Moim instruktorem był Pan Henryk nie będę owijać w bawełnę to wymagający instruktor i były chwile kiedy chyba i ja i Pan Henryk nie mieliśmy już ochoty na siebie patrzeć, ale nie zamieniłabym Pana Henia na żadnego innego instruktora, to profesjonalny,cierpliwy,troskliwy facet a co najważniejsze wkłada w to wszystko całe swoje serducho. Nie chodzi mu tylko o to żeby odklepać swoje, On bardzo angażuje się w całe szkolenie. W każdym temacie można się z Panem Heniem dogadać, dba też o to żeby atmosfera podczas całego szkolenia była przyjemna i stara się zawsze rozładować stres. Pan Henio widzi kogo kiedy i na ile stać i dostosowuje się do tego, widząc kto jakie robi postępy aby nic nie działo się za szybko i nie było zbyt dużych wymagań dla kogoś kto potrzebuję troszkę więcej czasu. Bardzo się cieszę że trafiłam właśnie do tego ośrodka i właśnie do tego instruktora, Pan Henio jest perfekcjonistą i na prawdę potrafi człowieka zmotywować do działania, jestem bardzo wdzięczna za wszystko co dla mnie zrobił, po zdanym egzaminie jest mi po prostu przykro, że nie będę miała już możliwości jeździć z Panem Heniem. Polecam z całego serca, lepiej trafić nie można. Pozdrawiam ;)