Widok

Montecasssssino :(

Uwaga - jazda po Monte Cassino w Sopocie jest ekonomicznie nieuzasodniona - dzis mimo tego, ze przejechalem tam bikiem okolo 15 metrow z predkoscia 4km/h, kosztowalo mnie to 100zł i 1 pkt karny...i na pouczeniu niestety to wykrocznie nigdy sie nie konczy - jak zakomunikowali mi "grzeczni" policemen.... a tak w w_ogle to jest to z****iscie ironiczne - kiedys, jak dojezdzalem na uczelnie, to zdazalo sie zjezdzac z Monciaka ponad 50km/h i jakos nikt sie nie przychrzzanial...a teraz, jak jechalem ze speedem mega bezpiecznym (nie bylem szybszy niz przecietny spacerowicz), to mi sie dostalo...dlatego przestrzegam wszystkich - nie warto tam jezdzic!!! i nawiasem mowiac - CHWDP :-(

Ziarno
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiedziałem ze niektórzy rowerzyści podobnie jak istoty szalejące ropo smrodami tez nie maja rozumu zahowuja sie kompletnie jak bezmózgowce to sie jeszcze tym chwalą niskim poziomem.Każdy lubi raz na jakiś czas cos zbroić drobnego ale to nie tosamo.
Słuchaj, tłumaczenie w stylu, że ktoś kiedyś wjechał samochodem i dostał upomnienie jest po prostu prymitywne. Tzn że jak ktoś łamie przepisy to ja też mogę tak? W tamtym przytpadku, facet któy wjechał też powinien dostać mandat. Nie dostał go, jesteś niezadowolony? To udaj się na komisariat, przedstaw całą sytuację i zgłoś skargę na czynności policjanta.
Przepraszam za ton wypowiedzi, ale po prostu takie podejcie do sprawy mnie mocno irytuje. Jak "ja" coś zrobię, to wszyscy są winni tylko nie ja. Zastanowiłeś się nad tym Ziarno?
I nie jestem staruszkiem, gwoli wyjaśnienia, mam 25 lat i jestem roweromaniakiem, szanuje rowerową brać i dlatego nie zgadzam się i strasznie mnie denerwuje taka postawa, bo tylko szkodzicie całemu światkowi rowerowemu. To przez takich ludzi, którzy wyzywają policjantów, za to że chcą im wlepić mandat za wykroczenie, którzy się wychwalają publicznie jak to łamią przepisy drogowe i że tak naprawde to nic takiego, to przez takie osoby opinia o rowerzystach się pogarsza
do góry