Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Natalia - ocena nowy temat Trafiłam z polecenia i tak jak osoba która mi polecała jestem zachwycona...
~Natalia
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 15 kwietnia 2025

Patrycja (Morena) - ocena nowy temat Szczerze polecam! Zostałam mile zaskoczona profesjonalizmem oraz szybkością...
~Patrycja (Morena)
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 15 kwietnia 2025

Ireneusz M. - ocena nowy temat Współpraca z taką firmą to czysta przyjemność. Doceniam szczególnie za krótki...
~Ireneusz M.
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 12 kwietnia 2025

Natka - ocena Z całego serca polecam! Od jakiegoś czasu borykaliśmy się z resetującym się...
~Natka
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 3 kwietnia 2025

Martyna gdańsk - ocena Profesjonalna i fachowa obsługa ,bardzo pomocny personel . 10/10 Polecam
~Martyna gdańsk
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 29 marca 2025

Małgorzata - ocena Szybko ,sprawnie, profesjonalnie. Pan naprawi a w razie potrzeby doradzi jak...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 24 marca 2025

P. Mańkowski - ocena Dziękuję za szybką i profesjonalną naprawę mojego laptopa. Wszystko...
~P. Mańkowski
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 24 marca 2025

Mariusz Lewandowski - ocena Serwis godny polecenia. Super kontakt. Fachowa obsługa i normalne ceny. Pełna...
~Mariusz Lewandowski
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 19 marca 2025

Basia - ocena Serdecznie polecam! Świetny kontakt, miła obsługa i profesjonalne wykonanie...
~Basia
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 19 marca 2025

Majka - ocena Gorąco polecam!!! Profesjonalna, ekspresowa i bardzo sympatyczna obsługa....
~Majka
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 7 marca 2025

Antoni - ocena Wymiana dysku z HDD na SSD, połączona wraz z wgraniem nowego systemu i...
~Antoni
-

dodano: 5 marca 2025

Mirosława - ocena Bardzo polecam ten serwis! Pan bardzo uprzejmy i zna się na rzeczy, a cały...
~Mirosława
-

dodano: 27 lutego 2025

Remigiusz Jańczak - ocena Dzisiaj miałem okazję poznać wspaniałego Człowieka i wspaniałą Firmę, którą z...
~Remigiusz Jańczak
-

dodano: 26 lutego 2025

Wszystko OK wątek zamknięty Jestem zadowolony z naprawy - laptopy (2szt) odebrałem naprawione następnego...
~Artur Z. (Oliwa)
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 lipca 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry