Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dobra opieka wątek zamknięty Pani doktor prowadziła moje dwie ciąże. Bardzo chwalę sobie opiekę podczas...
~Kinga
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2010

Monika - opinia wątek zamknięty Wspaniała kobieta Prowadziła moja ciąże 7lat temu. Dla niej pacjent nie...
~Monika
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 1 lutego 2008

nr komórkowy wątek zamknięty numer jest dostepny np w informacji telefonicznej:) w mojej sieci - orange...
~krakers
-

dodano: 29 października 2009

dobra opieka ale brak specjalistycznego sprzętu wątek zamknięty Wizyta kosztuje 120zł w tej cenie wykonywane są także dodatkowe badania np....
~A
-

dodano: 29 września 2009

Karolina - opinia wątek zamknięty Niestey nie mogę sie zgodzić z Anna. Ja do Pani Marty wybrałam się po raz...
~Karolina
-

dodano: 9 czerwca 2009

pati wątek zamknięty lekarz z powolania, wspaniala pani doktor. prowadzila moja ciaze, wykonala...
~pati
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 3 maja 2008

Człowiek godny zaufania wątek zamknięty Pani Marta Sokołowska przyjęła na świat mojego, już obecnie 9-letniego,synka....
~Kasia Przybylska
-

dodano: 11 kwietnia 2008

anna - opinia wątek zamknięty Być może Pani Sokołowska traktuje kobiety w ciąży z większą starannością i...
~anna
-

dodano: 10 kwietnia 2008

Gorąco polecam wątek zamknięty Pani Doktor prowadziła moją ciążę 4 lata temu i dzięki Niej mamy wspaniałego...
~Iza
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 14 listopada 2007

polecam wątek zamknięty uwazam pania doktor za bardzo dobrego specjaliste.dzieki niej mam...
~aga
-

dodano: 18 września 2007

polecam! wątek zamknięty Wspaniała lekarka z powołania. Podejmuje trafne, odpowiedzialne decyzje,...
~Sylwia
-

dodano: 17 września 2007

andzia - opinia wątek zamknięty Bardzo doskonały specjalista. Fachowa obsługa i miła osoba. Lekarz z...
~andzia
-

dodano: 1 sierpnia 2007

gorąco polecam :) wątek zamknięty Naprawdę fantastyczna lekarka! W tym momencie chyba najlepszy położnik w...
~Agata
-

dodano: 6 czerwca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

13

wątków

do góry