Widok

Monologi waginy

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Monologi waginy.
O kobiecej seksualności mówić jest niełatwo, szczególnie w teatrze. Czterem gdańskim aktorkom udało się to znakomicie. Łącząc humor z powagą poruszanych tematów, stworzyły wiarygodny, a jednocześnie niezwykle barwny obraz tego rzadko dyskutowanego publicznie elementu ludzkiej natury. Eve EnslerMonologi waginy reżyseria: Aldona Figurascenografia: Małgorzata Szydłowskachoreografia: Katarzyna ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Monologi waginy

O kobiecej seksualności mówić jest niełatwo, szczególnie w teatrze. Czterem gdańskim aktorkom udało się to znakomicie. Łącząc humor z powagą poruszanych tematów, stworzyły wiarygodny, a jednocześnie niezwykle barwny obraz tego rzadko dyskutowanego publicznie elementu ludzkiej natury. Eve Ensler Monologi waginy reżyseria: Aldona Figura scenografia: Małgorzata Szydłowska choreografia: ...
Przejdź do spektaklu.

hmmm

.zenujący jest poziom Twojej wypowiedzi, pruderia i tyle. Jeśli będę chciała zaerwć ze swoim MĘŻCZYZNOM a może raczej mężczyzną- to mu po prostu o tym powiem

żenujące przedstawienie!!!

Po obejrzeniu sztuki nasuwają mi się następujące przemyślenia...jestem zniesmaczony, zniechęcony i oburzony!!!
Powiem więcej jeśli kobieta zabiera na to przedstawienie swojego faceta, a znaja się nie długo to istnieje spora szansa na smutny koniec ich związku.Ta sztuka to świetna recepta jak w skuteczny sposób zniechęcic mężczyznę do kobiety i jej fizyczności.Chcesz Kobieto zerwać ze swoim mężczyznom........weź go na ,,monologi waginy" - SUKCES MUROWANY

lizaki

tez lesbijki przynosza na sztuke

hmmm

strasznie duzo lesbijek na przedstawieniu,sztuka fajna

Super!!!

Właśnie wróciłam ze spektaklu.Bardzo mi się podobał.Momentami refleksyjny,momentami śmieszny.Reasumując prawdziwy.Szczerze polecam:)

Monologi ! Wart o iść :)

Sztuka jest zajefajna - zwłaszcza dla Panów POLECAM :))))))

wagina w monologach

ma przypominac i ostrzegac przed dyrektorem odmiencem

Znowu graja ten syf?

Klapa i porażka...

do ewy

dlugo poczekasz szkoda tylko,ze halturzy sie tak od kilku lat ta sztuka, szkoda

ja sie popłakałam ze śmiechu!!!

niesety nowo zapoznana para,która siedziala kolo mnie czula sie zarzenowana ;) polecam sztuka rewelacyjnaaaaaa godna polecenia!!!!!!

Monologi - rewelacyjne!

Bardzo podobał mi się spektakl, nigdy jeszcze nie śmiałam się tak bardzo... Ciekawym pomysłem było również włączenie wątków poważniejszych, ale jakże prawdziwych... Gratulacje dla P. Małgorzaty Brajner!!!

Warto

Sztuka mega dobra, faktycznie na poczatku mozna czuc lekki niesmak ale po chwili pojawia sie pierwszy usmiech. jest tez chwila powagi, naprawde warto to zobaczyc i nie zrazac sie poczatkiem spektaklu, pozdrawiam

juz 3 raz bede

komu sie nie podobalo to zwykle nie zna sie na sztuce i tyle na temat...

Poszła...

akronim napisał:
"Gdzie podziała sie sztuka ?"

Poszła w p****! LOL

Przepraszam, ale to było nad wyraz kuszące, nie mogłem sie powstrzymać!
Popieram myśl autora powyższych słów w kontekście tego spektaklu.

polecam!

świetna zabawa, spektakl wyzwala wszelkie pozytywne uczucia; można naprawdę się odprężyć poprzez śmiech

Ogromnie się rozczarowałam:(

Poszłam na tą "sztukę" z moim chłopakiem i dwójką znajomych. Byliśmy nastawieni bardzo pozytywnie ponieważ wcześniej słyszeliśmy wiele pozytywnych opinii na jej temat. Jednak po wyjściu z teatru zastanawialiśmy się czy aby na pewno widzieliśmy tą samą sztukę co te osoby, które nam ją polecały. Spektakl nie wzbudził w nas żadnych emocji, moim zdaniem był bez wyrazu. Nie zauważyłam także niczego odkrywczego ani szokującego. Śmieszny był tylko jeden fragment o typach orgazmów:)
PS a propos temperatury latem nie da się wytrzymać z powodu gorąca. Skoro otwarcie okien jest niemożliwe z powodu hałasu to może założycie klimatyzację. Ja wiem że jest to spory wydatek ale korzyści płynące z tego byłyby nie wymierne. Naprawdę nawet przy b. dobrej sztuce przy takiej temperaturze ciężko wysiedzieć a co dopiero na monologach waginy.

płakałam...

Płakałam ze smiechu :-))))))

Rewelacja!!!!!!!!!

Uśmiałam się bardzo!!! Polecam wszystkim!!!!!!

Kiepska

Uwielbiam komedie w teatrze kameralnym dlatego też wybrałam się na Monologi Waginy. Zawiodłam się. Sztuka momentami niesmaczna, żałowałam że zabrałam chłopaka. Śmiałam się najmniej ze wszystkich sztuk na których byłam w Kameralnym. Bez rewelki.

Monologi waginy

O kobiecej seksualności mówić jest niełatwo, szczególnie w teatrze. Czterem gdańskim aktorkom udało się to znakomicie. Łącząc humor z powagą poruszanych tematów, stworzyły wiarygodny, a jednocześnie niezwykle barwny obraz tego rzadko dyskutowanego publicznie elementu ludzkiej natury. Eve Ensler Monologi waginy reżyseria: Aldona Figura scenografia: Małgorzata Szydłowska choreografia: ...
Przejdź do spektaklu.
do góry