Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Anna - ocena Solidna firma. Pan Paweł z ekipą kompleksowo wyremontował moją łazienkę. Ten...
~Anna
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 20 listopada 2024

Celestyna - ocena Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi przez Pana Pawła osobiście . Jest...
~Celestyna
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 24 września 2024

Adam - ocena Bardzo pozytywna ocena pracy pana Pawła. Zadanie dotyczyło remontu (w...
~Adam
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 15 września 2024

Piotr - ocena Firma prowadzona przez Pana Pawla (Moje Łazienki) jest godna polecenia....
~Piotr
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 24 sierpnia 2024

AS - ocena Bardzo porządne wykonanie ułożenia glazury w łazience i przedpokoju. Nie mam...
~AS
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 10 lipca 2024

Karol - ocena Trafiliśmy na Pana Pawła właściwie przypadkiem szukając firmy wykończeniowej,...
~Karol
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 20 czerwca 2024

Monika - ocena Zdecydowania polecam pana Pawła. Zakres realizacji: wymiana wanny na prysznic...
~Monika
-

dodano: 9 czerwca 2024

Grażyna - ocena Firmę znalazłam w internecie. Sufit w łazience został wykonany bardzo...
~Grażyna
-

dodano: 31 maja 2024

Ada - ocena Polecam. Super kontakt, rzeczowa pomoc. Wszystko zgodnie z planem.
~Ada
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 21 maja 2024

Anna - ocena Serdecznie wszystkim polecam. Wykonawcy szukałam bez polecenia, w internecie...
~Anna
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 2 kwietnia 2024

Mirka - ocena Szybka reakcja. Naprawa brodzika prysznicowego przebiegła perfekcyjnie,...
~Mirka
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 14 stycznia 2024

Patrycja - opinia Jesteśmy bardzo zadowoleni i szczęśliwi, że trafiliśmy na Pana Pawła. Pełen...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 lipca 2023

Aliaksandr Novik - opinia Polecam usługi Pana Pawła. Praca poszła szybko i sprawnie. Łazięka wykończona...
~Aliaksandr Novik
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 czerwca 2023

M - opinia Zdecydowanie polecam. Bardzo fachowa usługa.
~M
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 czerwca 2023

Łukasz - opinia Dziękuję za dobrze wykonany remont, polecam.
~Łukasz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 maja 2023

Piotr w. - opinia Bardzo polecam, efekt super do tego pracę wykonane bezbłędnie szybko i bardzo...
~Piotr w.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 3 kwietnia 2023

Natalia - opinia Planując remont łazienki w zabytkowej kamienicy potrzebowałam niebylejakiej...
~Natalia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 stycznia 2023

Marcin - opinia Pan Paweł okazał się bardzo pomocny przy montażu zestawu podtynkowego i w...
~Marcin
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 stycznia 2023

Agata - opinia wątek zamknięty Remont łazienki przebiegł bezproblemowo. Na każdym etapie pracy było wszystko...
~Agata
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 25 września 2022

Paweł - opinia wątek zamknięty Szczerze polecam firmę Pana Pawła. Profesjonalne podejście do klienta zarówno...
~Paweł
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 7 sierpnia 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry