Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jestem zaskoczona oceną wątek zamknięty Zwykle nie oceniam negatywnie i jak coś mi nie pasuje, to raczej zbywam ten...
~OLa
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 września 2016

Ocena dotyczy jedzenia vege wątek zamknięty Nie polecam osobom, które chcą zjeść coś wege. Dania są niesmaczne i...
~K.
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 lutego 2016

Rewelacja ! wątek zamknięty Pyszne jedzenie w świetnej cenie. Byłam raz ale od teraz zostanę stałym...
~AK
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2016

Mój ulubiony foodtruck w 3mieście wątek zamknięty Zawsze z zaciekawieniem czytam komentarze na trojmiasto.pl. Mam często...
~młody
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 marca 2016

Lusia - opinia wątek zamknięty Skusiłam się na buritto,niestety daleko by szukać meksykanskich...
~Lusia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 października 2015

Piotrek pracownik amber expo - opinia wątek zamknięty Właśnie zjadłem burrito. Miałem czekać 12 minut czekałem chyba 20 min. Miało...
~Piotrek pracownik amber expo
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 września 2015

Meksyk bez szału wątek zamknięty Skusiłam się na vege burrito, które jest po prostu burrito bez dodatku mięsa...
~Ka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2015

Dobrze i smacznie wątek zamknięty Smacznie, świeżo i ciepło! Jedzenie na 6! krótki czas dowozu! Ogólnie - miłe...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 stycznia 2015

Żenująca obsługa wątek zamknięty Zamiast obiecanych 8 do 10 minut na zamówienie mieliśmy pół godziny czekania...
~s
-

dodano: 6 grudnia 2014

NAJLEPSZY FOOD TRUCK W TRÓJMIEŚCIE wątek zamknięty Najlepszy Food Truck w Trójmieście, jedzenie jak z restauracji z wyższej...
~Justyna
-

dodano: 3 grudnia 2014

Przepysznie i Przystępnie! wątek zamknięty Pyszne jedzenie w przystepnej cenie. Nie trzeba specjalnie wybierac sie w...
~Milka
-

dodano: 3 grudnia 2014

jest ok wątek zamknięty Miła obsługa i pyszne jedzenie. Polecam
~Lukasz
-

dodano: 2 grudnia 2014

super!!!! wątek zamknięty No cóż nic dodać więcej...poprostu...super, super, super
~izabela
-

Meksyk w gębie wątek zamknięty Bardzo dobrze, ze nie ma juz macdonalda we Wrzeszczu. Przynajmniej ludzie...
~Endrju
-

Pueblo na kółkach. wątek zamknięty Często jadam w restauracjach z meksykańskim menu i ten food truck jest...
~Przemo
-

dodano: 1 grudnia 2014

Jestem na tak wątek zamknięty Przemiła obsługa, smaczne jedzenie w przystępnej cenie. Smak Meksyku na...
~Misiak
-

Szybko i pysznie wątek zamknięty Bardzo dobre jedzonko, na szybko prosto z food trucka. tak dobre burrito...
~Gosia
-

Meksyk w Trójmieście wątek zamknięty Pierwszy raz miałam okazję jeść dania z Piniata na festiwalu food truckow, od...
~Ewelina
-

Prawdziwy Meksyk!!!!! wątek zamknięty Wszystko świeże, pyszne, pachnące! Obsługa przemiła, dostaliśmy nawet...
~Kacha
-

Wyśmienity smak Meksyku! wątek zamknięty Idealny lunch :) Rozgrzewające i sycące potrawy przygotowane przez przemiłą...
~słynna blogerka
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry