Widok

Myslovitz - 2 koncerty

Myslovitz - 2 koncerty Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Myslovitz - 2 koncerty, 22 marca 2009 godz. 19:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeeeeeeee

nareszcie koncert w Gdańsku :))) rozważam nawet pójść na dwa :)

M Y S L O V I T Z

Ja idę na oba.
I już się nie mogę doczekać.
Pzdr.

hm. a czy koncerty od +18 czy z biletem nie ma problemu z wejściem do Parlamentu ;)

mam nadzieje ze bedzie od 18 lat :) niestety gowniarnia nie umie sie zachowac na koncertach

kupie bilet na niedziele

brawo

22 marzec Myslovoitz, tydzien pozniej Ania Dabrowska, cos sie zaczyna dziac w Gdansku i to cieszy.

koncert nie bedzie 18+
nie zabierajcie mlodziezy najlepszych rozrywek ;] zreszta nie cala 'gowniarnia nie umie sie zachowac', a niektorzy dorosli zachowuja sie jeszcze gorzej ;p

do tego pode mną;)
racja:))

pilne!

Szukam osoby, która mogłaby zamienic ze mnę moje2 bilety na koncert poniedziałkowy na 2 niedzielne , ponieważ w poniedzialek nie bede mogla byc. Bardzo prosze o pomoc! oto moje gg: 4708993

Sprzedam bilet

Sprzedam 1 bilet na koncert w poniedziałek (23.03). 40 zł.
Pilne.
GG: 2462156
karolcia_05_91@tlen.pl

kupie bilet na niedziele PILNE
MOJ nr gg 3784014

Spółdzielnia Literacka

a teraz zupełnie z innej beczki.wejdę w słowo pozostawiając coś co może zainteresować

http://spoldzielnialiteracka.pl/dziennik_filmowy/index.php

SPRZEDAM DWA BILETY

sprzedam dwa bilety na niedziele po 40zł

kontakt: taoteo@wp.pl

CENA = ŻART

no masakra... byłam 2 lata temu na Myslovitz w Parlamencie, rok później w Hali Stocznia, ale takiej ceny za ten kocnert jeszcze nie widziałam.

Jestem wielką fanką tego zespołu, słucham ich regularnie, ale oni sami w sobie nie mają nic fajnego. Na scenie są bierni, zero kontaktu z pubkicznością, bis i nara...
żebym była raz na ich koncercie i wygłaszała takie opinie to spoko, ale byłam na nich kilka razy i wiem co mówię.

Jedyne co fajne to to, że rzeczywiście publika jest zróżnicowana wiekowo - na koncerty przychodzą w różnym przedziale wiekowym - od 10 do 60 :D to się chwali.

Wiek uczestników

W przypadku obu koncertów zespołu Myslovitz nie obowiązują ograniczenia wiekowe.

Do GA

Po pierwsze bilety do Stoczni Gdańskiej kosztowały 35 zł, wiem bo sama byłam, myślę, że 40 a 35 to nie wielka różnica.

Po drugie, nie rozumiem, czy jesteś wielka fanka zespołu czy muzyki. Bo na koncerty idzie się raczej posluchac dobrej muzyki a nie czekać aż artysta powie coś od siebie.

Artur R ma taka osobowość jaką ma i nie od dziś nie jest jakiś mega wylewny w stosunku do publiczności i sztuczne byłyby jego jakieś dziwne okrzyki czy gadki.

Bierny na pewno nie jest, bo niesamowitą energie wkłada w wykonania kawałków. I to wystarczy.

Jeżeli więc oczekujesz od koncertu, jakiegoś sztucznego kontaktu, okrzyków i monologów na miarę Dody to nie polecam Myslovitz.

Ja im akurat szczerze dziękuje za to jacy są. Bo wole posłuchać o jeden dwa kawałki więcej niż "słówka do publiczności"

Pozdrawiam.

kupie 2 bilety na niedziele!!!!

Kupie PILNIE 2 bilety na koncert w niedziele. alicja022@wp.pl lub gg 3478155

Dwa Bilety na niedziele KUPIE

kupie 2 bilety na niedzielny koncert myslovitz max 50 zł kontakt gg 3913714 e-mail: kristo63@wp.pl

pilneeeee kupie jeden bilet na niedzielny koncert!!!
ola_n5@wp.pl
badz gg 3784014

Inne tematy z forum Rozrywka

Targi Klimaty 2026 (3 odpowiedzi)

Klimaty wracają po zimowej przerwie i w sobotę, 7 marca Stary Maneż wypełni blisko 90 wystawców z...

Alpha Siedlce (5 odpowiedzi)

Kurs Alpha to przestrzeń, w której możesz zadawać pytania o sens życia, zgłębiać kwestie wiary i...

Wielka giełda winyli, płyt CD i kaset (10 odpowiedzi)

Drodzy kolekcjonerzy i melomani.Niedługo minie już dekada odkąd spotykamy się na giełdzie...

do góry