Widok

Moje włosy

Kochani co mam zrobić ze źle wykonaną usługą fryzjerską?
Kolor wyszedł źółtko i do tego na dodatek włosy odcięte na maxa, miałam do ramion mam trochę do szyi.
Kolor nie pokrył siwych włosów, grzywką za brodę a jest do ucha Jejuuuu płaczę i płaczę!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
złożyć reklamację, odzyskać pieniądze, iść do innego fryzjera poprawić wygląd i poczekać aż włosy odrosną :)

nie rycz bo zmarszczek do tego dostaniesz ;) nie dość, że siwa, to jeszcze pomarszczona... ;) nie łam się , inni mają gorzej ;)
K.a - pamiętam mój szok u fryzjerki w styczniu , kiedy się okazało , że ją poniosło ;) A teraz chcę jednak przy krótkich włosach zostać..
Jasmin , tak jak radzi K.a. Nie ryczeć , poczekać aż włosy odrosną :) Innego wyjścia nie ma :)
Włosy nie zęby,odrosną,nie martw się aż tak;)...z kolorem można powalczyć:D
Tak ale jutro mam wyjazd szkoleniowy i poznaje nowego szefa i w ogóle chciałam być taka ładna.
Mąż kupił mi na smutki wino spakowal walizkę a ja myje okna bo mnie nosi a ten łobuz uśmiecha się pod nosem.
Z odrosnieciem gorzej będę czekać do 2016 roku bo mam mocne loki buuuuu.
Do nich idź z reklamacją, a potem poproś o p. Dorotkę w Sopocie w Sensual Spa, ona na pewno coś wymyśli. :)
Nie ma co płakać, trzeba tupnąć nogą, będzie dobrze! :)
Też tak ostatnio miała, fryzjerkę trochę poniosło, ale jakoś się z tym pogodziłam, włosy odrosną, ale kolor to już poważna sprawa, idź z reklamacją;)
The woods are lovely, dark and deep...
Przykro mi.... Jak chcesz zregerować włosy to kilku farbowaniach to polecam olejki. Poczytaj sobie tutaj http://olejowaniewlosow.com.pl/ na ten temat.

Inne tematy z forum Moda i uroda

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

do góry