"Mamoooo! Chce wrocic do Żyrafy! Tam było fajniej!" Slysze co jakis czas od mojego 6-letniego syna- Kubusia, absolwenta Żyrafy... ;)

Chciałabym wyrazić ogromną wdzięczność całemu zespołowi Przedszkola Niepublicznego Żyrafa za wspaniałą opiekę i towarzyszenie mojemu synowi Kubusiowi w jego przedszkolnej drodze.

Szczególne podziękowania kieruję do Pań: Weroniki, Ismeny i Oliwii oraz Pań, które wcześniej również były w grupie Kuby (Marty, Marietki, Klaudii) za ciepło, troskę i nieustanne dbanie o dobro mojego syna. Dzięki kreatywnym i rozwijającym zainteresowania zajęciom projektowym Kubuś mógł rozbudzać swoją ciekawość świata i odkrywać nowe pasje. W momentach trudnych adaptacyjnie zawsze znajdował wsparcie i ukojenie w ramionach swoich Pań, które potrafiły otulić go uwagą i serdecznością.

Serdecznie dziękuję również Dyrekcji przedszkola za otwartość, elastyczność i partnerskie podejście do rodziców. To ogromna wartość wiedzieć, że potrzeby dziecka i rodzica są słyszane, a współpraca opiera się na zaufaniu i wzajemnym szacunku.

Z całego serca dziękuję Pani Ewie za cierpliwość i zachęcanie Kubusia do próbowania nowych potraw. Dzięki Pani zaangażowaniu zawsze miałam pewność, że