Widok

Muzyczne Lato

Muzyczne Lato Temat dostępny też na forum:
29.06 - ARASH,VELVET30.06 - GLOBAL DEEJAYS, DJ DAZ,UNITING NATIONS06.07 - TEDE, KOŁCZ, KIEŁBASA,DJ MACU, WARSZAFSKI DESZCZ07.07 - 20:00 - FARBA COMA13.07 - AKCENT, THE JET SET14.07 - INFERNAL, PAWILON22.07 - HITY NA CZASIE - Kombii, Baracuda, Mezo/Kasia Wilk, Patrycja Markowska, Sunrise Ave, Ania Dąbrowska, Magnus i Magnetic27.07 - ICH TROJE
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale wypasss buahaha

udanej zabawy, taplania się w gównie- smacznego hahaha, pozdrawiam :)

Tak beznadziejny sklad 2

Tak zgadzam sie z tym ze sklad jes calkiem do bani w tym roku , no i musze powiedziec ze sama scena tez nie zachwyca mnie , wystarczy spojzec na inne miasta jak te sceny wygladaja .

pojeby

o dżeny ja tam nie byłam na żadnym z nich, ale bez przesady. Ludzie się angarzują żeby cos zoorganizować, a wy mar udzicie.. jeny .. żal !

beznadziejny skład

największa porażka lata jeśli chodzi o imprezy w gdańsku, może czas zmienić organizatora?

Global deejays i inni

mam kilka fotek i kilka filmików z tego koncertu w smugach deszczu ;)) kto chętny mogę poprzesyłać, tylko z dźwiękiem jest coś niedobrego, bo stałam blisko głośników i za dużo basów.... ;P jakby co to pisać na mejla ;)

a śledząc te wszystkie koncerty, to uważam, że właśnie ten z globalem był najlepszy:** zaproscie ich też w następnym roku, bo konccerty dają z*******e :)

beznadzieja

od początku lata śledzę i szukam gdzie tu iść się pobawić i kicha... co za syf!!! już lepiej w domu dvd oglądać i pić przy grilu z sąsiadami

beznadzieja

od początku lata śledzę i szukam gdzie tu iść się pobawić i kicha... co za syf!!! już lepiej w domu dvd oglądać i pić przy grilu z sąsiadami

ale kupa

...artystów :) beznadzieja, papka, muzyczne chwasty.
Chleb i igrzyska dla ludu!! Żeby odwrócić uwagę tłuszczy od tego co się dzieje.

Podrawiam!

brzezno wróc

z roku na rok jest coraz wieksza lipa...nie dosc ze teraz jest o wiele mniej koncertow niz dawniej to jeszcze zespoly przecietne...w zeszlym roku bylo chociaz pare osob na globalu i lady pank nie zapominajac o tlumach na scooterze a wtym roku stypa:( koncerty na bramie nigdy nie przebija dawnych koncertów w brzeznie

dno

koncert z the jest set i kcent nawet nawet... oczywiście pomijam fakt, że prawie nie było osób!!! pierwszy sektor byl zapełniony w proporcji 3/4, co świadczy o tym, że wykonawcy w tym roku w te wakacje są po prostu beznadziejni :( rok temu byli o wiele lepsi :D na scooter'a juz miejsc nie było, a w tym roku to jakas porazka :P

skład iście jak ze wsi

j.w.

dno

w tym roku organizatorzy przeszli samych siebie zarówno pod względem ilości koncertów jak i wykonawców

INFERNAL

Uwielbiam właśnie takie brzmienia.Szkoda tylko że nie mieli czasu na bis :-(

Koncert 13.07

Jeeee!!!!!!! The Jet Set rozgrzało widownie ale ja i tak przyjechałem tam dla kogo innego czyli dla - AKCENTU!!!! Chłopaki wymiatają!!!

Nie bylo chyba az tak zle :)

http://www.xeyo.eu/2007/07/14/muzyczne-lato-gdansk-the-jet-set-akcent/..

mi koncer się podobał szególnie jak akcent zaczął śpiewać

Muzyczna lipa

Szkoda jeszcze ze nie będzie dody, piaska , kaja googoo i limahl'a.

??

A tak czekałam na tegoroczne Lato z LG, jak zobaczyłam kto bedzie grał to niestety ale...zawiodłam się no! Co to za shit??

AjĆ . ! Bylo z****iscie ;D Takie gwiazdy jak akcent powinny czesciiej do nas wpadac ;D oni umieja rozkrecic atmosfere. ;P The jet set zanudzali . . na poczatku troche ;D ale poz iej juz sie . rozkrecilo . ;D super koncert. :)

Super koncert !!!

Jet Set też był fajny ale najlepszy Akcent, była gorąca atmosfera:D
Najl;epszy jest Adrian..hehe no troche z achudy ale w sumie to nawet fajne te chłopaczki z Rumunii.
Pozdrowienia dla Rumunii i Akcenta !!
Było booo00))skkO!!

Inne tematy z forum Rozrywka

IRONMAN 2026 Gdynia (5 odpowiedzi)

Gdynia wróci na mapę światowego triathlonu już 19 lipca 2026 roku. Ironman 70.3 Gdynia to jedno...

Maryla Rodowicz (8 odpowiedzi)

To będzie wyjątkowe spotkanie z legendą polskiej piosenki, która od dekad łączy pokolenia. W...

Skok z Molo w Sopocie (7 odpowiedzi)

Skok z Molo w Sopocie bez mandatu i narażania się na niebezpieczeństwo? To możliwe zaledwie raz w...

do góry