Widok

Mój mąż ma problemy ze wzwodem

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile wczesniej uprawialiśmy seks, to obecnie on unika.Mieliśmy kilka sytuacji,w których on miał wzwód ale podczas seksu mu opadł. I potem nie stanął. Na początku tłumaczyłam sobie,ze pewnie to przeze mnie ale nie jestem brzydka. Poza tym on na początku związku nie miał problemu ze wzwodem a uprawialiśmy seks bardzo czesto ( nie zmieniłam się). Jak namówić męża do jakiegoś działania? Chodzi mi tutaj o wizytę u lekarza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A on nie chce iść do lekarza, bo....? (oprócz tego, że on nie widzi problemu).

Ja bym postawiła ultimatum.

Trudna sprawa, faceci podchodzą do takiego tematu bardzo osobiście i cała ta sytuacja pewnie bardzo go stresuje ( w sumie nic dziwnego bo dla nich udany seks to zwykle wyznacznik męskości). Rozmawiałaś z nim o tym? Jesteście ze sobą już długo,seks to bardzo ważna składowa związku i powinniście dojść do jakiegoś porozumienia. A i nie zwalaj winy na siebie bo powodów zaburzeń erekcji może być wiele. Zmęczenie, przepracowanie,choroba. Stres. Jakieś zaburzenia hormonalne. Czy mąż robił jakieś badania?

Inne tematy z forum Zdrowie

Problem ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Mam 40 lat i problem ze wzwodem robi sie coraz bardziej uciazliwy dla mnie i partnerki. Bedac...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

Przedwczesny wytrysk (3 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

do góry