Widok
Mój mąż ma problemy ze wzwodem
Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile wczesniej uprawialiśmy seks, to obecnie on unika.Mieliśmy kilka sytuacji,w których on miał wzwód ale podczas seksu mu opadł. I potem nie stanął. Na początku tłumaczyłam sobie,ze pewnie to przeze mnie ale nie jestem brzydka. Poza tym on na początku związku nie miał problemu ze wzwodem a uprawialiśmy seks bardzo czesto ( nie zmieniłam się). Jak namówić męża do jakiegoś działania? Chodzi mi tutaj o wizytę u lekarza.
Trudna sprawa, faceci podchodzą do takiego tematu bardzo osobiście i cała ta sytuacja pewnie bardzo go stresuje ( w sumie nic dziwnego bo dla nich udany seks to zwykle wyznacznik męskości). Rozmawiałaś z nim o tym? Jesteście ze sobą już długo,seks to bardzo ważna składowa związku i powinniście dojść do jakiegoś porozumienia. A i nie zwalaj winy na siebie bo powodów zaburzeń erekcji może być wiele. Zmęczenie, przepracowanie,choroba. Stres. Jakieś zaburzenia hormonalne. Czy mąż robił jakieś badania?