Widok
Mój ulubiony foodtruck w 3mieście
Zawsze z zaciekawieniem czytam komentarze na trojmiasto.pl. Mam często wrażenie, ze żyjemy w innej równoległej rzeczywistości... Nagle okazuje sie, ze Gdansk kipi od świetnej, szybkiej i nieomylnej obsługi. Ja bardzo lubię ekipę z Pinaty. Mili ludzie, którzy cieżko harują było-nie-było w samochodzie, czyli jednak w niezbyt komfortowych warunkach.
Próbowałem z ich menu chyba wszystkiego. Taco jest świetne. Chyba najlepsza "lekka" opcja lunchowa z meksykanskiej kuchni. Burrito jak dla mnie raczej na "wieczorny głód" a.k.a. gastrofaza;P
Widać, ze biznes wypalił, bo otworzyli tez lokal na Schopenhauera. Byłem. Jadłem. I piłem (jest tez piwo i wino%). Czekam jednak, aż żółty truck wróci na trójmiejskie ulice (i pod Intela!!!).
Próbowałem z ich menu chyba wszystkiego. Taco jest świetne. Chyba najlepsza "lekka" opcja lunchowa z meksykanskiej kuchni. Burrito jak dla mnie raczej na "wieczorny głód" a.k.a. gastrofaza;P
Widać, ze biznes wypalił, bo otworzyli tez lokal na Schopenhauera. Byłem. Jadłem. I piłem (jest tez piwo i wino%). Czekam jednak, aż żółty truck wróci na trójmiejskie ulice (i pod Intela!!!).
Moja ocena
Pinata Mexican Food
kategoria: Food Truck
obsługa: 5
menu: 5
jakość potraw: 5
komfort: 4
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 5
5.0
* maksymalna ocena 6