Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Rewelacyjnie przeprowadzona usługa! wątek zamknięty Panowie od Murawskiego idealnie wywiązali się z tego co mieli zrobić. Zrobili...
~Kamila Drywa
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 października 2018

drogo i nieprzyjemnie wątek zamknięty Drogo, inna cena na telefon, inna na miejscu, na stronie dwa cenniki, przy...
~UH
3

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2018

czyszczenie wykładzin wątek zamknięty szybko i profesjonalnie. Panowie mili i znają się na rzeczy . bez narzucania...
~m
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2018

Polecam! wątek zamknięty Pełen profesjonalizm! Usługa czyszczenia kostki oraz psiego kojca wykonana...
~Maciej
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2017

Serdecznie polecam! wątek zamknięty Firmę wynająłem do sprzątania po remoncie. Wszystko szybko, profesjonalnie i...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 lipca 2017

Szybko Sprawnie i Dokładnie! wątek zamknięty Firma, ktora ma potencjał! Znaleziona przypadkiem i nie zamierzam zmieniać....
~Natalia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 czerwca 2017

naprawdę efektywne czyszczenie! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Firmę znalazłam w internecie....
~Jolanta P. Gdynia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 czerwca 2016

Pranie dywanów i Wnetrze samochodu wątek zamknięty Polecam. Profesionalne podejscie do klienta i przystepna cena. Oby wiecej...
~Damian
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2014

Idealne Czyszczenie wątek zamknięty Polecam gorąco wszystkim tak profesjonalną obsługę jak i genialną kadrę z...
~Piotr
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 7 maja 2013

Czyszczenie jasnej tapicerki w samochodzie wątek zamknięty Bardzo starannie wyczyszczona tapicerka. Takia nie były od nowości a samochód...
~Tyka
-

dodano: 10 lipca 2013

Agata - opinia wątek zamknięty Zdecydowanie polecam! Oddawałam do Pana Przemka dywany długowłose . Wróciły...
~Agata
-

dodano: 8 lipca 2013

Czyszczenie dywanów i tapicerki w samochodzie wątek zamknięty Jestem już na etapie w którym daje do czyszczenia do Pana Przemka wszystko co...
~Magda
-

kto by się spodziewał wątek zamknięty że zostawiając u Pana Przemka 20 letniego mercedesa, odbiorę maszynę która...
~Robert K
-

Serdecznie polecam wątek zamknięty Po czyszczeniu foteli i tapicerki, samochód wygląda jak nowy. Do tego niskie...
~Łukasz
-

Polecam wątek zamknięty Szczerze mogę polecić wszystkim pragnącym odświeżyć wnętrze swego samochodu...
~Marta R
-

Klaudia - opinia wątek zamknięty Szczerze polecam, jesem bardzo zadowolona, nie spodziewałąm się że takie...
~Klaudia
-

Murawski wątek zamknięty Miałam do wyprania białe dywany i muszę przyznać, że nie spodziewałam się...
~Alexi
-

dodano: 18 marca 2013

Świetna współpraca Polecam. wątek zamknięty Mogę naprawde polecić tą firmę. Sprawiła, że dywany w moim mieszkaniu...
~Dominik
-

dodano: 15 marca 2013

profesjonalna robota wątek zamknięty super czyszczenie, zna się na rzeczy.
~dawid
-

dodano: 10 marca 2013

Jestem bardzo zadowolony wątek zamknięty Miałem tapicerki i dywaniki na schodach w domu, i jestem bardzo zadowolony,...
~Kamil
-

dodano: 7 marca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry