Widok

Muzyka na poprawiny

Wesele Temat dostępny też na forum:
Mam taki moze banalny problem ale w rodzinie jest kilka zdan na ten temat wiec wole sie tu poradzic niezaleznie. Problem jest taki: na nasze poprawiny zostanie moze góra 10-15 osob i nie wiem jak zalatwic sprawe z muzyka. Poprawiny beda w tej samej sali co wesele orkiestry dla takiej garstki osob nie oplaca sie zamawiac, wiec wyszedlem z propozycja by wziasc komputer wzmacniacz i wrzucac mp3. No i tu sie zaczal problem bo starsze pokolenie mowi po co zaraz komputer wystarczy jedna, dwie kasety z muzyka biesiadna i poprawiny beda ok. Jedna, dwie kasety to oczwiscie moim zdaniem troche za malo musialbym wiecej ponagrywac. Jakie jest wasze zdanie na ten temat czy bawic sie w te kasety czy po prostu mp3 ze zroznicowana muzyka dla kazdego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My chcemy zrobić tak samo jak Ty tzn. komputer i mp3. maja mama trchę się krzywi po co zaraz komputer ciągnąć. Ale i tak zrobimy jak my uważamy za słuszne.
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry