Widok

Mój mąż ma problemy ze wzwodem

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile wczesniej uprawialiśmy seks, to obecnie on unika.Mieliśmy kilka sytuacji,w których on miał wzwód ale podczas seksu mu opadł. I potem nie stanął. Na początku tłumaczyłam sobie,ze pewnie to przeze mnie ale nie jestem brzydka. Poza tym on na początku związku nie miał problemu ze wzwodem a uprawialiśmy seks bardzo czesto ( nie zmieniłam się). Jak namówić męża do jakiegoś działania? Chodzi mi tutaj o wizytę u lekarza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A on nie chce iść do lekarza, bo....? (oprócz tego, że on nie widzi problemu).

Ja bym postawiła ultimatum.

Trudna sprawa, faceci podchodzą do takiego tematu bardzo osobiście i cała ta sytuacja pewnie bardzo go stresuje ( w sumie nic dziwnego bo dla nich udany seks to zwykle wyznacznik męskości). Rozmawiałaś z nim o tym? Jesteście ze sobą już długo,seks to bardzo ważna składowa związku i powinniście dojść do jakiegoś porozumienia. A i nie zwalaj winy na siebie bo powodów zaburzeń erekcji może być wiele. Zmęczenie, przepracowanie,choroba. Stres. Jakieś zaburzenia hormonalne. Czy mąż robił jakieś badania?

Inne tematy z forum Zdrowie

Problem ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Mam 40 lat i problem ze wzwodem robi sie coraz bardziej uciazliwy dla mnie i partnerki. Bedac...

leki robione (14 odpowiedzi)

Dermatolog dał mi receptę na maść robiona ale nigdzie nie mogę kupić, które apteki w Gdyni...

okulista dzieciecy w gdansku na nfz (3 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie poszukuje okulisty dla 3 miesiecznego synka. Sprawa jest dosc pilna, bo juz...

do góry