Widok

Myjnia awantura (wyjaśnienie)

Chciałbym na wstępie serdecznie pozdrowić blond Panią w czerwonym samochodzie, która dziś (Piątek, 02.04.2021r.) około godziny 13, w chwili gdy zająłem wyczekane miejsce na myjni w Bojanie, podeszła do mnie z awanturą tłumacząc, że "wjechałem w zakaz" i "zająłem jej miejsce akurat jak wjeżdżała". Otóż nie droga Pani, nie wjechałem w zakaz tak jak się Pani wydaje. Wjechałem normalnie "od tyłu", a mojego samochodu mogła Pani nie dostrzec z różnych powodów. Czuję, że mimo wszystko należą się Pani wyjaśnienia, a za krzyki i wrzaski urazy nie trzymam, bo wiem, że na myjni bywa dość głośno :). Piszę ten post ze świadomością, że są małe szanse (ale zawsze jakieś), że post ten do Pani dotrze. Wesołych Świąt.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy na myjni nie mógłby się pojawić jakiś młodzieniec, który mógłby wyręczyć kierowcę i za drobną opłatą umyć samochód?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jeszcze nie widzialem zeby na myjni samoobslugowej byl chlopiec ktory umyje ci auto leniu smierdzacy i patologiczny
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Bojano

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (697 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Kanalizacja (5 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

Dyżur radnych Bojano 16.05.24 biblioteka w Bojanie godz.17 (11 odpowiedzi)

#Światłowód w Bojanie! Jak już wiemy, firma Strzyżowski.Net, działająca pod marką Pomorski...

do góry