Widok
NAJGORSZE PAZNOKCIE JAKIE MIAŁAM !
Przedłużyłam paznokcie w Kimi Manicure w Alfa Centrum 1,5 tygodnia temu. Do dnia dzisiejszego odpadły mi 4 paznokcie, gdzie już na drugi dzień odpadł mi jeden paznokieć. Kolejnym minusem jest czas oczekiwania. Na wykonanie paznokci czekałam 1,5 godziny (bez możliwości opuszczenia kolejki, bo gdybym opuściła choć na chwile kolejkę nawet na skorzystanie z toalety to przepadłaby moja kolej)Pani, która wykonywała mi ową usługę mimo, że była bardzo sympatyczna osobą to wykonanie paznokci daj wiele do myślenia. Ceny, również są z kosmosu, za usługę przedłużania paznokci(bez lakieru), zapłaciłam aż 150 zł!Szok i niedowierzanie, gdyżw cenniku była ta usługa za 120 zł. No chyba, że za wycinanie skórek kosztuje aż 30 zł.Wycinanie skórek, powinno być już w usługę przedłużania paznokci, gdzie w każdym normalnym salonie jest ono w cenie.Skorzystałam tylko raz z usług tego miejsca.Nigdy już nie wrócę do tego miejsca oraz również nikomu go nie polecę, wręcz będę go wszystkim odradzać! Za taką cenę i jakość paznokci, pozbędziecie się wszystkich klientów
wypowiedź zmoderowana ( 2018-04-23 08:05:26)
Moja ocena
KIMI Manicure
kategoria: Paznokcie
oferta: 1
obsługa: 1
jakość usług: 1
kreatywność: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6