Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kamil Laskowski - ocena PC nie chciał się uruchomić, cały czas wyskakiwały błędy. Pan naprawił system...
~Kamil Laskowski
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 19 maja 2025

Martyna Bochenek - ocena Obsługa miła, konkretna i wie, co robi. Laptop po serwisie działa lepiej niż...
~Martyna Bochenek
-

Jacek Grzybowski - ocena Komputer po przeglądzie działa zauważalnie szybciej. Naprawa przebiegła...
~Jacek Grzybowski
-

Zbyszek - ocena Szybka diagnoza i szybka naprawa. Polecam ten serwis pełen profesjonalizm!
~Zbyszek
-

Jolanta - ocena W serwisie szybko poradzono sobie z niedziałającym portem USB. Przy okazji...
~Jolanta
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 15 maja 2025

Marek Darkan - ocena Serwis bardzo solidny laptop po naprawie działa sprawnie i szybciej niż...
~Marek Darkan
-

Patryk M. - ocena Ekran w laptopie zaczął migać i przerywać, co było strasznie irytujące....
~Patryk M.
-

Agnieszka Lampart - ocena Pełen profesjonalizm. Jestem zadowolona z obsługi. Naprawa została wykonana...
~Agnieszka Lampart
-

Kacper Brzeziński - ocena Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jakością obsługi i całym przebiegiem...
~Kacper Brzeziński
-

Mateusz - ocena Pełny profesjonalizm i ekspresowe załatwienie części do wymiany. Postawiona...
~Mateusz
-

dodano: 14 maja 2025

Kazimierz Chojnacki - ocena Polecam z całego serca. Szybko, tanio, skutecznie w miłej atmosferze,
~Kazimierz Chojnacki
-

Adam JR - ocena Szybka akcja naprawcza. Profesjonalny człowiek na odpowiednim miejscu. Bez...
~Adam JR
-

Patrycjusz - ocena Jakość usług na najwyższym poziomie. Czas naprawy właściwie ekspresowy....
~Patrycjusz
-

Renia - ocena W serwisie szybko poradzono sobie z niedziałającym portem USB. Przy okazji...
~Renia
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 5 maja 2025

Adam Zuber - ocena Bardzo rzetelny serwis! Oddałem laptopa z problemem z uruchamianiem systemu...
~Adam Zuber
-

Karol Nadulski - ocena Serwis bardzo szybko zdiagnozował problem z laptopem, który nie chciał się...
~Karol Nadulski
-

Irek starówka - ocena Dzisiaj miałem okazję skorzystać z oferty wymiany matrycy. Po wcześniejszych...
~Irek starówka
-

Urszula - ocena Do naprawienia miałam zawiasy w laptopie Dell. Do Pana Piotra zadzwoniłam w...
~Urszula
-

Paweł - ocena Polecam serdecznie, fachowców w tych czasach ze świecą szukać, ale jak widać...
~Paweł
-

dodano: 3 maja 2025

Patrycja - ocena Polecam, skorzystałam z usług wymiany klawiatury oraz konserwacji układu...
~Patrycja
-

dodano: 3 maja 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry