Widok
NAJLEPSI!
To co wyróżnia tę szkołę od innych to przede wszystkim pełen profesjonalizm pod każdym możliwym względem. Jest to jedna z niewielu szkół, która naprawdę przejmuje się kursantem i jego dalszym losem na egzaminie. Zajęcia teoretyczne przeprowadzone w ciekawy i łatwo przyswajalny sposób. Jeżeli chodzi o jazdy również się nie zawiodłam, przebiegły w bardzo miłej i bezstresowej atmosferze. Instruktorzy bardzo cierpliwi i wyrozumiali, tłumaczą wszystko krok po kroku, wyłapują wszelkie możliwe błędy, które popełniamy za kierownicą. Świetnie przygotowanie do egzaminu, ale przede wszystkim do jazdy w życiu codziennym. Idąc na egzamin nie czułam już większego stresu, ponieważ po wyjeżdżonych w OSK MINI godzinach za kierownicą czułam się wystarczająco pewnie, by zdać egzamin. Dużym plusem jest również egzamin praktyczny wewnętrzny, który przed egzaminem państwowym pozwala sprawdzić swoje umiejętności po wyjeżdżeniu podstawowych 30h. Jeszcze raz BARDZO DZIĘKUJE wszystkim, którzy przyczynili się do tego, że aktualnie oczekuję na odebranie prawa jazdy. Serdecznie polecam wszystkim przyszłym kierowcom! OSK MINI tak trzymać!
Moja ocena
Mini - Szkoła Jazdy z Tradycjami
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6