Widok

Moje Miejsce, Nasze Miejsce

Moje Miejsce, Nasze Miejsce Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Moje Miejsce, Nasze Miejsce.
Spektakl powarsztatowy / Polska, Gdańsk
Moje Miejsce, Nasze Miejsce
PREMIERA

"Moje Miejsce, Nasze Miejsce" to poetycki spektakl-performans poruszający ważne dla wielu z nas pytanie, gdzie i jakie jest nasze miejsce, jako jednostki, w społeczeństwie i w świecie? Jak je znaleźć, zdefiniować? Czego potrzebujemy, żeby żyć, czuć się u siebie, być szczęśliwym?

Przedstawienie powstało podczas ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mega

Ogólnie to była moja druga feta i to przedstawienie chociaż bardzo proste, to do mnie przemówiło.z humorem, aktorzy się dobrze bawili i filozoficznie podeszli do wyższych wartości, jak na teart uliczny to bardzo trudny temat. Daje 5*, oby więcej początkujących twarzy w kolejnych edycjach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszyscy super poza jedną osobą... Twórcom radzę przemyśleć kto będzie odbiorcą następnym razem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zbyt odważne przedstawienie jak na FeTe... :)

Spoko

Spoko, zupełnie inne od całego repertuaru na fecie ale różnorodność jest w cenie. Nie bez powodu w tym roku organizatorzy zmienili formule i miejsca, jak dla mnie to pozytywne zmiany i mam nadziej ze w przyszłym roku i następnych będzie też dużo nowości
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Feta

To było to z nożami clownow?

Inne tematy z forum Kultura

Kajtuś Czarodziej (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Kajtuś Czarodziej . Teatr Czwarte Miasto Kajtuś Czarodziej Janusz Korczak...

Bajka o księciu Pipo, koniu Pipo i księżniczce Popi (9 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Bajka o księciu Pipo, koniu Pipo i księżniczce Popi . "Bajka o księciu...

Mayday 2 (11 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Mayday 2 . Zapraszamy na jedną z najbardziej lubianych i...

do góry