Widok

Multimedia Polska - POLECAM.

Ja podpisałem umowę na Wendy , po otrzymaniu telefonu o kończących się promocjach. Trafiłem na bardzo miłą i kompetentną obsługę. Oferta ciekawa i za przystępną cenę . Internet 30 Mb działa bez zakłóceń. Z tego co się orientuję to firma ma też inne biura obsługi albo Przedstawicieli Handlowych , nie tylko DT Chylonia . Poza tym jak każda firma mają regulaminy , które ich obowiązują .
Moja ocena
obsługa: 5

oferta: 5

awaryjność: 4

dodatkowe usługi: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 5

5.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bzdury piszesz, od kiedy oni dzwonią, że się umowa kończy ?
nawet maila nie wyślą z takim info
jak sam nie pilnujesz to Ci przedłużą na warunkach niepromocyjnych i bulisz jak za zboże
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Poczekaj jeszcze parę miesięcy. Jak masz zawrzeć umowę to wszystko wygląda pięknie, ale do czasu...
I to jest przywilej internetu,ze oprocz faktycznych opini i sami pracownicy multimedii moga chwalic swoj ogonek.typowy przyklad "zadowolonego klienta"
Co za bzdury. Przerwy w dostawie internetu nagminne. Mało tego idziesz wypowiedzieć umowę miesiąc przed końcem, a tu informacja, że trzebabyło wypowiedzieć 40 dni przed końcem...Umawiasz się z tym ich technikiem, na konkretną godzinę, zwalniasz się wcześniej z pracy, żeby zdążć, a on nie przychodzi i nawet telefonu nie raczy zadzwonić, żeby było śmieszniej. TRAGEDIA!
NIE POLECAM
do góry