Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Oliwia - ocena Moje dziecko chodzi do Przedszkola Lingwista już drugi rok i jestem bardzo...
~Oliwia
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 3 lutego 2026

Marta - ocena Naprawdę wspaniały żłobek. Przyszliśmy do niego z wymagającym dzieckiem, u...
~Marta
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 1 lutego 2026

Aga - ocena Dziecko chodziło do żłobka, teraz uczęszcza do przedszkola. Wraca zadowolone...
~Aga
1

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 31 stycznia 2026

Ania - ocena super, polecam każdemu
~Ania
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 30 stycznia 2026

Izabela - ocena Cudowne przedszkole. Kameralne małe grupy. Każda z Pań jest przesympatyczna....
~Izabela
1

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 30 stycznia 2026

Aga - ocena Z całego serca polecam przedszkole. Kadra jest zaangażowana, ciepła i...
~Aga
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 29 stycznia 2026

Mama Kacperka - ocena Jesteśmy bardzo zadowoleni z Przedszkola. Przyjazne wnętrza, świetni...
~Mama Kacperka
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 27 stycznia 2026

Tata - ocena Córką chodzi 3 rok ja nie polecam mnie jako ojcu na pełnych prawach nie...
~Tata
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 15 stycznia 2026

Kat - ocena Nie polecam. Starannie wyselekcjonowane grono. Absolutnie nie może pojawić...
~Kat
1

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 9 czerwca 2025

Monika - ocena Niestety nie polecam tego przedszkola. Mimo kilkukrotnych prób rozmowy z...
~Monika
-

dodano: 21 stycznia 2026

Mama A. - ocena Najlepsze Przedszkole w Trójmieście! Największe sale z nowoczesnymi placami...
~Mama A.
-

dodano: 21 stycznia 2026

M - ocena Indywidualne podejście do dzieci, nowy sprzęt i jest darmowe.
~M
-

dodano: 20 stycznia 2026

Ania - ocena Polecam bardzo to przedszkole , jestem z córką bardzo zadowolona.Jak jest...
~Ania
-

dodano: 20 stycznia 2026

Karolina - ocena Fregata, to znacznie więcej niż edukacja! Poza wykwalifikowaną kadrą,...
~Karolina
-

dodano: 19 stycznia 2026

Milena - ocena Bardzo fajne przedszkole. W grupie, do której chodzi moja córka, są bardzo...
~Milena
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 13 stycznia 2026

katarzyna - ocena To idealne miejsce dla dzieci, które mają dorastać w harmonii z naturą, z...
~katarzyna
-

dodano: 13 stycznia 2026

Krystyna - ocena Moja pociecha uwielbia to przedszkole! W Podwodnej Krainie zawsze panuje...
~Krystyna
1

dodano: 12 stycznia 2026

Alina Mallek - ocena Przedszkole z całego serca godne polecenia. Nie pierwszy nasz wnuczek...
~Alina Mallek
-

dodano: 11 stycznia 2026

Gosia - ocena Polecam każdemu.Wspaniałe przedszkole, cudowne Panie.Mnóstwo ciekawych zajęć...
~Gosia
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 7 stycznia 2026

Mama Jacka - ocena Super kadra, Pani Dorota to profesjonalistka z wielką wiedzą oraz...
~Mama Jacka
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 6 stycznia 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
5209

4123

wątków

do góry