Widok

My juz po - było super!!!!!

Wesele Zaspa Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej wszystkim my juz po - Bylo super choc nie tak słonecznie jak wymarzyłam sobie! Wkleje Wam jutro zdjecia - 1. mojej wiązanki - była super 2. Mojego makijażu - zrobionego przez mmegi .3 no i mojego z małżonkiem w sukni.
Weselw było w Tenisowej na Zaspie więc moge zainteresowanym napisać coś więcej - było tez dobrze!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kacha wszystkiego najlepszego dla Was! Samych radosnych i szczęśliwych dni i zdrowego pięknego maluszka.

Stoków i steków :) jedno wspaniale uzupełnia drugie.
może steków;)) ps zdjecia sa spoko i futerko tez, tym bardziej ze tylko do auta!!:))) gdzie bylo wesele??

image

Witam kolejną żonkę, życzę wszystkiego najlepszego i dobrze przygotowanych stoków.
A mi się podoba...wszystkiego najlepszego i udanej podróży poślubnej..też się wybieramy w góry ;)

Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
ja też już po, miałam 30 kwietnia, i nadal bardzo miło to wspominam. Wszystkiego dobrego wam życzę
Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia :) i udanej podróży poślubnej;

P.S.
chyba niektóre forumowiczki zapomniały o ważnej maksymie życiowej
... MILCZENIE JEST ZŁOTEM !!!

Pozdrawiam serdecznie
przeginacie!juz nie macie sie czego czepiac?dajcie ludzia zyc jak chca!myslicie ze wasze stroje czy cokolwiem bedzie sie wszystkim podobalo???????
Kacha, nie obrażaj się tak, moim zdaniem zdjecia też nie najlepsze, skoro zamieściłaś je na forum, musisz liczyć się z krytyką.

Futerka są białe i to wcale nie drogie.
Wszystkiego dobrego i samych slodkich chwil w gorach!!!!

STO LAT !!!!!!!!!

No to milego odpoczynku zycze! Bawcie sie dobrze... Buziaczki ;-)
Zaki zdjecia mam sali ale wkleje je za tydzien bo juz wyjeżdzaam do Zakopanego na tydzień miodowy:)
Sala byla skromnie ustrojona ale dla ,nie było oki bo tak skromnie a ładnie.
Pajempi- zainwestowałam w wiele innych rzeczy- futerko mialam tylko do samochodu i to tez dlatego ze jestem w 5 miesiacu ciazy i wlasnie skonczylam antybiotyk.A zdjecia sa po to aby sie jednym podobały a innym nie :) Pozdrawiam Cie i rzycze Ci DOBRYCH inwestycji.
Zajmij sie soba!!! Co za bezczelnosc! ;-(((
Kacha - bez urazy, ale zdjęcia fatalne. Już mogłaś zainwestować w jakieś białe futerko, bo w tym ciemnym - fatalnie
Kacha, czy masz jakies zdjecia sali weselnej? Czy była ładnie ustrojona i na ile osób miałaś wesele?
Wszystkiego naj naj...:-)

image
image
Beata 81 - dzięki za dokładny tytuł, ja przyznam nie pamietałam tytułau -znam tylko słowa, wczoraj jeszcze z 3 razy ja przesłuchałam i się upewniłam, to będę tańczyć
image
image
Bardzo ładnie wyglądaliście!!!!!!!!!!! Bukiet super, suknia też i jakiego uroku dodal jej ten kwiat kolorowy !! jeszce raz - wszystkiego naj, naj......

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
image
image