Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mama - ocena nowy temat cudowne miejsce z cudownymi ludźmi. Dzieci nie chcą wychodzić z przedszkola,...
~Mama
-

ostatnia odp. 1 godzina temu

dodano: 26 lutego 2026

Piotr - ocena Świetne przedszkole z ciekawymi zajęciami, konkursami i pięknym otoczeniem...
~Piotr
-

ostatnia odp. 17 godzin temu

dodano: 25 lutego 2026

mama 6 latka - ocena uwielbiam to przedszkole jako rodzic, szeroka oferta, dzieci zadowolone z...
~mama 6 latka
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 24 lutego 2026

Edyta - ocena Moje dziecko świetnie się tam czuje. Widać ogromne zaangażowanie kadry i...
~Edyta
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 23 lutego 2026

Beata - ocena Super przedszkole przemiła atmosfera. Dzieci nie mają nudy codziennie coś się...
~Beata
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 16 lutego 2026

KP - ocena Jesteśmy bardzo zadowoleni ze żłobka MegaMocni Suchanino. Panie są miłe,...
~KP
-

dodano: 16 lutego 2026

Mk - ocena Polecam MegaMocni Mały Kack każdemu rodzicowi szukającemu spokojnego i...
~Mk
-

dodano: 14 lutego 2026

MM - ocena Polecam MegaMocni Jasień z całego serca. Od pierwszego dnia czuć tu ciepłą,...
~MM
-

dodano: 14 lutego 2026

Ewelina - ocena Zapisałam dziecko we wrześniu i jesteśmy zachwyceni. Cieszę się, że mój...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 12 lutego 2026

Katarzyna - ocena Jestem mamą dwójki przedszkolaków i uczennicy Szkoły dla Dziewcząt. Cenię...
~Katarzyna
-

dodano: 11 lutego 2026

Milena Baranowska - ocena Przedszkole Smart Kids to miejsce, które spełnia moje oczekiwania jako mamy...
~Milena Baranowska
-

dodano: 11 lutego 2026

Mama - ocena Duże zaangażowanie kadry w tworzenie tego miejsca, integrację społeczności....
~Mama
-

dodano: 7 lutego 2026

Aleksandra - ocena Wiem, że to był strzał w dziesiątkę! Dziękuję za wspaniałą atmosferę i opiekę
~Aleksandra
1

dodano: 6 lutego 2026

AT - ocena Mondo Montessori to placówka, którą polecilabym każdemu rodzicowi. Przytulna,...
~AT
-

dodano: 5 lutego 2026

Małgorzata - ocena Bardzo dobre przedszkole, które naprawdę dba o dzieci. Zaangażowana i ciepła...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 5 lutego 2026

Oliwia - ocena Moje dziecko chodzi do Przedszkola Lingwista już drugi rok i jestem bardzo...
~Oliwia
-

dodano: 3 lutego 2026

Marta - ocena Naprawdę wspaniały żłobek. Przyszliśmy do niego z wymagającym dzieckiem, u...
~Marta
-

dodano: 1 lutego 2026

Aga - ocena Dziecko chodziło do żłobka, teraz uczęszcza do przedszkola. Wraca zadowolone...
~Aga
1

dodano: 31 stycznia 2026

Ania - ocena super, polecam każdemu
~Ania
-

dodano: 30 stycznia 2026

Izabela - ocena Cudowne przedszkole. Kameralne małe grupy. Każda z Pań jest przesympatyczna....
~Izabela
1

dodano: 30 stycznia 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
5224

4136

wątków

do góry