Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marzena - ocena nowy temat Wspaniale przedszkole!
~Marzena
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 30 stycznia 2025

Martyna - ocena nowy temat Wspaniałe, bliskościowe miejsce , zaangażowana i ciepła kadra, kameralna...
~Martyna
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 23 marca 2024

Natalia - ocena nowy temat Już od prawie trzech lat jesteśmy częścią społeczności Naszego wspólnego...
~Natalia
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 24 marca 2024

Marcin Kałkus - ocena nowy temat Jako rodzice jesteśmy bardzo zadowoleni i wdzięczni za wszystkie chwile...
~Marcin Kałkus
1

ostatnia odp. 4 dni temu

Zuzanna Krawiec - ocena nowy temat To najlepsze miejsce w jakim można zostawić malucha pod opieką. Bardzo...
~Zuzanna Krawiec
1

ostatnia odp. 4 dni temu

Kasia - ocena nowy temat Fantastyczne miejsce dla rozwoju dzieci! Najstarszy syn jest już absolwentem,...
~Kasia
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 28 stycznia 2025

Małgosia i Maciej - ocena nowy temat "Kocham żłobek" - słyszymy nie raz od Antka. Kameralna grupa, spokojna...
~Małgosia i Maciej
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 28 stycznia 2025

Tatsiana Jasiuczenia - ocena nowy temat Cudowne miejsce! Mój mąż i ja jesteśmy zachwyceni tym, jak uważne i życzliwe...
~Tatsiana Jasiuczenia
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 27 stycznia 2025

M.G. - ocena nowy temat Świetna kadra, dzieciaki uwielbiają tam chodzić! Widać zaangażowanie pana...
~M.G.
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 22 stycznia 2025

Mama dwójki dzieci - ocena nowy temat Świetne przedszkole! Dyrekcja jak i cała kadra to bardzo miłe, empatyczne i...
~Mama dwójki dzieci
-

dodano: 21 stycznia 2025

Maciej - ocena Wspaniałe miejsce. Panie bardzo zaangażowane w wychowanie i edukację dzieci....
~Maciej
-

dodano: 21 stycznia 2025

Zadowolona mama - ocena Przedszkole w 100% spełnia nasze oczekiwania. Atmosfera jest niezwykle ciepła...
~Zadowolona mama
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 17 stycznia 2025

Patrycja - ocena jesteśmy bardzo zadowoleni z faktu, że trafiliśmy do tej placówki. wiele obaw...
~Patrycja
-

dodano: 17 stycznia 2025

Babcia - ocena Mój wnuk chodzi do tego przeczkola jest dzieckiem autystycznym.Wciągu roku...
~Babcia
-

dodano: 16 stycznia 2025

Dorota - ocena szkrabolandia jest kameralnym przedszkolem, w którym pracują nauczyciele oraz...
~Dorota
-

Gruszka Pietruszka - ocena gdyby ktoś mi powiedział rok temu że mój syn wytrzyma w jakimkolwiek...
~Gruszka Pietruszka
-

Monika - ocena Jestem bardzo zadowolona z przedszkola Panie są miłe , zawsze po odbierze...
~Monika
-

dodano: 15 stycznia 2025

Mmmmm - ocena Przedszkole jest super. Pomoce dydaktyczne super,nie oszczędzają,do każdego...
~Mmmmm
-

Tomek - ocena Mała szkoła, która oferuje, bardzo bogatą ofertę nauki języka angielskiego,...
~Tomek
-

AB - ocena Dla córki przedszkole jest jak drugi dom :) ogrom troski, terapii i opieki!
~AB
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
4837

3798

wątków

do góry