Monte Taxi Sopot

Taxi

Sopot, Jana Jerzego Haffnera 55

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wielkie podziękowania ! wątek zamknięty Serdeczne podziękowania składam Panu taksówkarzowi, który w poniedziałek ok...
~Ninka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 grudnia 2013

dzieki za pomoc wątek zamknięty jako osoba nie pełnosprawna skorzystałam z krótkiego kursu z monte taxi byłam...
~dorota
-

dodano: 28 października 2013

Najdroższa cena taksówek w trójmieście - nie polecam wątek zamknięty Korzystam z taksówek różnych korporacji od wielu lat i w związku z tym jestem...
~Agnieszka
-

dodano: 24 maja 2013

POZYTYWNIE !!! wątek zamknięty SZYBKA REALIZACJA, PRZYSTĘPNE CENY OGÓLNIE 5+ POLECAM
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 16 czerwca 2012

super standart wątek zamknięty tylko takie taxi a będzie ok
~sylwek poznań
-

dodano: 30 maja 2012

dobra obsluga wątek zamknięty czysta i pachnaca taxi terminowosc ,mila obsluga
~zoltar
-

dodano: 6 maja 2012

super monte taxi wątek zamknięty samochody wolne od dymu papierosowego! to jest to mili kierowcy i czysto w...
~marian
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 2 lutego 2010

polecam!!! wątek zamknięty Jestem bardzo mile zaskoczona :) dzwonię, taksówka już czeka, bardzo mili...
~magda
-

dodano: 31 grudnia 2009

Super obsługa wątek zamknięty jechałam czarnym mercedesem, obsługa 1-sza klasa, taksówkarz bardzo miły,...
~Aneta
-

dodano: 22 grudnia 2009

Szybko tanio i na miejsce :) wątek zamknięty Szybko, komfortowo i z miłą obsługą POLECAM
~mar
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2009

Tak powinno byc wszedzie wątek zamknięty Taxowkarze z w/w Firmy powinni byc wzorem dla swoich kolegow z innych miast....
~asia
-

dodano: 18 lutego 2009

Mile zaskoczony wątek zamknięty Jestem mile zaskoczony. Ładne auta ceny normalne i wożą pieski z uśmiechem a...
~adam
-

dodano: 25 listopada 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

12

wątków

do góry