Widok

Multimedia Polska, nieczynna kasa

Uprzedzam wszystkich,którzy mają internet z Multimedia Polska,że kasa w DT Chylonia jest nieczynna do 5 lipca. Odradzam zadawania jakichkolwiek pytań w Biurze Obsługi Klienta, oleją Was tam sikiem prostym ''zamknięte,bo tak a Pani może sobie iść na pocztę,żeby zapłacić rachunek''. Szkoda czasu. :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jak przystało na monopol, mają wszystkich w d...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam nadzieję,że rządy Multimedii niedługo się skończą. Jakieś dwa tygodnie temu widziałam,że panowie z Limes coś działają w piwnicy mojego bloku (ul.Wiklinowa 10). Oby nas tylko uwolnili od tych imbecyli.....przecież ten łysol w okularkach i jego kolega nic nie robią oprócz siedzenia za biurkiem 8h dzienne i zbywania ludzi głupimi tekstami ..Ale jak ktoś podpisze umowę to są tak cukierkowo mili,aż wymiotować się chce...(mi potrafili raz naliczyć podwójny rachunek,zamiast zadzwonić i poinformować,że umowa się kończy i zapytać czy przedłużamy - zamiast 58,00 zł musiałam zapłacić baranom ponad 116,00. Po interwencji mojego ojca w BOK-u wciskali głupie teksty ''bardzo przepraszamy...'' itd itd i w ramach przeprosin następny rachunek otrzymałam na kwotę 50,00 zł).

Ps. Przez ostatni tydzień około 4 razy nie miałam dostępu do internetu...To po prostu woła o pomstę do nieba. Niech ktoś w końcu coś zrobi z tymi Multinaciągaczami...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Pustki Cisowskie

Cis Park (9 odpowiedzi)

Nazwa inwestycji wynika z jej lokalizacji w dzielnicy Pustki Cisowskie. To miejsce położone na...

Wariat w zielonym Mercedesie (137 odpowiedzi)

Co to za wariat w zielonym Mercedesie, który wyprzedza na trzeciego, hamuje przed autami i do...

do góry