Widok
Moja ocena jest wywazona
Trudno mi ocenić wyposażenie, dokonano oceny mojego chodu , zlecono wykonanie wkładek do butów ( niestety pasują tylko do jednej pary z trzech przyniesionych )! Po około tygodniu od ich odebrania odkleiła się jakaś część . Zawiozłam z reklamacją i już tydzień czekam na wiadomość że mogęje odebrać . Jestem zawiedziona, rehabilitant nie wytłumaczył mi na czym ma polegać przyjęta strategia leczenia / korygowania mojej wady postawy, czas naprawy wkładki jest niepokojąco długi, brak kontaktu dowodzi lekceważenia mojej osoby, a fakt że nie ma tam pacjentów świadczy sam o sobie :) Nawet telefon nie odpowiada , bywa że oddzwonią . Nie mam poczucia, że działają tam profesjonaliści , więc nie polecam ....
Moja ocena
Active Med
kategoria: Rehabilitacja
obsługa: 4
jakość usług: 1
wyposażenie: 3
czas oczekiwania: -
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 1
2.2
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu
Pani Barbaro, przykro nam, że jest Pani niezadowolona. Rzeczywiście trafiła Pani do nas podczas okresu urlopowego, kiedy działaliśmy w osłabionym składzie i stąd wynikały wszelkie niedogodności, za co serdecznie przepraszamy. Sprawa została załatwiona niezwłocznie po powrocie Specjalisty do pracy.
Wkładki pasują do danego rodzaju butów. Inne matryce wykorzystywane są do obuwia sportowego, a inne do balerinek czy szpilek.
Co do merytoryki, wszystko zawsze szczegółowo omawiamy podczas badania. W przypadku wątpliwości lub niejasności zawsze można dopytać i uzyskać wyczerpującą odpowiedź.
Dbamy o to, żeby Pacjenci umawiani byli na konkretne godziny, aby nie tracili czasu w poczekalni.
Pozdrawiamy :)
Wkładki pasują do danego rodzaju butów. Inne matryce wykorzystywane są do obuwia sportowego, a inne do balerinek czy szpilek.
Co do merytoryki, wszystko zawsze szczegółowo omawiamy podczas badania. W przypadku wątpliwości lub niejasności zawsze można dopytać i uzyskać wyczerpującą odpowiedź.
Dbamy o to, żeby Pacjenci umawiani byli na konkretne godziny, aby nie tracili czasu w poczekalni.
Pozdrawiamy :)