Widok
Monika - opinia
Cenowo te pudełka wypadają bardzo korzystnie, szczególnie, że posiłki są mega smaczne! Cieszę się, że się zdecydowałam!
Moja ocena
Optimalbox
kategoria: Catering dietetyczny
obsługa: 6
menu: 6
jakość potraw: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6
Odnoszę wrażenie, że opinię pisał ktoś z firmy. Ceny zgodzę się, są bardzo korzystne ALE jezeli chodzi o diety standardowe. Poniżej 1000 zł to tanio. A więc o jakości nie warto dyskutować, gdyż dostajecie to za co płacicie. Jakość dań jest mierna, mięsa mało, białko głównie pochodzenia roślinnego. O rybach czy jakieś lepszej wołowinie możecie zapomnieć. Posiłki to loteria. Jeden tydzień jest mega smacznie, a kolejny tak niedobre, że połowę oddawałem bezdomnemu pod domem i zamawiałem chińszczyznę. Serio. Bezdomnego już nie ma, może umarł jak spróbował kotlecików z fasoli. :D hahaha Poważnie te kotleciki są tak fantastyczne, że powinna Gesslerowa przyjść do Prezesa i kazać jemu zjeść cały ich karton.
Kotleciki z fasoli to dopiero początek jak mam wejść w szczegóły. Najlepsze są za to "sałatki" makaronowe z warzywami. :D Serio jakby w w przygotowaniu posiłków skończyły się pomysły i wrzucili resztki z szuflady i zmiksowali w jedną całość. Jak widziałem w paczce "sałatkę z makaronu", a na obiad kotleciki z fasoli to czułem ulgę. Wiedziałem, ze tego dnia zamawiam pizze :D Swoją drogą był to spoko cheat meal day.
Kotleciki z fasoli to dopiero początek jak mam wejść w szczegóły. Najlepsze są za to "sałatki" makaronowe z warzywami. :D Serio jakby w w przygotowaniu posiłków skończyły się pomysły i wrzucili resztki z szuflady i zmiksowali w jedną całość. Jak widziałem w paczce "sałatkę z makaronu", a na obiad kotleciki z fasoli to czułem ulgę. Wiedziałem, ze tego dnia zamawiam pizze :D Swoją drogą był to spoko cheat meal day.