Widok

Mój mąż ma mnie gdzieś

oszukuje mnie odda dawano , nie interesuj sie mna i co najgorsze zdradza mnie ze szwagireką ...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
przegrane
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
O i znalazła sie żona zakochanego :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zostaw go i znajdź sobie innego. W czym problem?
Najbardziej wkurzają mnie kobiety które wpieprzają się w czyjś związek a faceci są tak durni, że mają gdzieś swoje dotychczasowe partnerki i zostawiają je dla jakiejś innej "lali".
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
z twoją szwagierką?? czyli z własną siostrą?? o_O
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Strasznie Cię rozumiem bo obecnie jestem w tej samej sytuacji. Tyle ,że nie jest z larwą ale to żadne pocieszenie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
to samo pomyślałam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Albo z własną albo z Twoją...Z kim zdradza???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mąz moze miec brata i ona moze meic zonę i to z nią zdradza
Madness is the gift, that has been given to me!!
ja mąż ma brata a ten brat ma żone to nie jest ona szwagierką a bratową dla męża..a dla zdradzanej żony to szwagierka:-)
image

no oto mi chodziło z jej szwagierką zdradza,czy z zoną brata:D
ja nie mam szwagierki to mnie stary nie zdradza -ahahahahha
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Emenems ja uwielbiam Twoje poczucie humoru ! :}

~:I i co zamierzasz z tym zrobić ? Co na to mąż Twojej szwagierki ??
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
moja teściowa pewnie bym chciała żebym miała szwagierkę bo szwagier już pierwszą młodość ma za sobą :)

Ale wiesz, powinna się dziewczyna cieszyć - w końcu wszystko zostaje w rodzinie :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Z moją siostrą
Siostrze strzel z liścia, a z nim rozwód tylko i wyłącznie. Rozpleniło się tyle tych zdradzieckich gnid, że aż się niedobrze robi...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
o rany, mnie też kiedyś podrywał mąż mojej siostry - masakra!co ci faceci mają w głowach???A ta Twoja siostra skoro na to przystała to nie wierzę - zrobiłabym taką aferę, że oboje by długo żałowali..
Masakra, weź jej wpier.... bo jej się należy, powiedz matce, ojcu wszystkim, aby ją poniżyć aby wiedzieli jaka z niej suka, i koniecznie zadzwoń do teściowej może ona przemówi synusiowi do rozsądku. I co najważniejsze zrób mu porządne pranie mózgu! A siostrze powiedz że dla Ciebie umarła. Ja tak bym zrobiła.
A tak apropo nie jesteś sama, mój mąż też mnie zdradzał, teraz już jest w dobrze, wiem że dla niego to przeszłość ale ta suka co jakiś czas próbuje się odzywać, nie rozumie że ma spier.....
Wybaczcie ale nienawidzę dzi..ek. które wpierdzielają się w związki, powinno się im na czole wypalać jakiś znak, abyśmy wiedziały kogo omijać. A facetom powinny odpadać przyrodzenia i odrastać w wielkich bólach(10000 razy gorszy od porodu) może wtedy nie wkładali by tego gdzie popadnie.

Dziewczyno głowa do góry nie Ty pierwsza i nie ostatnia, ale nie daj się. Walcz jeśli masz siłę i jeśli on jest tego wart.
Trzymam kciuki
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mam jeszcze 5 letniego syna i najbardziej szkoda mi jego że ma takiego ojca .. sama nie mam gdzie pojść ale rodzice powiedzieli mi ze jak przyjde z płaczem to oni mnie nie chcą , mam jeszcze dobra przyjaciółkę na którą mogę liczyć . W torbie siostry znalazłam tabletki anty które są moje .. i tak wszystkiego sie domysliłam
Ale że znalazłaś piguły i czego się domyśliłaś??były fotki? na opakowaniu było napisane, że robią Cię w balona??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Rozumiem Cię doskonale bo byłam w takiej samej sytuacji. Wywaliłam d*pka a z siostrą nie utrzymywałam kontaktu. po 10 latach mam wspaniałe poukładane życie z fantastycznym facetem i ojcem moich dzieci wiec głowa do góry bo moze sie okazac ze za 10 lat pomyślisz sobie ze wyrządziła Ci przysługę! Nie warto dla faceta który Ciebie nie szanuje zamykac sie na szczęście.
Dziękuje za rady :)

Inne tematy z forum Kobieta

Samodzielna nauka języka angielskiego - rady :) (154 odpowiedzi)

Hej :) Postanowiłam zacząć uczyć się języka angielskiego. Niestety finanse nie pozwalają na...

hotel spa - gdzie się wybrać z mężem na romantyczny weekend? (111 odpowiedzi)

dziewczyny poradzcie mi...do jakiego hotelu wybrać się na romantyczny weekend ze spa z mężem...

Tabletki powiększające piersi (7 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...

do góry