Widok
Może macie jakieś mieszkanko do wynajęcia?
Drogie Forumki,
ja z moją familią, tj. nasze dziecię i moja druga połowa poszukujemy mieszkania do wynajęcia w przystępnej cenie.
Mogą być 2 pokoje, choć wcale niekoniecznie. Jednak jeśli ma byc to jedno-pokojowa kawalerka to tylko powyżej 30m^2.
Dzielnica nie ma znaczenia - rozważymy wszystkie możliwości.
Fajnie gdyby kuchnia była wyposażona - niekoniecznie w lodówkę, bo posiadamy takową :)
Jakaś szafa też by się przydała, ale wybrzydzać nie będziemy :)
Nie musi posiadać jakiegoś mega standardu.
Wynajem planujemy na min 6msc. do max. 1roku. Potem to już marzy nam się 'SWOJE' :)
Zależy nam na cenie.
Jeśli macie jakieś ciekawe propozycję, to bardzo poproszę tutaj, lub na priv :)
Pozdrawiam :)
ja z moją familią, tj. nasze dziecię i moja druga połowa poszukujemy mieszkania do wynajęcia w przystępnej cenie.
Mogą być 2 pokoje, choć wcale niekoniecznie. Jednak jeśli ma byc to jedno-pokojowa kawalerka to tylko powyżej 30m^2.
Dzielnica nie ma znaczenia - rozważymy wszystkie możliwości.
Fajnie gdyby kuchnia była wyposażona - niekoniecznie w lodówkę, bo posiadamy takową :)
Jakaś szafa też by się przydała, ale wybrzydzać nie będziemy :)
Nie musi posiadać jakiegoś mega standardu.
Wynajem planujemy na min 6msc. do max. 1roku. Potem to już marzy nam się 'SWOJE' :)
Zależy nam na cenie.
Jeśli macie jakieś ciekawe propozycję, to bardzo poproszę tutaj, lub na priv :)
Pozdrawiam :)
Koleżanka ma w Oliwie, pięknie tam jest:
Mamy do wynajęcia słodkie 35 m2 mieszkanko, w jednej z najpiękniejszych dzielnic Trojmiasta (serio). Las, cisza, spokój, a jednocześnie praktycznie centrum-4 min tram, 15 min. SKM - osiedle VII Dwór, ul. Michałowskiego. Parter w 4-piętrowym, jednoklatkowym budynku. Mieszkanko wyposażone, odświeżone, z dwoma pokojami. Wolne od lipca
justyna(małpa)awf.gda.pl
Mamy do wynajęcia słodkie 35 m2 mieszkanko, w jednej z najpiękniejszych dzielnic Trojmiasta (serio). Las, cisza, spokój, a jednocześnie praktycznie centrum-4 min tram, 15 min. SKM - osiedle VII Dwór, ul. Michałowskiego. Parter w 4-piętrowym, jednoklatkowym budynku. Mieszkanko wyposażone, odświeżone, z dwoma pokojami. Wolne od lipca
justyna(małpa)awf.gda.pl
hej,
mam kawalerke do wynajecie
cena do uzgodnienia ;)
tutaj szczegolowe info:
http://dom.gratka.pl/tresc/401-25714071-pomorskie-gdansk-ujescisko-piotrkowska.html?kod=1298335140d70e656621f01452030f3a
mam kawalerke do wynajecie
cena do uzgodnienia ;)
tutaj szczegolowe info:
http://dom.gratka.pl/tresc/401-25714071-pomorskie-gdansk-ujescisko-piotrkowska.html?kod=1298335140d70e656621f01452030f3a
moja mama ma :)
na osiedlu kolorowym, 2 pokoje, jeden bardzo duży drugi mały, osobna kuchnia w zabudowie, bez mebli i sprzętu, odnowione
niestety szczegółów nie znam, jeżeli byłabyś zainteresowana podam Ci nr telefonu
na osiedlu kolorowym, 2 pokoje, jeden bardzo duży drugi mały, osobna kuchnia w zabudowie, bez mebli i sprzętu, odnowione
niestety szczegółów nie znam, jeżeli byłabyś zainteresowana podam Ci nr telefonu
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ