirtualny świat i mogę być nawet 65 letnim Józefem albo 14 letnią Wiktorią.
Czasem czujesz, że można się z kimś powygłupiać, zagrać w grę słów, że ten ktoś ma poczucie humoru, dystans do siebie - wydawało mi się że właśnie tak jest z Tobą.
Chcesz wiedzieć ile mam lat? Więcej od Ciebie. Tylko się nie obrażaj :)
Nie lubisz sprawdzania Cię, a ja nie lubię szantażu...
Dlaczego to zrobiłam? Dlaczego napisałam, ze mam 59 lat? No widzisz, bo to jest forum maleńki, to jest wirtualny świat i mogę być nawet 65 letnim Józefem albo 14 letnią Wiktorią.
Czasem czujesz, że można się z kimś powygłupiać, zagrać w grę słów, że ten ktoś ma poczucie humoru, dystans do siebie - wydawało mi się że właśnie tak jest z Tobą.
Chcesz wiedzieć ile mam lat? Więcej od Ciebie. Tylko się nie obrażaj :)