Widok
Monika - opinia
Wspaniała kobieta
Prowadziła moja ciąże 7lat temu.
Dla niej pacjent nie jest zwykłym pacjentem, przede wszystkim jest CZŁOWIEKIEM!!!
( Niektórzy lekarze o tym zapominają). Naprawdę bardzo polecam panią doktor.
Obecnie jestem w ciąży i również skorzystam z fachowej opieki, najlepszej specjalistki w trójmieście.
Prowadziła moja ciąże 7lat temu.
Dla niej pacjent nie jest zwykłym pacjentem, przede wszystkim jest CZŁOWIEKIEM!!!
( Niektórzy lekarze o tym zapominają). Naprawdę bardzo polecam panią doktor.
Obecnie jestem w ciąży i również skorzystam z fachowej opieki, najlepszej specjalistki w trójmieście.
Moja ocena
Marta Sokołowska
kategoria: Ginekolodzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
wyposażenie: -
czas oczekiwania: -
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
O d wielu lat korzystam z pomocy Pani Doktór . Prowadziła moje ciążei , a podczas wielu lat ciężkiej choroby miałam w niej wsparcie :Jadwiga nie tylko jako lekarza , ale przede wszystkim jako Człowieka. Terminologia medyczna jest mi obca, tak jak wielu osobom, nawet tym wykształconym. Ludzie zapominają , że internet i wiadomości tam uzyskane nie zastąpią lekarskiego wykształcenia , doświadczenia , praktyki i wiedzy, a także o tym , że co dobre dla " Goździkowej " ,niekoniecznie musi być dobre dla innych .Takiemu specjaliście , jak Pani Doktór wystarczy 10 minut , by rzeczowo i konkretnie poinformować o chorobie , czy wynikach badań, chyba , że ktoś w takim czasie nie jest w stanie pojąć co się do niego mówi .W takiej sytuacji pani Doktór zawsze powtórzy.
Idąc do lekarza trzeba mieć do Niego po prostu zaufanie , a tego Pani Doktór nigdy nie zawiodła
Idąc do lekarza trzeba mieć do Niego po prostu zaufanie , a tego Pani Doktór nigdy nie zawiodła