Widok

Muchaniesiada - wykończenia wnętrz

Witam

Czy słyszeliście lub macie opinie o muchaniesiada - zajmują się wykończeniem wnętrz i mają punkt w galerii przymorze?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
W trakcie remontu u znajimych mowili, ze w porzadku dlatego sie zdecydowalam. Niestety jak juz ppdpisalam umowe to u znajomych zaczely sie pojawiac problemy. A to peacownicy nie przychodzili, a to dostawy pomylone. Mysle sobie przypadek. Ale to nie byl pezypadek, bo u mnie juz 2gi tydzien leci jak mieli rozpoczac i ciagle obietnice ze za chwile. Moim zdaniem nie maja ludzi do pracy, albo im nie placa, nabrali robot i zaliczek i nje panuja nad sytuacja. Ja jestem wsciekla, bo kasa poszla (prawie 50% kosztow calej realizacji) i nikogo - roboty na poltora miesiaca - i nie wyrobia sie w czasie. U znajomych juz 2 tyg po czasie. Generalnie nie polecam - lepiej juz poszukac wykonawcy i samemu material to mniejsza strata.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dokladnie jak piszesz. Zamowilem u nich remont mieszkania wraz z materialami, okreslili czas na miesiac pracy i sie zaczelo - to kafle nie te, to zamowione drzwi nie dojechaly (i jeszcze nie ma - po 2 miesiacach - dotarlem.do info, ze zamowili inne niz ja chcialem). Mieli skonczyc w polowie wakacji a jeszcze mam dziury zamiast drzwi - ciagle sciemnianie i to nawet argumenty wzajemnie wykluczajace sie. Totalna porazka. teraz mam nowe mieszkanie i szukam juz tylko ekipy i sam sobie materialy kupuje. Najgorsza sciemniaczka jest chyba wlascicielka, w dodatku jesscze wmawia.mi ze to moja wina. Z daleka od nich
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Schody (3 odpowiedzi)

Witam, Poszukuje firmy badz stolarza ktory wykona mi schody w domu. Wstepnie podobaja mi sie...

Przeprowadzki (9 odpowiedzi)

Jeśli nie macie skąd wziąć kartonowych pudeł do przeprowadzki to polecam sklep...

Jak zabezpieczy meble do przeprowadzki? (5 odpowiedzi)

Przeprowadzka to często stresujące wydarzenie, które wymaga odpowiedniego zabezpieczenia mebli,...

do góry