Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wyprzedaż letnia świetna sprawa wątek zamknięty W lipcu trafiłam na letnią wyprzedaż, okazało się, że dla mojej Ani kupiłam...
~Dagmara
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 16 lipca 2011

Miś - opinia wątek zamknięty Super obsługa, zawsze pomocna i sympatyczna. Ubranka super jakości...
~Miś
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 5 marca 2011

Fajny sklepik wątek zamknięty Fajny, przyjazny sklepik z kolorowymi ubrankami, szkoda tylko, ze tak...
~Marika
1

dodano: 22 lutego 2011

bodziaki jedyne w swoim rodzaju wątek zamknięty sklep jest doskonale zaopatrzony i każdy rodzic znajdzie coś dla swojego...
~karola
-

dodano: 8 stycznia 2011

świetne miejsce dla osob szukających oryginalnych ubranek dla swoich pociech:] wątek zamknięty przemiła a do tego prześliczna obsługa:) doskonałe miejsce dla rodziców, tych...
~marek
-

dodano: 13 listopada 2010

Szczerze POLECAM wątek zamknięty Szukałam sukienki dla dziecka na wesele, lecz za doskonałą poradą przemiłej...
~Magda
-

dodano: 3 listopada 2010

Miła obsługa i ciekawy asortyment wątek zamknięty Chciałem zrobić szybkie prezent małolatowi mego brata i natrafiłem z...
~djdred
-

dodano: 14 października 2010

piekny, przytulny sklepik wątek zamknięty Do Mrówki wysłała mnie moja pani ginekolog - jestem w 8 miesiącu ciąży. Moja...
~Małgorzata
2

dodano: 1 czerwca 2010

Great kids clothes wątek zamknięty Disovered this shop when visiting in February....great value, trendy clothes...
~Dublin
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 2 marca 2010

Polecam hiperalergiczne body z włókna bambusowego wątek zamknięty Polecam Mrówkę, szeroki asortyment, piękne bodziaszki dla maluszków.Każda...
~Joanna Samulczyk
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 7 stycznia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
13

10

wątków

do góry