MonaEliza

Salony kosmetyczne Fryzjerzy

Gdańsk, Wodnika 44

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wiktoria - ocena Piękne włosy, szybko i starannie. Polecam usługi pani Eli
~Wiktoria
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 16 maja 2024

Julia - ocena Od lat korzystam z usług Pani Eli zawsze jestem zadowolona, pełen...
~Julia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 kwietnia 2024

Super, polecam ! wątek zamknięty Kosmetyka jest na wysokim poziomie. Robie tu Opi i wszystko trzyma się jak...
~Joanna
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 12 lutego 2015

Na własne ryzyko... wątek zamknięty Ogromne rozczarowanie poziomem obsługi i kultury osobistej pani,która jak się...
~Osowianka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2014

Polecam wątek zamknięty zrobiłam manicure OPI i jestem zadowolona, trzyma się ponad 2 tygodnie do...
~Ania
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 26 sierpnia 2014

Gorąco polecam, wątek zamknięty Bardzo miła atmosfera i profesjonalna obsługa :) Ślicznie zrobione rzęski.
~Mendi
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 15 lutego 2012

polecam :) wątek zamknięty Profesjonalna, miła obsługa. Efekt po zabiegach gwarantowany. Na pewno wrócę....
~lila
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 maja 2011

cos dla ciala i ducha :) wątek zamknięty do Pani Moniki chodze na zabiegi juz drugi rok. Przeszlam "za nia" z salonu...
~izabela
1

dodano: 8 marca 2011

super salon wątek zamknięty Salon jest super.Panie kosmetyczki profesjonalne, miłe,bardzo...
~kasia
6

dodano: 16 stycznia 2011

przydź, zobacz i z pewnością wrócisz wątek zamknięty Wizyta w gabinecie MonaElizy to czas przyjemności dla ciała i ducha...
~Alicja
-

dodano: 14 marca 2011

zdecydowanie polecam wątek zamknięty Bardzo miłe miejsce, szeroka oferta, serdeczne podejście do klienta, p....
~Ania
-

dodano: 8 marca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry