Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zbigniew - ocena Do tego przedszkola trafiliśmy z polecenia od bliskich znajomych. Szukaliśmy...
~Zbigniew
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 29 maja 2025

Daga - ocena Bardzo polecam to miejsce maluchy uczą się przez zabawę, jest dużo...
~Daga
-

dodano: 29 maja 2025

Paulina - ocena Z całego serca polecamy to przedszkole! Dużym plusem są świetnie...
~Paulina
-

dodano: 28 maja 2025

Kasia - ocena Jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki w tym żłobku. Panie są niezwykle miłe,...
~Kasia
-

dodano: 28 maja 2025

Halina Ręćkowska - ocena Kiedy słyszysz zdanie "Pani Halinko, jak będę duży to zapiszę tutaj swoje...
~Halina Ręćkowska
-

dodano: 27 maja 2025

MamaKK - ocena Po prostu fantastyczne!Moje dwa szkraby chodziły do placówki przy ul...
~MamaKK
-

dodano: 27 maja 2025

Karol Kseniak - ocena Najlepsze przedszkole w moim życiu super wspomnienia pozdrawiam panią edytke...
~Karol Kseniak
1

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 2 stycznia 2025

Paulina - ocena Córka codziennie opowiada, co nowego robiła od angielskiego po taniec i...
~Paulina
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 20 maja 2025

Marianna - ocena Dobre przedszkole z konkretnym podejściem. Dzieci mają dużo różnorodnych...
~Marianna
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 19 maja 2025

Monika - ocena Chyba najlepsze kameralne przedszkole jakie znajduje sie na Morenie ! Polecam...
~Monika
-

dodano: 17 maja 2025

Julia - ocena Chatka Przedszkolaka to najlepsze przedszkole do którego mógł trafić mój Syn....
~Julia
-

dodano: 13 maja 2025

Tata - ocena Bardzo polecam. Moje dziecko robi niesamowite postępy i wiem, że to w dużej...
~Tata
-

dodano: 12 maja 2025

Kamila - ocena Gorąco polecam! Przez ostatnich 7 lat moje dzieci miały przyjemność...
~Kamila
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 8 maja 2025

Małgorzata - ocena Wspaniałe przedszkole, Panie pełne ciepła i wyrozumiałości do dzieci....
~Małgorzata
-

dodano: 30 kwietnia 2025

Ola - ocena Przedszkole Chatka Puchatka to miejsce absolutnie wyjątkowe! Oferta zajęć...
~Ola
-

dodano: 28 kwietnia 2025

Bogumiła - ocena Super nowoczesne przedszkole, duży plac zabaw i własna kuchnia co jest chyba...
~Bogumiła
-

dodano: 24 kwietnia 2025

DR - ocena Super przedszkole zapewniające wiele zajęć dydaktycznych oraz różnych...
~DR
-

dodano: 18 kwietnia 2025

Małgorzata Ziemann - ocena Jest to przedszkole pogodne z dobrymi nauczycielami obsługa po prostu jest...
~Małgorzata Ziemann
-

dodano: 17 kwietnia 2025

Basia - ocena Super Przedszkole. Smaczne, zdrowe posiłki z własnej kuchni, miła obsługa,...
~Basia
-

dodano: 17 kwietnia 2025

Agnieszka - ocena Jestem bardzo zadowolona z wyboru Przedszkola Niepublicznego Artistic. To...
~Agnieszka
-

dodano: 16 kwietnia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
4922

3879

wątków

do góry