Widok

Mój ex się żeni.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mój ex się żeni w sobotę i mam z tego powodu mega doła. Nie jesteśmy już razem ponad 3 lata, każdy poszedł w swoją stronę i ułożył sobie życie z kimś innym, ale i tak coś mnie kujnęło i nie wiem czemu. Byliśmy razem kilka lat. Czy to normalne? Przeryczę chyba całą sobotę..:/ Ciekawe czy on też ryczał jak ja wychodziłam za mąż 3 m-ce po rozstaniu z nim;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 74
weź to przeczytaj jeszcze raz i się zastanów :)

popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 1
pieczenienatalia wiem wiem, ale tak sobie pomyślałam, że może on nie ryczał bo miał to wszystko gdzieś;D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
każdy ma jakiegoś ex. Ja tez czasami myslę o miłości zprzed lat, to taki powrót do przeszłości do starych czasów. Rozstaliście sie z jakiegoś powodu, więc i tak pewnie byście nie byli razem. Ale rozumiem cię. Myślę,ze powinnaś spędzić sobotę w jakiś fajny sposób i docenić to co masz
wokół siebie obecnie:) co było to było....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
to też nie rycz i miej to gdzies..
a nie jak pies ogrodnika :)

popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oczywiście dla jasności - kocham swojego męża najbardziej na świecie i nie zamieniłabym go na żadnego innego faceta, ale nie powiem żeby ślub ex-a spłynął po mnie jak po kaczce i zastanawiam się właśnie dlaczego?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16
beata masz rację. A swoją drogą włączę sobie o 12 w sobotę piosenkę "Ale to już było i nie wróci więcej..." :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
a ja bym nawet na ten ślub poszła (jeżeli pozostajecie w dobrych stosunkach) z kwiatkiem i z mężem ;) A potem na lody :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10
Ja też rozumiem co czujesz, większość kobiet tak ma i nie ma w tym nic dziwnego. Beata ma rację- nie siedź i nie rycz, zrób się na bóstwo idź ze swoim mężem na kolację :) Bardzo mi się też podoba pomysł Darii ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Daria_983 to wykluczone - mój ex się do tej pory do mnie nie odzywa za to, że po rozstaniu z nim tak szybko wyszłam za mąż. Nie odzywaliśmy się do siebie ponad 3 lata, a ostatnio ku mojemu zdziwieniu przysłał mi kartkę z Tajlandii jak to jest tam z****iście i w ogóle (chyba był na urlopie) i w sumie to nie wiem po kiego grzyba to zrobił :) Ze wszystkimi poprzednimi swoimi ex utrzymuje on świetne kontakty, tylko ze mną niekoniecznie;) Albo byłam mało fajna albo nie wiem o co chodzi;D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
stara miłość nie rdzewieje ? :]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja polecam art. w "Zwierciadle", było właśnie o ślubie exa!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
rozumiem to, naturalna reakcja, mówcie sobie o logice i rozumie.....a to zwykła kobiecość;)
ja też kocham mojego męża i wiem, że były się nie umywa....a jednak jakieś tam ukłucie miałam jak zobaczyłam jego zdjęcie na facebooku z żoną;) i synkiem
myślę, że to normalne, zafunduj sobie z tego powodu romantyczna chandrę
a co tam:)

a potem spójrz na męża pomyśl sobie, że jego ex też coś ukłuje.....:)
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A u mnie odwrotnie, mój ex od rozstania ze mną jest sam ( może jakieś krótkie znajomości o których nie wiem )
I ja strasznie bym chciała, żeby znalazł sobie w końcu fajną babkę :)
żeby ułożył sobie życie na nowo, bo samemu tak smutno.
Minęły 4 lata jak nie jesteśmy ze sobą, a On wciąż singiel fruwający to tu, to tam :/
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
"z kwiatkiem i z mężem ;) A potem na lody :)"

co za świetny pomysł..... pycha............

gdyby mnie mój ex ze swoją żoną zaprosił na lody to chyba bym padła ze śmiechu...:D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale chyba chodziło o lody z mężem, przecież nie wyciągnie ex między ślubem, buzi-buzi a rosołem na lody?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
no własnie, klapa, weź czytaj ze zrozumieniem (a tyle sie ostatnio mówi o analfabetyzmie wtórnym)

poza tym nie rozumiem czemu pycha? Ja akurat nie mam żadnych problemów ze swoimi byłymi, ze wszystkimi pogadam jak sie przypadkowo spotkamy na ulicy, a z jednym nawet stale koresponduję, to dlaczego miałabym nie iść na slub jakbym miała ochotę? I tak jak Kasia życzyłabym mu żeby się związał :)

A z tą kartką z wakacji to przegiął, żeby Ci gul podskoczył chyba jak to mu dobrze jest bez Ciebie! Co za podłość!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
pycha to hyba miało oznaczać że smaczne te lody będą w takim gronie...?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba tak :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystko zależne jest od nas i naszych partnerów obecnych.
Mój obecny mąż, nie robi mi dzikich awantur za kontakt z ex.
Ja natomiast staram się nie być psem ogrodnika, jedyne czego się boję, że ex trafi na jakąś zołzę manipulantkę, która za wszelką cenę będzie chciała zepsuć dobre relacje między nami.
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Przedszkole prywatne w Pruszczu, które? (42 odpowiedzi)

Najleiej na osiedlu Wschód. Prosze o opinie.

Dobry ortodonta (43 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

biopsja piersi, gdzie najszybciej (12 odpowiedzi)

Byłam na usg piersi i znaleziono coś w niej, lek. wykonująca usg kazała szybko zrobic biopsje....

do góry