Widok
Po ślubie panowie zapominają że o kobięte nadal trzeba się starać.podrywać podszczypywać żartować i dotykać .Nawet delikatny dotyk czy otarcie się pobudza podniecenie.Ja na przykład tak mam że jak długo się nie kocham to seks może dla mnie nie istnieć, i później ciężko to przełamać dlatego ważne jest żeby to było w miarę regularnie . Wtedy nie ma takich oporów psychicznych .I jeszcze jedna ważna rzecz panowie nie bądzcie przytulaści tylko wtedy kiedy macie ochotę na seks takie skrawki miłości kobietom nie wystarczają a z czasem zniechęcają.Dla kobiet to nie jest tylko seks to czułość oddanie i kochanie .
Mężczyźni są albo szpetni albo homoseksualni.
To całkiem logiczna kwestia, bo przecież jesteśmy tak doskonali, że gdybyśmy byli jeszcze piękni, to nie potrzebowalibyśmy kobiet:p
Ja na szczęście jestem szpetny:)
A jak jeszcze ktoś jest szpetny i stary, to (mówiąc ładniejszymi słowami) jest dojrzały i ma lepszy styl, romantyzm i te sprawy;) A wiadomo, świeczki to podstawa romantyzmu. Ewentualnie awaria prądu - bo korki teraz nie wyskakują a żarówki się nie przepalają...
no i od czego są pozycje, gdzie stwierdzenie "wygląd nie ma znaczenia" nabiera praktycznego znaczenia? I to dla obu stron;)
To całkiem logiczna kwestia, bo przecież jesteśmy tak doskonali, że gdybyśmy byli jeszcze piękni, to nie potrzebowalibyśmy kobiet:p
Ja na szczęście jestem szpetny:)
A jak jeszcze ktoś jest szpetny i stary, to (mówiąc ładniejszymi słowami) jest dojrzały i ma lepszy styl, romantyzm i te sprawy;) A wiadomo, świeczki to podstawa romantyzmu. Ewentualnie awaria prądu - bo korki teraz nie wyskakują a żarówki się nie przepalają...
no i od czego są pozycje, gdzie stwierdzenie "wygląd nie ma znaczenia" nabiera praktycznego znaczenia? I to dla obu stron;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"