Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Romantyczny wypad wątek zamknięty Byliśmy w Velavesie w kwietniu. Nasz pobyt był w-spa-niały :) Polecam...
~Martyna
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 maja 2012

Hotel, który się zepsuł wątek zamknięty Na minus: - w pokojach (część C) śmierdzi potem z klimatyzacji - restauracja...
~Paweł
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 25 września 2013

Nieprzyjemne zakończenie wątek zamknięty Hotel schludny, czysty, wystrój wg mnie bardzo fajny. Są jednak rzeczy, które...
~Kamik
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 marca 2013

MIESZANE UCZUCIA-Był to mój pierwszy pobyt w Velavesie i wątpliwym jest bym zechciała tam wrócić wątek zamknięty Hotel lata świetności i tzw.ekskluziwu ma już za sobą lecz mimo to ceny wciąż...
~zuza
-

dodano: 12 listopada 2012

Mój ulubiony Hotel to SPA nad morzem we Władysławowie- VELAVES wątek zamknięty Hotel Velaves to mój ulubiony Hotel w Polsce, Ubielbiam się w nim...
~wczasowicz
10

dodano: 6 kwietnia 2011

Nie polecam - zła obsługa, płatność z góry za wszystko ... wątek zamknięty Obsługa w recepcji (hotelowej i Spa) jest nieuprzejma i niekompetentna....
~Anna
-

dodano: 29 października 2012

Jak najbardziej jestem ''za'' wątek zamknięty Byłam wraz z mężem i synkiem w maju na kilkudniowym urlopie w tym hotelu,...
~Katarzyna
-

dodano: 23 maja 2012

Majowka byla udana wątek zamknięty Kolejny raz w velaves i znowu pozytywnie. Najlepiej wspominam peeling...
~Retsa
-

dodano: 22 maja 2012

Zdecydowane NIE wątek zamknięty Byliśmy z mężem i znajomymi z małym dzieckiem w ostatni marcowy weekend....
~Iwocha
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2012

Velaves - porażka wątek zamknięty Pierwsze wrażenie po wejściu do hotelu bardzo dobre. Z czasem wychodzi...
~Krzysiek
-

dodano: 16 marca 2012

pełen relaks wątek zamknięty Byliśmy w Velaves kolejny raz,na pewno tam wrócimy. bardzo urozmaicona...
~Beata Motylińska
-

dodano: 27 lutego 2012

Zdecydowane tak wątek zamknięty Byłam w Velavesie na pobycie zdrowotnym. Pakiet przygotowany profesjonalnie z...
~Jagoda
-

dodano: 19 lutego 2012

Ogólnie dobrze, ale przereklamowany.... wątek zamknięty Dojazd-ciemnym wieczorem przyda się nawigacja...Zaparkować auto-jeszcze...
~kuba
1

dodano: 27 lutego 2011

Byłam pierwszy i ostatni raz wątek zamknięty Rezerwując pokój dla trzech osób dorosłych i dwójki dzieci zostaliśmy...
~loniaw
-

dodano: 15 listopada 2011

Ciekawe miejsce wątek zamknięty Według mnie całkiem przyjazne miejsce, szczególnie warto zwracać uwagę na...
~Jowita
1

dodano: 30 września 2011

Dla lubiących gwar wątek zamknięty Odradzam pobyt osobom ceniącym spokój-duży obiekt więc i dużo...
~ona
-

dodano: 9 listopada 2011

Byłam, korzystałam, napewno wrócę :) wątek zamknięty Hotel na b. dobry + Wypoczynek na poziomie, za nie do końca duże pieniądze....
~Karolla
-

dodano: 25 września 2011

Idealny wypoczynek we Władku wątek zamknięty Velaves Spa&Resort, gdzie można delektowac się dobrą kuchnią, a wciągu...
~imprezowicz
-

dodano: 15 sierpnia 2011

Wzorowy hotel do zorganizowania konferencji wątek zamknięty Komfortowy hotel na poziomie, w którym byłem uczestnikiem spotkania...
~Karol
-

dodano: 15 sierpnia 2011

przyjemne miejsce wątek zamknięty Spędziliśmy z mężem bardzo miły czas w Velaves Spa. Zdecydowanie polecamy to...
~D
-

dodano: 25 czerwca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
77

55

wątków

do góry