Widok

Mycie elewacji hala sportowa ktoś?

Prośba o polecenie firmy która umyje elewację a jej nie zniszczy. Do tej pory z 2 firm to żadna się nie sprawdziła. Jedna w tamtym roku druga dwa lata temu i szczerze muszę znowu myć!
kiedy przyszli jacyś Panowie z myjką i przy okazji czyszczenia zachlapali wszystko inne w promieniu 10 metrów.
Natrafiłem na firmę tetonclean z Elbląga, po przeczytaniu ich ofert oraz kontakcie telefonicznym nie ukrywam że zrobili na mnie dobre wrażenie.. czy ktoś korzystał z ich usług?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niech Pan sprawdzi Home-R Mycie z Pasją z Gdańska, nam przed sprzedaniem hali wyczyścili ją super i w normalnej cenie a teraz na wiosnę będą czyścić na innym obiekcie. Wycena bezpłatna i szczera, znają się na robocie 577-404-047
Nie napisałem że zajmują się tylko czyszczeniami zewnętrznymi i można sprawdzić

Jesli chciałbyś samo zająć się myciem elewacji, to mam ciekawy tekst w temacie mycia i malowania elewacji krok po kroku - https://umyjemto.pl/2023/03/jak-usunac-stara-farbe-z-elewacji-czyli-mycie-i-malowanie-elewacji-krok-po-kroku/ w tym artykule znajdziesz przydatne porady i ciekawostki dotyczące mycia ścian :) pozdrawiam

Inne tematy z forum Remont - porady

Jakie schody? - co polecacie (49 odpowiedzi)

Pewnie wielu mieszkańców nowych domów w Baninie miało dylemat i pytanie dotyczące schodów...

Jaka podłoga do mieszkania? (42 odpowiedzi)

Kupiliśmy mieszkanie w stanie deweloperskim. Zastanawiamy się jaką podłogę wybrać. Opcji jest...

Dach płaski czy skośny (3 odpowiedzi)

Stoimy przed decyzją płaski czy skośny dach. Marzy nam się płaski, ale bardzo często słyszymy, że...

do góry