Widok

NESTLE PORUSZA POLSKĘ

https://www.nestleporusza.pl/glosowanie/banino#lokalizacja476
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
w każdym województwie wygrywa 1 lokalizacja...nie musimy wygrywać, żadnym innym województwem.

podejrzewam, że pozostałe wyniki (te kilku/kilkunastu tysięczne są równie uczciwe jak te Miłoradza)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie w małopolskim obecny lider czyli Nowy Wiśnicz nabił od 9 rano do 11 -5 tysięcy głosów -obecnie tylko dziś ponad 7 tys głosów-napisałem do nestle że to nie ma sensu ale na razie cisza :(
Na mojego maila mniej więcej co drugi raz nie przychodzi mail z linkiem potwierdzającym głos. Brak regulaminu na stronie. Cała akcja to albo lipa, albo i może intencje były czyste, ale organizacyjnie coś ich zeżarło.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
może na sam koniec będą weryfikować. ja tam jestem za uczciwą grą.
ślepy, czy niedowidzący? na gorze strony masz 3 zakładki.
"głosuj, regulamin, kontakt"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
no tak, takie posunięcia demotywują, ale liczmy na to że dyskwalifikacje nastąpią i głosujmy :)
po dzisiejszym głosowaniu, na trzy różne maile, nigdzie nie przyszedł link potwierdzający. Gdy chciałam ponownie zagłosować, nie było możliwości.
mam to samo
Nie jestem ślepa, ani niedowidząca. Wiem, o istnieniu tych trzech zakładek. Niestety zakładka z regulaminem zawiera informację o błędzie serwera. Dziś jeden raz udało mi się ją otworzyć. Użyłam tez zakładki "kontakt" - i próbowałam wysłać wiadomość - i tu kolejne wątpliwości, bowiem nie uzyskałam żadnego systemowego sygnału o tym, że moja wiadomość została wysłana.
Po raz kolejny nie przyszły maile dla potwierdzenia głosu.
Życzę Ci luk wszystkiego najlepszego, jednak zanim kogoś "objedziesz" pomyśl.
ja sie nie moge dostac na strone
również napisałam do nestle skargę
Zgodnie z regulaminem reklamację można składać tylko w formie papierowej. W końcu mamy 21 wiek :) Poniżej wyciąg z regulaminu.

16. Reklamacje dotyczące przebiegu Głosowania mogą być zgłaszane tylko w formie listu poleconego do dnia 18.07.2016 r. na adres Organizatora Głosowania z dopiskiem Głosowanie Internetowe w Konkursie: Nestle Porusza Polskę: Porusz swoją okolicę.

17. Reklamacja powinna zawierać imię i nazwisko, adres do korespondencji oraz adres e-mail wskazany podczas Głosowania oraz dokładny opis i powód reklamacji. Decyzja komisji powołanej przez Organizatora Głosowania (dalej Komisja) o rozpatrzeniu Reklamacji zostanie przesłana do Głosującego zgłaszającego Reklamację w ciągu 14 dni od daty otrzymania reklamacji. Decyzja Komisji kończy postępowanie reklamacyjne. Po zakończeniu procedury reklamacyjnej Głosujący może dochodzić swoich roszczeń na drodze sądowej. Postępowanie reklamacyjne jest dobrowolne i nie wyłącza prawa Głosującego do niezależnego od postępowania reklamacyjnego dochodzenia roszczeń bezpośrednio na drodze postępowania sądowego.

18. Organizator Głosowania ponosi pełną odpowiedzialność za treść Regulaminu Głosowania, przebieg Głosowania oraz rozpatrzenie ewentualnych reklamacji.
ja je ee b i eee.... :/ no to trzeba napisać .... może ktoś z Sołectwa ? tak oficjalnie
Potwierdzam. System do odbioru głosów był nie sprawny.
Ktoś w tym samym czasie uzyskał przewagę o kolejne 2000 punktów.
działa :) cały dzień wysyłam z gmaila, przyłączcie się :)
Czy masz metodę na oddawanie głosów wielokrotnie w czasie jednej doby?
Więc sprawdziłem i wystarczy:

1) założyć konto na gmail
2) wczytać przez CURL stronę https://www.nestleporusza.pl/glosowanie/banino
3) pobrać parametr csrf-token z meta tagów
4) zrobić pętlę która generuje adresy email: nazwakonta+COKOLWIEK@gmail.com
5) otworzyć przez CURL GETem adres https://www.nestleporusza.pl/voting/vote?email={EMAIL}&id=476&csrf={CSRF} - gdzie {EMAIL} to nasz adres, a CSRF to id z punktu 3
6) zrobić odbieranie emaili przez POP3 lub IMAP i otwierać przez CURL GETem linki zaczynające się od https://www.nestleporusza.pl/glosowanie/potwierdz/xxxxxxxxx

W kilka godzin powinien być z milion głosów :)
Dla zwykłego użytkownika internetu Twoja instrukcja to jakiś kosmos...Może ktoś inny to ogarnie, bo na pewno nie ja!
Mając adres gmail wystarczy wpisać . (kropka) w różnych konfiguracjachnp
nazwa@ gmail.com
n.azwa@gmail.com
na.zwa@gmail.com
działa też z podkreśleniem (_)
i z myślnikiem (-)
dziś wypróbowane.
dla mnie to czarna magia
do góry