Widok
Masakra, weź jej wpier.... bo jej się należy, powiedz matce, ojcu wszystkim, aby ją poniżyć aby wiedzieli jaka z niej suka, i koniecznie zadzwoń do teściowej może ona przemówi synusiowi do rozsądku. I co najważniejsze zrób mu porządne pranie mózgu! A siostrze powiedz że dla Ciebie umarła. Ja tak bym zrobiła.
A tak apropo nie jesteś sama, mój mąż też mnie zdradzał, teraz już jest w dobrze, wiem że dla niego to przeszłość ale ta suka co jakiś czas próbuje się odzywać, nie rozumie że ma spier.....
Wybaczcie ale nienawidzę dzi..ek. które wpierdzielają się w związki, powinno się im na czole wypalać jakiś znak, abyśmy wiedziały kogo omijać. A facetom powinny odpadać przyrodzenia i odrastać w wielkich bólach(10000 razy gorszy od porodu) może wtedy nie wkładali by tego gdzie popadnie.
Dziewczyno głowa do góry nie Ty pierwsza i nie ostatnia, ale nie daj się. Walcz jeśli masz siłę i jeśli on jest tego wart.
Trzymam kciuki
A tak apropo nie jesteś sama, mój mąż też mnie zdradzał, teraz już jest w dobrze, wiem że dla niego to przeszłość ale ta suka co jakiś czas próbuje się odzywać, nie rozumie że ma spier.....
Wybaczcie ale nienawidzę dzi..ek. które wpierdzielają się w związki, powinno się im na czole wypalać jakiś znak, abyśmy wiedziały kogo omijać. A facetom powinny odpadać przyrodzenia i odrastać w wielkich bólach(10000 razy gorszy od porodu) może wtedy nie wkładali by tego gdzie popadnie.
Dziewczyno głowa do góry nie Ty pierwsza i nie ostatnia, ale nie daj się. Walcz jeśli masz siłę i jeśli on jest tego wart.
Trzymam kciuki
Mam jeszcze 5 letniego syna i najbardziej szkoda mi jego że ma takiego ojca .. sama nie mam gdzie pojść ale rodzice powiedzieli mi ze jak przyjde z płaczem to oni mnie nie chcą , mam jeszcze dobra przyjaciółkę na którą mogę liczyć . W torbie siostry znalazłam tabletki anty które są moje .. i tak wszystkiego sie domysliłam
Rozumiem Cię doskonale bo byłam w takiej samej sytuacji. Wywaliłam d*pka a z siostrą nie utrzymywałam kontaktu. po 10 latach mam wspaniałe poukładane życie z fantastycznym facetem i ojcem moich dzieci wiec głowa do góry bo moze sie okazac ze za 10 lat pomyślisz sobie ze wyrządziła Ci przysługę! Nie warto dla faceta który Ciebie nie szanuje zamykac sie na szczęście.