Widok
Mój ex się żeni.
Mój ex się żeni w sobotę i mam z tego powodu mega doła. Nie jesteśmy już razem ponad 3 lata, każdy poszedł w swoją stronę i ułożył sobie życie z kimś innym, ale i tak coś mnie kujnęło i nie wiem czemu. Byliśmy razem kilka lat. Czy to normalne? Przeryczę chyba całą sobotę..:/ Ciekawe czy on też ryczał jak ja wychodziłam za mąż 3 m-ce po rozstaniu z nim;)
każdy ma jakiegoś ex. Ja tez czasami myslę o miłości zprzed lat, to taki powrót do przeszłości do starych czasów. Rozstaliście sie z jakiegoś powodu, więc i tak pewnie byście nie byli razem. Ale rozumiem cię. Myślę,ze powinnaś spędzić sobotę w jakiś fajny sposób i docenić to co masz
wokół siebie obecnie:) co było to było....
wokół siebie obecnie:) co było to było....
Daria_983 to wykluczone - mój ex się do tej pory do mnie nie odzywa za to, że po rozstaniu z nim tak szybko wyszłam za mąż. Nie odzywaliśmy się do siebie ponad 3 lata, a ostatnio ku mojemu zdziwieniu przysłał mi kartkę z Tajlandii jak to jest tam z****iście i w ogóle (chyba był na urlopie) i w sumie to nie wiem po kiego grzyba to zrobił :) Ze wszystkimi poprzednimi swoimi ex utrzymuje on świetne kontakty, tylko ze mną niekoniecznie;) Albo byłam mało fajna albo nie wiem o co chodzi;D
stara miłość nie rdzewieje ? :]
A ja polecam art. w "Zwierciadle", było właśnie o ślubie exa!
rozumiem to, naturalna reakcja, mówcie sobie o logice i rozumie.....a to zwykła kobiecość;)
ja też kocham mojego męża i wiem, że były się nie umywa....a jednak jakieś tam ukłucie miałam jak zobaczyłam jego zdjęcie na facebooku z żoną;) i synkiem
myślę, że to normalne, zafunduj sobie z tego powodu romantyczna chandrę
a co tam:)
a potem spójrz na męża pomyśl sobie, że jego ex też coś ukłuje.....:)
ja też kocham mojego męża i wiem, że były się nie umywa....a jednak jakieś tam ukłucie miałam jak zobaczyłam jego zdjęcie na facebooku z żoną;) i synkiem
myślę, że to normalne, zafunduj sobie z tego powodu romantyczna chandrę
a co tam:)
a potem spójrz na męża pomyśl sobie, że jego ex też coś ukłuje.....:)
A u mnie odwrotnie, mój ex od rozstania ze mną jest sam ( może jakieś krótkie znajomości o których nie wiem )
I ja strasznie bym chciała, żeby znalazł sobie w końcu fajną babkę :)
żeby ułożył sobie życie na nowo, bo samemu tak smutno.
Minęły 4 lata jak nie jesteśmy ze sobą, a On wciąż singiel fruwający to tu, to tam :/
I ja strasznie bym chciała, żeby znalazł sobie w końcu fajną babkę :)
żeby ułożył sobie życie na nowo, bo samemu tak smutno.
Minęły 4 lata jak nie jesteśmy ze sobą, a On wciąż singiel fruwający to tu, to tam :/
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
no własnie, klapa, weź czytaj ze zrozumieniem (a tyle sie ostatnio mówi o analfabetyzmie wtórnym)
poza tym nie rozumiem czemu pycha? Ja akurat nie mam żadnych problemów ze swoimi byłymi, ze wszystkimi pogadam jak sie przypadkowo spotkamy na ulicy, a z jednym nawet stale koresponduję, to dlaczego miałabym nie iść na slub jakbym miała ochotę? I tak jak Kasia życzyłabym mu żeby się związał :)
A z tą kartką z wakacji to przegiął, żeby Ci gul podskoczył chyba jak to mu dobrze jest bez Ciebie! Co za podłość!
poza tym nie rozumiem czemu pycha? Ja akurat nie mam żadnych problemów ze swoimi byłymi, ze wszystkimi pogadam jak sie przypadkowo spotkamy na ulicy, a z jednym nawet stale koresponduję, to dlaczego miałabym nie iść na slub jakbym miała ochotę? I tak jak Kasia życzyłabym mu żeby się związał :)
A z tą kartką z wakacji to przegiął, żeby Ci gul podskoczył chyba jak to mu dobrze jest bez Ciebie! Co za podłość!
Wszystko zależne jest od nas i naszych partnerów obecnych.
Mój obecny mąż, nie robi mi dzikich awantur za kontakt z ex.
Ja natomiast staram się nie być psem ogrodnika, jedyne czego się boję, że ex trafi na jakąś zołzę manipulantkę, która za wszelką cenę będzie chciała zepsuć dobre relacje między nami.
Mój obecny mąż, nie robi mi dzikich awantur za kontakt z ex.
Ja natomiast staram się nie być psem ogrodnika, jedyne czego się boję, że ex trafi na jakąś zołzę manipulantkę, która za wszelką cenę będzie chciała zepsuć dobre relacje między nami.
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts