Widok

Moja Żona nie chce sie ze mną kochać

I nie pomaga już nic ... Rozmowy były , prośby były a błagać nie chcę.
Co z kobietą moją jest nie tak.?
Nie wytrzymam tak długo. A potem bedzie wszystko moją winą...
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 3

Antyspołeczny
2018-02-17 19:28:42
Mam urok osobisty i gadane, mam nieskończony wachlarz możliwości:)
i swoją dziewczynę!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam urok osobisty i gadane, mam nieskończony wachlarz możliwości:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
jest skaplikowany ? czy wogole
go nie ma ?
czemu. ???
czemu?
Po ślubie panowie zapominają że o kobięte nadal trzeba się starać.podrywać podszczypywać żartować i dotykać .Nawet delikatny dotyk czy otarcie się pobudza podniecenie.Ja na przykład tak mam że jak długo się nie kocham to seks może dla mnie nie istnieć, i później ciężko to przełamać dlatego ważne jest żeby to było w miarę regularnie . Wtedy nie ma takich oporów psychicznych .I jeszcze jedna ważna rzecz panowie nie bądzcie przytulaści tylko wtedy kiedy macie ochotę na seks takie skrawki miłości kobietom nie wystarczają a z czasem zniechęcają.Dla kobiet to nie jest tylko seks to czułość oddanie i kochanie .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jestes c*ota i tyle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak bym nie miał z nią dzieci ,to bym spakował siebie wyszedł z domu i nigdy nie wrócił,albo ja wypier..l z chaty,skręć,że cię zdradza i won.a przy dzieciach to inna sprawa ,trzeba iść na baby.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zadziwiasz mnie. Zawsze w gotowosci :)
Zwyczajnie... Jestes za nudny. Zero wlasnych zainteresowan,wyjsc z kolegami czy zwyczajnie isc sie nachlac poogladac za babami. Za czym ona ma tesknic czy czuc delikatne uklucie zazdrosci skoro ma takie oooo... Cos.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
- nie pozostaje Ci nic innego jak onanizm..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
wywnioskowałem z logicznego ciągu przyczynowo-skutkowego
...bo lepsze to niż czytanie czerstwego już dowcipu , który cytowany był na tym forum z 15 razy ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bo za mało nowych wątków wymyślasz i nie ma o czym rozmawiać.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
po co odkopujecie wątki sprzed 3 lat zamiast zglosić post tego kto to zrobil pierwszy?

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Mężczyźni są albo szpetni albo homoseksualni.
To całkiem logiczna kwestia, bo przecież jesteśmy tak doskonali, że gdybyśmy byli jeszcze piękni, to nie potrzebowalibyśmy kobiet:p

Ja na szczęście jestem szpetny:)

A jak jeszcze ktoś jest szpetny i stary, to (mówiąc ładniejszymi słowami) jest dojrzały i ma lepszy styl, romantyzm i te sprawy;) A wiadomo, świeczki to podstawa romantyzmu. Ewentualnie awaria prądu - bo korki teraz nie wyskakują a żarówki się nie przepalają...
no i od czego są pozycje, gdzie stwierdzenie "wygląd nie ma znaczenia" nabiera praktycznego znaczenia? I to dla obu stron;)
Może jesteście szpetni?? I już się nie podobacie..;-)
I mistrza refleksu;)
A Ty jak zwykle w oparciu o doświadczenia własne? ;>
Zdradzają tylko ci co przysięgali wierność inni nie mają takiej możliwości.

Inne tematy z forum Towarzyskie

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (59 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

do góry