Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
EKN - ocena nowy temat Nasz przedszkolak uczęszcza do Wesołej Wyspy juz od ponad roku i czuje się...
~EKN
-

ostatnia odp. 2 godziny temu

dodano: 10 października 2025

Dorota - ocena Super przedszkole. Polecam!!!
~Dorota
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 9 października 2025

mama MC - ocena Synek spędził w Bajkowej cztery lata. Zaadaptował się od razu dzięki...
~mama MC
1

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 5 sierpnia 2025

Paulina - ocena Synek uczęszcza do przedszkola już ponad rok i z całym przekonaniem mogę...
~Paulina
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 8 października 2025

Mama Stasia - ocena Żyrafę polecam z całego serca. Mój synek Stasiu z radością tam chodzi, a przy...
~Mama Stasia
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 7 października 2025

Joasia - ocena Happy Kids to miejsce z duszą. Małe grupy, indywidualne podejście, nowoczesne...
~Joasia
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Karolina - ocena Niezwykle bliskościowa kadra - pełna ciepła, cierpliwości i uważności zarówno...
~Karolina
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Monika - ocena "Mamoooo! Chce wrocic do Żyrafy! Tam było fajniej!" Slysze co jakis czas od...
~Monika
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 4 października 2025

Andrzej - ocena Córka zaczęła przygodę z Żyrafą od żłobka i przeszła przez wszystkie następne...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 3 października 2025

Babcia Beata - ocena Nie jestem rodzicem, ale babcią. Czasami odbieram wnuczka i wnuczkę. Moje...
~Babcia Beata
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 1 października 2025

Dominika Zyborowicz - ocena Serdecznie polecam. Juz po pierwszym spotkaniu z Panią Ewą wiedziałam, że to...
~Dominika Zyborowicz
-

dodano: 1 października 2025

Agata - ocena Kiedy zaczynaliśmy przygodę z Żyrafą, szukaliśmy miejsca bezpiecznego rozwoju...
~Agata
-

dodano: 30 września 2025

Agata - ocena Kiedy zaczynaliśmy przygodę z Żyrafą, szukaliśmy miejsca bezpiecznego rozwoju...
~Agata
-

Kasia - ocena super miejsce, duży plac zabaw. Małe grupy
~Kasia
-

Patryk - ocena To nie jest zwykłe przedszkole to miejsce, w którym dzieciaki kwitną. Syn...
~Patryk
-

Zuza Ruiz - ocena Droga Żyrafo, jako rodzice Olka i Henia chcemy z całego serca podziękować za...
~Zuza Ruiz
-

dodano: 29 września 2025

Yana - ocena Polecam.Profesjonalne zespół. Pani Olena jest bardzo miłą i serdeczną opiekunką.
~Yana
-

dodano: 29 września 2025

Pailina - ocena Bardzo polecam to przedszkole jest tu ciekawie i intensywnie. Kadra traktuje...
~Pailina
-

dodano: 28 września 2025

Ala - ocena Super atmosfera, miłe Panie, dobre jedzenie, własny ogród i super ciekawe...
~Ala
-

dodano: 27 września 2025

Wojciech Suryn - ocena Polecam z czystym sumieniem, trójka moich dzieci uczęszczała do żyrafy,...
~Wojciech Suryn
-

dodano: 26 września 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
5143

4072

wątków

do góry