Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
super rolety wątek zamknięty Wszystko super! Rolety aluminiowe szybko zamontowane , cena dogodna,...
~Tomek
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2011

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Polecam firmę Multirolo profesjonalny miły, monter, szybki pomiar i montaż...
~Grażyna Drywa
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 7 lutego 2012

POLECAM TĄ FIRMĘ!!!! wątek zamknięty Wszystko OK! Miły Pan Arek, sprawny pomiar. Ceny podane przez Panią z biura...
~Danusia
-

dodano: 8 października 2011

SZKODA CZASU!!! wątek zamknięty ostrzegam przed tym partactwem! Pan zmierzył okno, dałam zaliczkę i czekałam...
~o O M
-

dodano: 29 sierpnia 2011

ZDECYDOWANIE POLECAM!!! wątek zamknięty Pani z którą rozmawiałem przez telefon była bardzo kompetentna zdecydowanie...
~Rysiek
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 20 maja 2011

Zadowolony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Witam czytam wasze opinie na temat firmy MULTIROLO i w pewnych kwestiach nie...
~Alicja
-

dodano: 4 kwietnia 2011

Nigdy wiecej. wątek zamknięty Rok temu zamówiłam rolety. Przyjechał pracownik p. Tomek, o czasie, w...
~Magda
-

dodano: 25 marca 2011

Multirolo wątek zamknięty to firma z fajnym asortymentem, ale niestety mają problem z obsługą Klienta....
~Dagmara
-

dodano: 18 lutego 2011

gabber - opinia wątek zamknięty Zastanawiałem się nad skorzystaniem z usługi, ale naganiacz kręcący się pod...
~gabber
2

dodano: 22 marca 2010

wg mnie firma nie jest godna polecenia wątek zamknięty umówienie się na konkretną godzinę, a nawet dzień to zadanie niewykonalne dla...
~kudel
-

dodano: 26 stycznia 2011

NIE POLECAM wątek zamknięty Moja historia z reklamacją w Multirolo: Pierwszego dnia zadzwoniłem pod...
~Niezadowolony Klient
-

dodano: 29 grudnia 2010

Fachowy montarz wątek zamknięty Osobiście uważam, że firma godna polecenia Pan Krzysztof Który realizował...
~Asia
-

dodano: 5 września 2010

REWELACJA!!! wątek zamknięty POLECAM WSZYSTKIM, wysokiej jakości rolety. Bardzo szybki czas realizacji,...
~Ewa
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 1 lipca 2010

.... wątek zamknięty Na pierwszy rzut oka wszystko ok. Czas realizacji bardzo szybki, rolety...
~zawiedziona
-

dodano: 22 czerwca 2010

nachalność tej firmy skutecznie odstrasza wątek zamknięty Na nowym osiedlu jakiś mężczyzna chodził kilka razy i rozrzucał ulotki z...
~Andrzej
-

dodano: 15 czerwca 2010

NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ wątek zamknięty Panowie na dzień dobry nachalnie nakłaniają do zakupu, twierdząc przy tym że...
~mieszkanka nowego bloku
2

dodano: 13 listopada 2009

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Chcę podziękować za miłą i szybką obsługę. Bardzo dobra jakość materiałów jak...
~Monic
-

dodano: 3 grudnia 2009

nigdy więcej wątek zamknięty Witam skorzystałam z oferty firmy, jednak uprzedzam wszystkich przed nimi,...
~gosik
-

dodano: 24 września 2009

jestem zadowolona wątek zamknięty skorzystalam z usługi w lipcu tego roku. rolety zostały zamontowane wprawdzie...
~Beata
-

dodano: 17 sierpnia 2009

DOBRA FIRMA wątek zamknięty JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z JAKOSCI USLUG TEJ FIRMY UWAZAM ZE MAJA MILA I...
~LENKA
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 21 lipca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
28

22

wątków

do góry