Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Katarzyna - ocena Po zmianie lokalizacji standardy są jeszcze wyższe a było już super. Świetna...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 7 marca 2026

Basik - ocena Super miejsce - miła atmosfera, pełen profesjonalizm i naprawdę można się tu...
~Basik
-

dodano: 6 marca 2026

Basia - ocena Z czystym sumieniem polecam! Korzystam zarówno z zabiegów kosmetycznych na...
~Basia
-

Ela - ocena Zabieg EXOss Pro-Age z masażem twarzy u p.Agnieszki sprawił mi ogromne...
~Ela
-

Bozena Sobera - ocena Jestem bardzo zadowolan z brwii zabiegu bb glow
~Bozena Sobera
-

dodano: 5 marca 2026

Piotr - ocena Jakiś czas temu żona wróciła po pracy totalnie wykończona i zestresowana - no...
~Piotr
-

Basia - ocena Z czystym sumieniem polecam! Korzystam zarówno z zabiegów kosmetycznych na...
~Basia
-

~Basia
-

Justyna - ocena Z pełną świadomością i odpowiedzialnością polecam wszystkim ten salon. Zawsze...
~Justyna
-

Justyna - ocena Witam. Z pełną świadomością i odpowiedzialnością polecam ten salon. Zawsze...
~Justyna
-

dinkagda@wp.pl - ocena Manicure wspaniały dłonie po zabiegu wymasowane nawilżone i gładkie zadbane...
~dinkagda@wp.pl
-

Marcelina - ocena Salon wyróżnia się wysokim poziomem profesjonalizmu oraz bardzo przyjazną...
~Marcelina
-

Agnieszka Mania - ocena Bardzo przyjemny zabieg
~Agnieszka Mania
-

Mariola - ocena Najlepszy salon i personel Wszystko zawsze perfekcyjnie zrobione za każdym...
~Mariola
-

Ola - ocena Pani Karolina dba o moją skórę już wiele lat. Jestem bardzo zadowolona,...
~Ola
-

Krystyna - ocena Makijaż permanentny brwi przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Pełen...
~Krystyna
-

donkagda@wp.pl - ocena Chcesz poczuć się i wyglądać młodziej to tylko dzięki profesjonalnym zabiegom...
~donkagda@wp.pl
-

Agnieszka - ocena Pani Karolina dba o oprawę mojego oka. Zawsze profesjonalnie i z...
~Agnieszka
-

Adela - ocena Fantastyczna atmosfera. Seria różnych zabiegów na twarz spowodowała znaczną...
~Adela
-

Gosia - ocena Pełen profesjonalizm. Wiedzą czego klient chce i potrafią to zrealizować.
~Gosia
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1062

944

wątków

do góry