Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Alicja - ocena nowy temat Polecam moj syn tam chodzi mega fajne pani,duzo zajeć ,spacery dziecko...
~Alicja
-

ostatnia odp. 9 godzin temu

dodano: 23 marca 2026

Barbara Pochwałowska - ocena nowy temat Bardzo polecam wszystkim. Opieka na wysokim poziomie, indywidualne podejście...
~Barbara Pochwałowska
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 21 marca 2026

Mama - ocena nowy temat Dzieci codziennie sa zaopiekowane przez ciepłą, liczną i wyspecjalizowaną...
~Mama
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 21 marca 2026

Serhii - ocena nowy temat Wszystko jest wspaniale
~Serhii
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 18 marca 2026

Tetiana - ocena nowy temat Cudowne przedszkole, w którym pracują tylko najlepsi nauczyciele. Podejście...
~Tetiana
1

ostatnia odp. 5 dni temu

AsiaK - ocena nowy temat Polecam Wesołą Wyspę z całego serca. Wiem, że moje dziecko jest zaopiekowane...
~AsiaK
1

ostatnia odp. 5 dni temu

Zuza - ocena nowy temat Przedszkole dobrze zorganizowane i przyjazne dzieciom. Sale przestronne, a...
~Zuza
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Ola - ocena nowy temat Nie ma bardziej zaangażowanej kadry w procesie adaptacji! Dziecko po traumie...
~Ola
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Artur - ocena Polecam, 100% profesjonalne podejście
~Artur
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 16 marca 2026

Rodzice - ocena Polecam z całego serca przedszkole Bajkowa Akademia :) Jestem mama...
~Rodzice
-

dodano: 15 marca 2026

Marek - ocena Bardzo miłe panie ,dziecko wraca z uśmiechem do domu,rano idąc do przedszkola...
~Marek
-

dodano: 14 marca 2026

Patrycja - ocena Niesamowite miejsce ! W pełni zaangażowana i niezwykle kreatywna kadra!...
~Patrycja
-

dodano: 13 marca 2026

Anna W - ocena Wspaniałe, kameralne przedszkole z domową atmosferą, niesamowitą kadrą,...
~Anna W
1

dodano: 12 marca 2026

Aleksandra - ocena Gorąco polecam przedszkole Sotis dla dzieci z diagnozą autyzmu. Jestem...
~Aleksandra
-

dodano: 12 marca 2026

Oliwia - ocena Polecam z całego serca Przedszkole "Bursztynek" moje 2 dziecko już chodzi do...
~Oliwia
-

dodano: 11 marca 2026

Mama A. - ocena Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru Kiddo. Dzieci mają dużo zajęć, możliwości...
~Mama A.
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 5 marca 2026

Gabi - ocena Przedszkole 25 Perły Gdyńskie to przedszkole pięknie położone na Kamiennej...
~Gabi
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 2 marca 2026

Becia - ocena pełnym przekonaniem polecam Plusik-Minusik To miejsce, które od 7 lat...
~Becia
-

dodano: 28 lutego 2026

Urszula - ocena To nie jest zwykłe przedszkole to miejsce, w którym dzieciaki kwitną. Syn...
~Urszula
-

dodano: 27 lutego 2026

Mama - ocena cudowne miejsce z cudownymi ludźmi. Dzieci nie chcą wychodzić z przedszkola,...
~Mama
-

dodano: 26 lutego 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
5247

4156

wątków

do góry