Widok

Mój ulubiony Hotel to SPA nad morzem we Władysławowie- VELAVES

Hotel Velaves to mój ulubiony Hotel w Polsce,

Ubielbiam się w nim zatrzymywać.

Z Zewnątrz wygląda na bardzo nowoczesny.

Pracownicy bardzo mili i uprzejmi. Jedynym minusem był problematyczny dojazd.

Hotel troszkę za słabo opisany przy wjeździe do miasta; łóżka bardzo wygodne i komfortowe.

Swietne warunki do spania i wypoczywania. Poza tym stały dostęp do Internetu, co jest dużą zaletą.

Internet działa bez zarzutu, jest szybki i nie rozłącza sie co chwilę, jak w innych hortelach, tak więc polecam ten hotel

wszytkim zainteresowanym, którzy marzą o wyjeździe do SPA nad morzem.

Z pewnością będzie to bardzo dobra decyzja
Moja ocena
Melaves kategoria: Weekend za miastem
obsługa: 6

wygląd i czystość: 6

dodatkowe usługi: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zgadzam sie z opinia napisana powyzej. Velaves SPA to na prawde super miejsce do odpoczynku, a takze i do konferencji firmowych. Bylam tam ze swoja firma, wszystko doskonale zorganizowane!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Też byłam we Władysławowie w Velavesie. Poza głównymi atrakcjami chwalę sobie przedewszystkim miłą atmosfere tam panującą. Wszyscy pogodni i uśmiechnięci :) więc wspominam pozytywnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wybieram się w pierwszy weekend października. Wykupiłam "kosmetyczne uwolnienie". Brzmi ciekawie i relaksująco :)Wypoczynek nad morzem ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja bym była zainteresowana pakietem leczniczym ... W sam raz na wypoczynek nad morzem :)
Ja byłam u nich w zeszłym tygodniu, akurat udało nam się z mężem wygospodarować jeszcze kilka dni urlopu. Skorzystaliśmy z wrześniowej promocji: 3 dni dla dwóch osób za 407zł (za osobę). Mąż głównie spędzał czas na basenie, a ja zachwycałam się masażem w japońskim stylu :)
Postanowiłem zrobić niespodziankę mojej kochanej i pojedziemy do Velavesu w przyszłym miesiącu na październikowy weekend. Mam nadzieję, że jej się spodoba.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to ma szczęście Twoja luba ;) Pewnie będzie zadowolona, każda kobieta by była. Tym bardziej, że jeżeli chodzi o SPA to naprawdę mają wysoki poziom. Ja, jakbym mogła, to cały dzień siedziałabym w barze 360 cała w masie z kawy :) , ale chyba nie wpuściliby mnie do baru.
Wacław napewno będzie zadowolona... Mój mąz w rocznice slubu zaprosil mnie na taki romantyczny wyjazd niespodzianka do Velaves... byłam zachwycona, panie masazami i zabiegami sprawily że poczułam się jak księżniczka, i do tego ich pyszna kuchnia, romantyczne kolacje z pieknymi widokami....oohh ale się rozmarzyłam.. na pewno kiedyś tam wróce.(oczywiscie z mężem ;) )
usiadł, i wytrwale czekał...
ja też chce taka rocznice! zazdroszcze :)
Mam porównanie,rocznica ślubu w Velavesie i w Bryzie.Atmosfera,prywatność,brak tłoku,jedzenie-to Bryza.Do Władka więcej nie pojadę,ceny mają owszem niższe ale jakim kosztem.
do góry